Şimdi Ara

## Fenerbahçe-PSV ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fabregas.

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Hollanda daki ilk maç için

psv % 89,6
    beraberlik % 8,71
    fenerbahçe % 1,69

maç günü oranlarda değişiklik olursa bildiririm, ona göre iddia oynarsınız

sen mümkünse tahmin yapma

yapsın ya çok ekmeğini yedim..
    Inter maçında FB'e banko oynadım 3.30 oran
    CSKA maçında berbaerlik oranın %0.87 dedi banko beraberlik oynadım 2.90 oran..

daha ne istiyorsun abi.

• sende her maç öncesi tahmin yapıyon maç bitince ortalıklarda görünmüyon ne iş ?

quote:

psv % 89,6
    beraberlik % 8,71
    fenerbahçe % 1,69

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

Bırak ya arkadaşım bi fenerliye laf anlatmaya çalışmayı bırakalı 10 sene oluyo.her dediklerine he diyip geçeceksin.
    anlamadığım olay sen tahmini ni yazmışsın eleman hemen şölede bölede.bence fener 8 puanı bile zor alır en fazla alacağı puan 7 dir.sen fazladan bi beraberlik vermişsin.deivid kaç kere daha mucize yaratacak.içeride sadece csk yi yenerler diğer tüm maçlar kayıp die düşünüyorum.

boş konuşmayalım isterseniz.

lig başlamadan önce o kadar emindinizki fb nin başarısız olacağına şimdi iki maçta yenilmeden 4 puan alınca ne yapacağınızı şaşırdınız abuk subuk bahaneler bulmaya başladınız.

fb iki maçtada gayet iyi oynamıştır, mucizevi şeylerde yapmamıştır.deivid in şutu yere sekip giriyo kaleci hata yapıyo diye bunun adı mucize mi oldu?
    o zaman edu nun hatası da csk adına mucize!

elin adamı yarım vole ile gol atınca süper gol ne futbolcu diyosunuz deivid benzer golü atınca mucizevi bi gol oluyo!

desteklemeyin, sevmeyin, beğenmeyin ama abidik gubidik şeylerin arkasına sığınmayın...

• ben hep buradayım.
    ne o, hayatını benim maç sonlarıma göremi düzenliyorsun

quote:

Orjinalden alıntı: mahir2121

sende her maç öncesi tahmin yapıyon maç bitince ortalıklarda görünmüyon ne iş ?

quote:

psv % 89,6
    beraberlik % 8,71
    fenerbahçe % 1,69

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Kağıt üstünde deplasmanda fenerin PSV ile berabere kalması ya da yenilmesi görünüyor. Ama şans faktörünü göz önünde bulundurursak, orda da yenebilir fener.

Evet BJK de şansızlığını(!) kırarsa belki puanlar alabilir. Ama fazla mücadele etmediğini ve kötü oynadığını göz önünde bulundurursak puanlar alması zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

quote:

Kağıt üstünde deplasmanda fenerin PSV ile berabere kalması ya da yenilmesi görünüyor. Ama şans faktörünü göz önünde bulundurursak, orda da yenebilir fener.

Evet BJK de şansızlığını(!) kırarsa belki puanlar alabilir. Ama fazla mücadele etmediğini ve kötü oynadığını göz önünde bulundurursak puanlar alması zor.

Marsilya maçı için haklısın da, işte Porto maçında sizin gibi şansımız olsaydı yenerdik.

• taner abi fotogolde çalışıyor bu kafadan atma yeteneği ve oranlar oradan geliyor değilmi taner abi?

ayrıca psv yi daha önce de 2 maçtada yenmiştik yine yeneriz biz gs veya bjk değiliz öyle gs gibi ligde fason penaltılarla işi götürmeyiz
  • quote:

Marsilya maçı için haklısın da, işte Porto maçında sizin gibi şansımız olsaydı yenerdik.

