Bildirim
Fernandes'i özledim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Muthis oyuncuydu ama lokomotifle anlasinca performansi cok cok dustu _____________________________ -
Tr'de izlediğim en iyi merkez orta sahaydı. Değerini bilemedik demeyeceğim değerini fazla bildik bu sefer de öyle oldu. Yine oynamasını isterim, takıma seviye atlatır zaten bu sene kendini toparlamış son 5 maçta 3 gol 5 asisti var. _____________________________ -
Ayağına bu kadar top yakışan bi adam görmedim be.. Atiba-Ferdi-Talisca üçlüsünü izlesek mest olurduk herhalde
bide forvet Almeidaydı :D
Gomez Fernandes Sosa düşünsenize
Beşiktaş'ta değer görüp efsaneleşecekken bir tarafı kalkan, son sene sözleşme uzatmamak için yönetimi oyalayan ve takıma gram katkı sağlamadan, arkasına bakmadan çekip giden, takımı satıp sonraki sezonda zor duruma sokan adamın nesini özlersiniz anlamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sjah -- 8 Ocak 2017; 0:15:31 >_____________________________ -
Hapşırsa 3 maç ceza yerdi hey gidi _____________________________ -
Çöp. Giden 15'e üzülme, Oğuzhan o açığı fazlasıyla kapatacaktır.
_____________________________ Of all the varieties of virtues, liberalism is the most beloved. -Aristotle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Donald Trump
Çöp. Giden 15'e üzülme, Oğuzhan o açığı fazlasıyla kapatacaktır.
Arkadas hakli 115e gider ozi ferdi parasi fazlasiyla cikar_____________________________ -
Yanlış zamanda geldi. Başında hoca olsa ve daha iyi bi kadroyla belki daha farklı olurdu. _____________________________ -
Oyuncu olarak çok iyi ama karakter olarak çok kötüydü. Gece alemlerinden maça zor geliyordu. Sürekli bir parti haberleri.
Üstüne üstük bir de oynamadan yarım sezon para aldi utanmaz herif. Fikret Baba haram ederek iyi yapıyor_____________________________ -
az daha uğraşsaydı sivok gol kralı olcaktı _____________________________ -
karkaterını felan bılmıyorum ama hatırladıgım kadarıyla o zamanlar tek basına tasıyordu takımı.sosa dan cok daha ıyıydı _____________________________ -
alemciyse alemci. sizi ilgilendiren kısmı nedir? siz kimsiniz bu adamın özel hayatı hakkında yorum yapıyorsunuz. q7, simao, guti oyuncular takımın kötülüğünü görüp satıp giderken bu adam inatla bu takımda kaldı. baktı en sonunda kendi taraftarı kendini tekmeleyip yönetim de masrafı çok diye sahip çıkmıyor sonra çekti gitti. suçlu da kendisi oldu. bu adama laf eden net maç izlemeyen yönetimsporlu bir yalakadır. o zamanlar necip, olcay, veli, serdar vs gece hayatına gitmiyordu da ne oluyordu. takıma şu adam kadar hiçbiri katkı verebildi mi? o dönem bu adamdan daha çok takıma katkılı bir oyuncumuzu gösterin dişimi kırıcam. boş yapmayın şurda yönetim şakşakçıları sizi. _____________________________ Microlab Solo 7C + 2 x Logitech Z2300 + Creative Soundblaster ZX
Nokia Lumia 920 - Nokia N91 8 GB - Apple Ipod Nano 6th 8 GB (iWatchz)
Beats Audio Studio - Sennheiser PMX 90 -
Düşünün bu adam Almeida'ya gol attırıyordu gece hayatı sahada oynadıktan sonra ilgilendirmez. Çok teknikti küstürüldü mü küstü mü bilmiyorum orada bitti. Çok iyi oynuyordu doyamadım. _____________________________ Bir aptalla asla tartışma. Seni önce kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle yener
- Mark Twain -
Feda sezonunda takımı taşıyan adam. _____________________________ -
Bu adam pişman oldu takıma dönmek istedi Başkanımız kabul etmedi.Bu kadar basit yani.Q7 gelebiliyor Fernandes gelemiyor.Tek karar mevkisi spordan anlamadığını söyleyen başkan _____________________________ -
Derbilerde sahada gözükmezdi. Onun harici izlemesi zevk veren bir oyuncuydu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kaça satılmıştı, 15-20?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- galatasaray ismi nereden gelir
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- başkasının passoligiyle maça girmek
- messi ronaldo satranç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler