Şimdi Ara

Fernandes'i özledim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fernandes beşiktaşa gelen en karektersiz futbolculardan biridir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • derbilerde havası sönuyordu sosa-atiba bu adamın 2-3 tık ustu şampiyon yaptı sosa bizi fernandes naptı adına methiyeler dizilecek kadar yetenekli taraftardan tekme yiyecek kadar disiplinsiz bir oyuncu.

Orijinalden alıntı: Donald Trump

Çöp. Giden 15'e üzülme, Oğuzhan o açığı fazlasıyla kapatacaktır.

Bu üst düzey şakaya bir de tiner esprisi sıkıştırsaydın. Tamam burada da muazzam bir zeka göstermişsin ama insan yine de sizden tiner esprisi bekliyor artık.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Fabri

GG - Marcelo - Sivok - Adriano

Atiba - Fernandes

Q7 - Sosa - Töre

Mario

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Konu acma gereksimi duymadim. Ferdiye moskava buyuk para verdiginde satilmadi.neymis sampiyonluk gidermis falan. Q7de boyle olucak

Q7.nin cine satilmamasi hatadir.10m civarina rahat gidebilirdi.dolar bukadar yukselmislen buyuk para kazanabilirdik. Q7satan sampiyonlugu satar dalan geciniz.satilip sene sonuda yollanabilir. Seneye bu katkiyi vercegini dusunmuyorum. Umarim yanilirim .
    Q 7 nin bu sene satılması taraftarıydım aslında,3-5 güzel hareket yapacak,2-3 gol attıracak diye ,takım oyununu asla bozmazdım.Ama hocada haklı,taraftar körü körüne adeta tapıyor bu adama.hertürlü hatası kabul edilebiliyor,ama başka bir oyuncu bir hata yapsın,ondan kötüsü yok. 8-10 ml. satılsa ilaç olurdu bu sene.

Seneye değeri gitgide düşer,sonrada bedavaya katara,çin'e gider
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.