Porto maçında tam anlamıyla mücadele ettiği söylenemez, tecrübeli olsaydınız berabere bitebilirdi
  • quote:

quote:

Porto maçında tam anlamıyla mücadele ettiği söylenemez, tecrübeli olsaydınız berabere bitebilirdi

Sanki siz çok tecrübelisiniz de bize söylüyorsun Porto maçında mutlak pozisyonlarımız vardı ama beceriksizlik ve şans faktörü devreye girince atamadık. Son dakikada da şansız bir gol yedik. Siz daha iyi oynuyor olabilirsiniz ama tecrübe falan hikaye. Bal var sizde bal

• quote:

psv % 89,6
    beraberlik % 8,71
    fenerbahçe % 1,69

Hazımsızlık ve tipik örneği
  • quote:

quote:

quote:

sizin gibi şanslı olsak demişssinde bi edu yüzünden maç beraberlikle bitti feneri cekemediklerinden dolayı anca şans dersiniz csk da şanslıydı ozaman edu 2 hata ile macı verdi

• Fener son zamanda yakaladığı trendi PSV karşısında gösterirse PSV yi yeneceğine inanıyorum..Bilinçli oynarsak da çok rahat beraberlik çıkaracağımız bir deplasman..ŞL de 1 puanın bile önemi büyük..Ben 2-1 yeneceğimize inanıyorum..
  • quote:

quote:

quote:

Sanki siz çok tecrübelisiniz de bize söylüyorsun Porto maçında mutlak pozisyonlarımız vardı ama beceriksizlik ve şans faktörü devreye girince atamadık. Son dakikada da şansız bir gol yedik. Siz daha iyi oynuyor olabilirsiniz ama tecrübe falan hikaye. Bal var sizde bal

Arkadaşım sen soda falan iç hazımsızlık var sende nedir bu çekememezlik?

• quote:

Sanki siz çok tecrübelisiniz de bize söylüyorsun

Ben çok tecrübeli olduğumuzu söylediğimi hatırlamıyorum

quote:

Porto maçında mutlak pozisyonlarımız vardı ama beceriksizlik ve şans faktörü devreye girince atamadık.

Renkdaşın istatistikleri vermişhttp://forum.donanimhaber.com/m_18108374/mpage_1/key_//tm.htm#18130431

quote:

Son dakikada da şansız bir gol yedik. Siz daha iyi oynuyor olabilirsiniz ama tecrübe falan hikaye. Bal var sizde bal

Benim 4 puanımı şans faktörüne bağlayan birine izin verde bende tecrübesizliğe bağlayım

• CSKA Interden bizde psv den deplasmanda 1 puan alırsak işimiz rahatlar!!Interin psv maçına kadar (6.maç)grup liderliğini garantilememiş olması çok önemli eğer son maça işi garantilerlerse Hollandadaki maçta kesin psv 3 puan alır!!!İş sakata gelir tabi biz 10 puanı toplarsak iş başka...
  • Turgay demir adlı nedüğü belirsiz bi beşiktaşlı fanatiğin yazısı

Fener mi‚ Beşiktaş mı?

Kimi suyu ateşe verir‚ kimi tutuşturamazken benzini" denir ya‚
    Beşiktaş ile Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nde yaşadıkları bunu doğrular cinsten.
    Bir tarafta daha ön elemelerden itibaren şansı yaver gitmeye başlayan‚
    ardından iyi bir grup kurası çeken‚
    sonra da grubun en iddialı takımıyla ilk maçı kendi sahasında oynama avantajı yakalayan‚
    bu maça da rakibi 8 eksikle çıkan bir Fenerbahçe‚
    diğer yanda eleme turunda seri başı olmasına rağmen mevcutlar arasından en zorlu rakibi çeken‚
    gruplarda da üç eski Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ile eşleşen Beşiktaş var...
    Bırakın eşleşmeleri şu son maçlara bakın.
    Fenerbahçe´nin attığı iki golden birincisinde rakip oyuncu asist yaptı‚
    ikincisinde kaleci ayağıyla çelebileceği topu eliyle yakalayamadı.
    Üstelik son 5 dakikada geldi bu gol.
    Bildiğin şans yağmuru...
    Gel bu tarafa‚ Beşiktaş´a...
    Küresel ısınma!..
    Altıpastan kaçan goller‚ çizgiden çıkarılan toplar
    derken son saniyede tıngır‚ mıngır kaleye giden top.
    Fenerbahçe´de 12. adam olarak şans melekleri forma giyerken‚
    Beşiktaş her türlü şanssızlığı yaşadı‚
    en az iki sakat vermeden hiçbir maçı tamamlayamadı.
    Şampiyonlar Ligi´nde gökten puan yağsa Beşiktaş´ın başına taş düşer...
    Gülmeyin yakında o da olursa hiç şaşmam...
    Boşuna mı demişler‚ adamın ters gitmesin işi‚
    muhallebi yerken kırılır dişi‚ diye.
    Yanlış anlamayın (İsteyen anlayabilir!)‚
    Fenerbahçe sadece "balıyla" gidiyor demiyorum.
    Fenerbahçe‚ Avrupa´da çok iyi mücadele ediyor‚ gücünü sahaya yansıtıyor.
    Üstelik yıllardır da böyle bir mücadele sergilemek için hazırlanıyordu.
    Şans meleklerinin böyle bir dönemde yanında olması iyi bir şey.
    Bu havayla Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olsa şaşırmam diyorum özetle..
    Çok ciddiyim

