Şimdi Ara

Fernando Muslera (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuna kadar güveniyorum o adama kalitesi var umursamaz bir adam değil son derece iyi niyetli başımıza ne geldiyse adam harcamaktan geldı play-off var sabredın 2-3 aya muslera muslera dıye bagıracaksınız..
  • bugün yediği 4.golü amatör küme maçında yemezler.. Rezalet.. Bu adama verilen paraya yazık .. zaten bugün yediği 4 golde de hatalı.. Bu adam Ufuk a bile rahmet okutacak.
  • Taraftarların genetiği bu yenilince böyle kaleci mi olur yenince adam panter gibi. İlla birine fatura kesiceksiniz ne diyim sizin gibi taraftar olmaz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Yahu yapmayın etmeyin. Şöyle konuşayım sezon başından beri oynanan karşılaşmalara göre.

ilk hafta İBB maçı Muslera yüzünden gitmedi mi? Gitti. Daha yenidir dedik es geçtik.

2. hafta evimizde samsun ile oynadık bir gol yedi gol dışında zaten kendisine top gelmedi.

3. hafta karabükte bugün 3. golde yaptığı gibi kalesinden çıktı ve direk adama girerek kırmızı gördü. Daha dakika 14 te takımı yalnız bıraktı 1 puanla döndük. İlk 3 hafta kaleci yüzünden bırakılan 5 puan. Ama tölerans göstermeliyiz çünkü muslera bu dimi?

4. hafta kalede aykut ilk kez gol yemeden maç bitirdik Es-Es karşısında.

5. hafta Muslera kaleyi alıyor ankara deplasmanı. Belkide sezonun en iyi maçını oynadık çünkü ankaragücü yanlış pas atarak bile bizim kalemize top göndermedi.

6. hafta kalede Muslera her kalecinin yiyebileceği bir gol yedi buna eyvallah deriz. Günündeydi.

7. hafta pozisyon denecek hiçbir şey yoktu bir son dakikada çaprazdan gelen topu dışarı çeldi.

Ve 8. hafta bu hafta hakemi bir kenara koyup yediği gollere bakıyoruz. İlk gol topukla atılan bir gol ve bacak arasından yeniyor. Eyvallah yeni görüş açısı yoktur. 2. gol de ilk şut geliyor ve direkte patlayıp rakibin önüne düşüyor. Ben daha top ilk geldiğinde kaleye vurucak aman dikkat dedim. Ama muslere kale çizgisinin çok çok önünde ve topa uzanamıyor. 3. gol karabük maçında yapılan çıkış gibi ama sağdan gelen urfalı bariz adamın pozisyonunu bozacak sen niye kaleyi terkedersin melo da zaten buna kızdı. Sen kaleyi terket topa müdahale de et ama topu uzaklaştırama aksine rakip oyuncuya pas ver umutlandığımız anda 3. golu görelim kalemizde. Ve gol 4 karşıdan üstüne gelen topu bir güzel tuttum derken rakip oyuncunun önüne bırak ve 4. gole sebebiyet ver.

EVET MUSLERA İYİ KALECİ VE SABRETMEMİZ LAZIM. BİR 8 HAFTA DAHA BEKLEYELİM BARİ...

ufuk mu geçsin kardeşim kaleye de sanctis e de böyle yaptık sahip çıkmadık simdi kral.Muslera iyi kaleci görüceksin bu defansa casillas gelsin yine kötü gözükecektir

• Muslera'mı verdi bu maçı sadece 4.golde hatası vardı..3.gol tartışılır. sizede kaleci beğendirilemiyor
  • Harbiden beklentilerin bikaç kilometre altında şuanda...
  • abi musleraya ilk hafta bu herif çok can yakar dedim görüyoruz bu adam kaleci falan değil 1. gol nedir hadi tamam geçtim 4. gol nedir abi top 1km hızlı geliyor hatta kaleye bile gitmeyen topu elinden kacırıyosun böyle bi hatayı altyapıdaki kaleciler yapmaz 3. gol niye çıkıyosun abi niye kal kalende melo nasıl bağırdı farkettiyseniz yok abi iş yapmaz acilen kalede rotasyon yapması lazım Ufuk oynamalı
  • İlk 2 golde hatası yok, son 2 golde hatası var.

