Şimdi Ara

FETİH 1453 FİLM HAZİR OYUNU NE ZAMAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film hazir beyler ve fragmani bile adamin ölmüş ruhunu ayaga kaldiriyor crytek gibi turk yapim sirketi (kismen) bu filmin oyununu yapamaz mi ?http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/fetih-1453un-ilk-teaseri-yayinlandi

• Fetih 1453 (OFFICIAL TEASER)
    .

• Fragman cok iyi gercekten, umarim filmin tamamida fragmani kadar iyidir.
  • okadar tarihimiz var , padişahlarımız var yazık ediyoruz.. şunların her biri için 3 film çevrilse 2. bi türkiye kurulur.....
  • Fragman çok güzel. Film ister başarılı olsun, ister olmasın, önemli olan sonunda 1453 tarihinin ve Osmanlı tarihinin farkına varılmaya başlanmasıdır.
    Güzel bir adım, umarım devamı gelir.
  • yıllardır bekliyoruz sonunda elle tutulur bir şey yayımladılar. çok harika filmi merakla bekliyorum. oyununa gelince bence yapılmaz
  • Biraz mantıklı olmak gerekirse film sektörümüz bile yeni yeni otururken oyun sektörümüzün oturmasını beklemek çok saçma CRYTEK yapamaz mı? demişler CRYTEK in sadece sahipleri ve bazı çalışanları Türk arkadaşlar CRYTEK %100 Türk şirketi değil yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah'ım... TÜYLERİM ÜRPERDİ...Süper .Yapanlardan ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN....Şuan bütün tüylerim diken diken...Muhteşemmmmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Biraz mantıklı olmak gerekirse film sektörümüz bile yeni yeni otururken oyun sektörümüzün oturmasını beklemek çok saçma CRYTEK yapamaz mı? demişler CRYTEK in sadece sahipleri ve bazı çalışanları Türk arkadaşlar CRYTEK %100 Türk şirketi değil yani.

Katılıyorum. Ayrıca Crytek yapsada böyle bir oyunu kime pazarlayabilir ki. Osmanlı tarihi ile osmanlı karakterini oynadığınız bir oyunu pazarlayabileceğiniz tek ülke Türkiye'dir.
    Bunun dışında bunun Dünya'ya pazarlaması gerçekleşmez... Crytek'de bunun farkındadır zaten.
  • Film müthiş

Efektler,savaş sahneleri her şeyiyle mükemmel görünüyor.Diğer yabancı filmlerden(Bu tarz ölümsüzler vs.) kat kat üstün görünüyor.

İşallah sinemada da güzelliğini korur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 6 Aralık 2011; 15:46:01 >
  • Film sadece efekten ibaret olacak. İyi de para harcamışlar ama yanlış oyuncu seçimleri, yanlış konuşma biçimleri, yanlış kelime kullanımları ve bir sürü mantık hatası bizleri bekliyor arkadaşlar. Bu filmden beklentilerim büyüktü. Ne demek istediğimi filmi izlediğinizde daha iyi anlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Film sadece efekten ibaret olacak. İyi de para harcamışlar ama yanlış oyuncu seçimleri, yanlış konuşma biçimleri, yanlış kelime kullanımları ve bir sürü mantık hatası bizleri bekliyor arkadaşlar. Bu filmden beklentilerim büyüktü. Ne demek istediğimi filmi izlediğinizde daha iyi anlayacaksınız.

Ne zaman izledin filmi..
  • buraya yazacağına firmaya mail atsan

oyunu ne zaman demiş ya :D
  • Fatih aksoy dan pek elle tutulur birşey çıkacağını zannetmiyorum.

FETİH 1453 FİLM HAZİR OYUNU NE ZAMAN

Kaliteli birşey yok şimdiye kadar yaptıklarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 6 Aralık 2011; 15:47:27 >
  • quote:

Film sadece efekten ibaret olacak. İyi de para harcamışlar ama yanlış oyuncu seçimleri, yanlış konuşma biçimleri, yanlış kelime kullanımları ve bir sürü mantık hatası bizleri bekliyor arkadaşlar. Bu filmden beklentilerim büyüktü. Ne demek istediğimi filmi izlediğinizde daha iyi anlayacaksınız.

Bir sitede birisi şöyle yorum yazmış.Çat pat senin yazdığın gibi.

Alıntı:

''iyide sultan mehmet rolunü oynayan oyuncunun adı ney bilen birisi yazabilirmi ve şunuda söylemeden edemiycem yani filmin büyüklüğüne bakarsak kadro çok zayıf bence tabi inşallah güzel birşey çıkar ortaya bizde zevkle ve gururla izleriz ekibe başarılar temenni ederim.''

