Şimdi Ara

FERMİ İÇİN TAHMİNİ TÜRKİYE FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir inceleme sitesinde gördüm arkadaşlar, Exa'nın verdiği fiyatlardan sonra ilaç gibi geldi bana

NVIDIA Türkiye, Zotac ve Leadtek tarafından verilen tahmini Fermi Türkiye fiyatları:
    GTX470 -> 399$ + KDV
    GTX480 -> 549$ + KDV

Alıntı:
    quote:

Bir satıcının ilanından gelen bu fiyat yorumu (EXA'yı kastediyor) NVIDIA tarafında ufak bir rahatsızlığa neden oldu ama NVIDIA Türkiye ve Zotac Türkiye, hemen az önce de Leadtek Türkiye daha net yorum yapabileceğimiz fiyatlara ulaşmamızı sağladılar. Zotac'tan gelen açıklamaya göre Zotac'ın tahmini Türkiye satış fiyatı GeForce GTX 480'leri için 549$, GTX 470 için 399$ civarında olacak görünüyor. Leadtek tarafı da hemen bir fiyat bilgisi gönderdi: Leadtek GeForce GTX 470 için yine 399$, GTX 480 için 560$ civarı. Bu durumda incelediğimiz GeForce GTX 480 sadece oyun kartı olarak baktığınızda tam anlamıyla prestij ürünü sınıfına giriyor. CUDA'yı geçen yıl bir kere merak ettiğinizden kullandıysanız ya da PhysX'in eksikliğini hissetmediyseniz bu fiyat farkını vermek istemeyebilirsiniz. Ancak eğer en yüksek performansı VE CUDA/PhysX gibi ekstraları istiyorsanız seçenek bu. Yoksa basitçe, yüksek performans alsanız da CUDA ve PhysX'e sahip olamıyorsunuz.

Kaynak:http://www.pclabs.com.tr/2010/03/27/nvidia-fermi-mimarisi-ve-geforce-gtx-480-incelemesi/14/

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hserdark -- 1 Nisan 2010; 14:25:21 >

• Güzel, şimdilik 49$ geçiriyorlar.. birkaç ay içinde yurtdışı fiyatına denk gelir diye umuyorum..
  • hmmm, güzel haber
  • Açıkçası ilk açıklanan fiyatlara göre çok daha iyi bir fiyat, tahmin edilen düzeye indi en azından. Neydi o 670$ GTX480 fiyatı, çok büyük protesto ederiz dedik, korkuttuk elemanları herhalde
  • Duyduğum en güzel haber bu oldu, zaten fiyatların bu şekilde olması gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Nisan 2010; 14:30:08 >
  • İlerleyen zamanlarda anlaşılır doğrumu değilmi.
  • 549 dolar + %18 kdv = 647 dolar yapar 650 desek 650*1.518=986 YTL yapar yani exanın verdiği fiyattan 220 milyon daha düşük.Bence biraz daha inmesi gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatlar doğru ise gayet güzel.kdv dahil fiyatımı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

fiyatlar doğru ise gayet güzel.kdv dahil fiyatımı bu ?

Hayır KDV dahil fiyatları:

GTX 470: 471$
    GTX 480: 648$
  • quote:

quote:

NVIDIA Türkiye, Zotac ve Leadtek tarafından verilen tahmini Fermi Türkiye fiyatları:
    GTX470 -> 399$ + KDV
    GTX480 -> 549$ + KDV

Hocam keşke KDV dahil olsa ama malesef değil.
  • Olması gereken fiyat budur zaten Genede benim için alınası kartlar değil ikinci revizyona bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

quote:

quote:

GTX470 -> 399$ + KDV
    GTX480 -> 549$ + KDV

Hocam keşke KDV dahil olsa ama malesef değil.

Ben GTX 470 için o fiyata razıyım çünkü HD 5870 seviyesinde bir kart oc potansiyelide iyi, ayrıca PhysX desteği sayesinde oyundaki efektlerden de mahrum kalmamış oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Nisan 2010; 14:52:46 >

• Eğer bu bilgi doğruysa, GTX470 için yazıyorum: "Vur dedik öldürdüler." (399*1,18*1,53=720 TL) 5870 ile aşağı yukarı fiyatları eşitlemişler:

http://teknofiyat.com/?search=HD5870&altlimit=&ustlimit=

Bekleyenler için iyi olur ama stok sınırlaması var bu sefer. Eğer stok sorunu filan olmazsa forumda kan gövdeyi götürür "470 mi 5870 mi" diye.

• çok guzel haber

hd 5870 den daha ucuza geliyor ve daha guclu bir kart

her ne kadar genede kazik yiyecek olsakda (yurt disina gore) 710 tl ye bu karti alabilirim
  • Eğer böyle gelirse fiyatlar, ATI'den de bir indirim gelecektir diye umut ediyorum
    Her halükarda GTX470 mi 5870 mi tartışması kaçınılmaz olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

çok guzel haber

hd 5870 den daha ucuza geliyor ve daha guclu bir kart

her ne kadar genede kazik yiyecek olsakda (yurt disina gore) 710 tl ye bu karti alabilirim

HD5870'ten daha güçlü bir kart.Aşağıda Mesut Çevik'in incelemesi var,eğer incelemeyi izlersen GTX480'in HD5870,GTX470'in HD5850'in karşısına konumlandırıldığı manasına gelen bir inceleme var,bir göz at,belki işine yarar.

http://forum.donanimhaber.com/m_38810174/tm.htm# .

• eğer leadtek'in acıkladıgı bu gtx470 399+kdv fiyatı gercekse...
    yerinde ve dogru bir fiyattır...
    cunku su anda avrupada bile aynı fiyata satılıyo...
    almayada vergi dahil 350 euro civarında...

tl olarak aynı oluyo...
  • Eğer doğruysa gerçekten güzel haber bu. Pclabs'a güvenirim. Firma karı ile birlikte 750 liraya geliyor Gtx470. Ben alana kadar 100 120 lira indirim gelir büyük ihtimal benim için ballı kaymaklı olur.
    Fiyat tam beklediğim gibi aslında. 5850-5870 arasında. Normalde gene fazla ama Türkiye fiyatlandırması açısından bakarsak gayet güzel seviyelere geliyorlar. Kaldı ki bu fiyatlar Zotac gibi 50-60 lira daha pahalı satan firmaların fiyatları. Pali'in fiyatlarını merak ediyorum. Diğerlerine göre daha makul fiyatlarla geliyorlar ve soğutması daha iyi gibi Fermi için.
  • haber için teşekkürler .
  • tahmine gerek yok novada var fiyatları

buradan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.