3.golde kaleyi erken terk etti. Son golde her daim yaptığı hatalardan biri, klasik Muslera hatası.

Bunlara rağmen ona kızmıyorum. Benim gözümde çok iyi bir kalecidir ve sonuna kadar güveniyorum.
  • defansa laf yok musleraya laf var. kaleci psikolojisi daha başkadır kaleci olmadan anlıyamazsınız. iyi gün taraftarları yine piyasa yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

İlk 2 golde hatası yok, son 2 golde hatası var.

3.golde kaleyi erken terk etti. Son golde her daim yaptığı hatalardan biri, klasik Muslera hatası.

Bunlara rağmen ona kızmıyorum. Benim gözümde çok iyi bir kalecidir ve sonuna kadar güveniyorum.

3. goldeki hatasını da daha önceki bir çok maçta görmüştük. Kaleyi terk etme konusunda çok açık sıkıntısı var.
    Gözümüzde ne kadar çok kredisi olsa da beklentilerimin altında.
  • Son maçta gerçekten kötü oynadı, ama kalecinin Milli maçlardaki performansı ortada. Herhalde daha alışamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

Mondragon dan sonra bu takım adam gibi kaleci göremedi desem yeridir herhalde

hayır bence iyi kaleciler geldi
    aykut-ufuk-de santics-muslera bunlara kötü kaleci diyen futboldan anlamıyordur

aykut zamanında volkandan daha iyi idi güvenmediler
    ufuk hala çok iyi kaleci ama güvenmiyorlar
    de santics zaten çok iyi kaleci idi güvenmediler
    muslera dan daha iyi bir kaleci bulmak zor hele gs için çok zor

REAL 17 YAŞINDA casillasa güvendi kazandı
    barca aynı şekilde
    fenerbahçe yıllarca volkanın arkasında durduk hatalar yaptı ama iyi kaleci olduğunu biliyordu ve bence şimdi dünyada sayılı kalecilerden
    biz 17yaşındaki genç kalecimiz ertene bile güvendiğimiz gösterdik (mert ve ertuğrul şans verilince hep iyi olduklarını gösteriyor )
    trabzon onur ve tolgaya güvendi

KALECİye güvenmek lazım birazda defansı yargılamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

Mondragon dan sonra bu takım adam gibi kaleci göremedi desem yeridir herhalde

hayır bence iyi kaleciler geldi
    aykut-ufuk-de santics-muslera bunlara kötü kaleci diyen futboldan anlamıyordur

aykut zamanında volkandan daha iyi idi güvenmediler
    ufuk hala çok iyi kaleci ama güvenmiyorlar
    de santics zaten çok iyi kaleci idi güvenmediler
    muslera dan daha iyi bir kaleci bulmak zor hele gs için çok zor

REAL 17 YAŞINDA casillasa güvendi kazandı
    barca aynı şekilde
    fenerbahçe yıllarca volkanın arkasında durduk hatalar yaptı ama iyi kaleci olduğunu biliyordu ve bence şimdi dünyada sayılı kalecilerden
    biz 17yaşındaki genç kalecimiz ertene bile güvendiğimiz gösterdik (mert ve ertuğrul şans verilince hep iyi olduklarını gösteriyor )
    trabzon onur ve tolgaya güvendi

KALECİye güvenmek lazım birazda defansı yargılamak lazım

Katılıyorum, Muslera'nın kumaşı belli. O da güvenini kazanınca her şey çok daha farklı olur...