Bu kişiye cevap veren kişi:

Dostum filmde yönetmen özellikle tanınmış ve bilinen oyuncu oynatmadı. Sebebi de herkezin bildiği ve yüzünü yakından tanıdığı ve bildiği bir oyuncu izleyenler açısından filmdeki tarihi şahsiyetlerle özdeşleşmeyeceği idi. O yüzden özellikle kimsenin tanımadığı ve bilmediği oyuncular seçilmesine dikkat edildi. Önemli sahnelerin (savaş sahneleri)çekimlerin de yurt dışından getirilen oyuncular ve dublörler kullanıldı. Filim için 3 yıldır çaba sarfediliyor. Filim öyle sıradan ben yaptım oldu tarzında değil. Filmdeki oyuncuların nasıl bi sıkıntı ve özveri ile filme katkı sağladığını unutmamak lazım. Sıcak bi taraftan, attan düşen yaralanan, gecesini gündüzüne katan set ekibi ve geri planını hiç saymıyorum bile. Toplam oyuncu sayısı 18000 civarı nerdeyse küçük bir ilçe nüfusu. daha çok şey yazarım ama yazmakla bitmez...bakalım Meksika'daki stüdyo efekleri de birleşince nasıl olacak.

• O is zor, anca SanAndreasa veya Red Alerta mod cikarir bizimkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Ne zaman izledin filmi..

Yaklaşık 45 dakikalık bir kısmını izleme şansım oldu bölük pörçük de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

quote:

Bir sitede birisi şöyle yorum yazmış.Çat pat senin yazdığın gibi.

Alıntı:

''iyide sultan mehmet rolunü oynayan oyuncunun adı ney bilen birisi yazabilirmi ve şunuda söylemeden edemiycem yani filmin büyüklüğüne bakarsak kadro çok zayıf bence tabi inşallah güzel birşey çıkar ortaya bizde zevkle ve gururla izleriz ekibe başarılar temenni ederim.''

Bu kişiye cevap veren kişi:

Dostum filmde yönetmen özellikle tanınmış ve bilinen oyuncu oynatmadı. Sebebi de herkezin bildiği ve yüzünü yakından tanıdığı ve bildiği bir oyuncu izleyenler açısından filmdeki tarihi şahsiyetlerle özdeşleşmeyeceği idi. O yüzden özellikle kimsenin tanımadığı ve bilmediği oyuncular seçilmesine dikkat edildi. Önemli sahnelerin (savaş sahneleri)çekimlerin de yurt dışından getirilen oyuncular ve dublörler kullanıldı. Filim için 3 yıldır çaba sarfediliyor. Filim öyle sıradan ben yaptım oldu tarzında değil. Filmdeki oyuncuların nasıl bi sıkıntı ve özveri ile filme katkı sağladığını unutmamak lazım. Sıcak bi taraftan, attan düşen yaralanan, gecesini gündüzüne katan set ekibi ve geri planını hiç saymıyorum bile. Toplam oyuncu sayısı 18000 civarı nerdeyse küçük bir ilçe nüfusu. daha çok şey yazarım ama yazmakla bitmez...bakalım Meksika'daki stüdyo efekleri de birleşince nasıl olacak.

Söylediği çoğu şey doğru ama ben yanlış oyuncu seçimi derken, popüler oyuncuları kastetmemiştim. Birisinin iyi oyuncu olması popüler olmasını gerektirmez. Tam tersi, her tanınmış oyuncu, iyi bir oyuncu değildir. Bu tür filmlerde etkinin büyük olması için tanınmamış yüzler kullanılır tabi. Gayet mantıklı. Tanınmış kişilerin eski rollerinin üzerlerine yapışması söz konusu çünkü. Ben şahsen bu filmdeki oyunculukları yeterli bulmadım. Sanat yönetimini de öyle. Genelde tarihi filmlerin "müsamere gibi" sözüyle beğenilmemesi durumu vardır ya. Efektleri ve savaş sahneleri olmasa, bu filme de öyle denebilirdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Ne zaman izledin filmi..

Yaklaşık 45 dakikalık bir kısmını izleme şansım oldu bölük pörçük de olsa.

Nerde izledin..Sanırım yapımcılarla yakın ilişkileriniz var..

• Fragman güzeldi inşallah zeus hocam yanılırdı sadece görsellikle kalmaz film
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.