• İlk 2 golde hatası yok, 3.golde çok erken çıktı ama orda defans ofsaytı bozmasaydı o gol de olmazdı, 4. golde elinden kaçırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

abi musleraya ilk hafta bu herif çok can yakar dedim görüyoruz bu adam kaleci falan değil 1. gol nedir hadi tamam geçtim 4. gol nedir abi top 1km hızlı geliyor hatta kaleye bile gitmeyen topu elinden kacırıyosun böyle bi hatayı altyapıdaki kaleciler yapmaz 3. gol niye çıkıyosun abi niye kal kalende melo nasıl bağırdı farkettiyseniz yok abi iş yapmaz acilen kalede rotasyon yapması lazım Ufuk oynamalı

Bırakıcan o işleri. Her kaleci hata yapar. O yere göğe sığdıramadığın Cenk geçen yıl bizi 2-1 yendiğiniz maçta Kewell'dan yediği golü görmedin mi? Cenk kötü kaleci demiyorum ama her kaleci saçmalar. En büyük örneğini Volkanda görüyoruz. Adamın rahat 20 tane halısaha da yenmiyecek golleri vardır. Ama Türkiye'nin en iyi kalecisi.

• mondragondan sonra adam gibi kaleci gelmedi şu takıma. alacaklardı igor akinfeevi 3e 5e bakmayacaksın bu işlerde.
  • Muslerayı Uruguay milli takımındaki performansına göre değerlendirirseniz , performansı çok çok altında.
    Roma geçen sene çok kötü bir sezon geçirdi.Muslera'nın orada yediği gollere izleme şansınız olsaydı , Muslera tam olarak bu zaten...
    Ben biraz Rüştü'ye benzetiyorum.Milli takımda olağanüstü , kulüp takımlarında hata yumağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

abi musleraya ilk hafta bu herif çok can yakar dedim görüyoruz bu adam kaleci falan değil 1. gol nedir hadi tamam geçtim 4. gol nedir abi top 1km hızlı geliyor hatta kaleye bile gitmeyen topu elinden kacırıyosun böyle bi hatayı altyapıdaki kaleciler yapmaz 3. gol niye çıkıyosun abi niye kal kalende melo nasıl bağırdı farkettiyseniz yok abi iş yapmaz acilen kalede rotasyon yapması lazım Ufuk oynamalı

Bırakıcan o işleri. Her kaleci hata yapar. O yere göğe sığdıramadığın Cenk geçen yıl bizi 2-1 yendiğiniz maçta Kewell'dan yediği golü görmedin mi? Cenk kötü kaleci demiyorum ama her kaleci saçmalar. En büyük örneğini Volkanda görüyoruz. Adamın rahat 20 tane halısaha da yenmiyecek golleri vardır. Ama Türkiye'nin en iyi kalecisi.

Volkan konusunda iyi kaleci olduğuna katılıyorum.
    muslera şu an için dünyadaki en iyi kaleci konumundadır.
    bunu da beğenmiyorsanız ötesi yok. varsa yazın bizde bilelim.

• Adamın önündeki defans maç içerisinde 4 defa değişti. Adam ne yapsın ne koordinasyon, ne başka bir şey kaldı. Hakemin yaptıklarından sonra bütün takımın üstüne çöken sinir halinden Muslera'da etkilenmiş belli.

Ayrıca son gol de Muslera hatalı ama buna zemininde katkısı var.

Son anda top ufacık bir sekme yapsa dahi elden kaçabilir. Normaldir.

Şu maçı Muslera'ya bağlamak aptallıktan başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Son maçta gerçekten kötü oynadı, ama kalecinin Milli maçlardaki performansı ortada. Herhalde daha alışamadı.

Sadece Muslera için söylemiyorum ancak kaliteli adam ilk çıktığı maçtan itibaren çatır çatır top oynar bence.
    Melo nasıl alıştı mesela ilk günden itibaren yada Elmander yada Urfalujsi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.