---

Bu nasıl Fenerbahçe kompleksidir nasıl çekememezliktir olacak şey değil.Acıyorum gerçekten bunlara ya.Gazetede beşiktaş yalakalığı yaparak yer bulmuş bu adam bunları yazarsa e tabi üstteki gibi bazı arkadaşlar neden yazmasın.

• Fener formunu yitirmezse bu gruptan lider olarak çıkacak. Bu da bazılarına kapak olacak !
  • quote:

Orjinalden alıntı: darendelideli

Turgay demir adlı nedüğü belirsiz bi beşiktaşlı fanatiğin yazısı

Fener mi‚ Beşiktaş mı?

Kimi suyu ateşe verir‚ kimi tutuşturamazken benzini" denir ya‚
    Beşiktaş ile Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nde yaşadıkları bunu doğrular cinsten.
    Bir tarafta daha ön elemelerden itibaren şansı yaver gitmeye başlayan‚
    ardından iyi bir grup kurası çeken‚
    sonra da grubun en iddialı takımıyla ilk maçı kendi sahasında oynama avantajı yakalayan‚
    bu maça da rakibi 8 eksikle çıkan bir Fenerbahçe‚
    diğer yanda eleme turunda seri başı olmasına rağmen mevcutlar arasından en zorlu rakibi çeken‚
    gruplarda da üç eski Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ile eşleşen Beşiktaş var...
    Bırakın eşleşmeleri şu son maçlara bakın.
    Fenerbahçe´nin attığı iki golden birincisinde rakip oyuncu asist yaptı‚
    ikincisinde kaleci ayağıyla çelebileceği topu eliyle yakalayamadı.
    Üstelik son 5 dakikada geldi bu gol.
    Bildiğin şans yağmuru...
    Gel bu tarafa‚ Beşiktaş´a...
    Küresel ısınma!..
    Altıpastan kaçan goller‚ çizgiden çıkarılan toplar
    derken son saniyede tıngır‚ mıngır kaleye giden top.
    Fenerbahçe´de 12. adam olarak şans melekleri forma giyerken‚
    Beşiktaş her türlü şanssızlığı yaşadı‚
    en az iki sakat vermeden hiçbir maçı tamamlayamadı.
    Şampiyonlar Ligi´nde gökten puan yağsa Beşiktaş´ın başına taş düşer...
    Gülmeyin yakında o da olursa hiç şaşmam...
    Boşuna mı demişler‚ adamın ters gitmesin işi‚
    muhallebi yerken kırılır dişi‚ diye.
    Yanlış anlamayın (İsteyen anlayabilir!)‚
    Fenerbahçe sadece "balıyla" gidiyor demiyorum.
    Fenerbahçe‚ Avrupa´da çok iyi mücadele ediyor‚ gücünü sahaya yansıtıyor.
    Üstelik yıllardır da böyle bir mücadele sergilemek için hazırlanıyordu.
    Şans meleklerinin böyle bir dönemde yanında olması iyi bir şey.
    Bu havayla Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olsa şaşırmam diyorum özetle..
    Çok ciddiyim

---

Bu nasıl Fenerbahçe kompleksidir nasıl çekememezliktir olacak şey değil.Acıyorum gerçekten bunlara ya.Gazetede beşiktaş yalakalığı yaparak yer bulmuş bu adam bunları yazarsa e tabi üstteki gibi bazı arkadaşlar neden yazmasın.

Bence oldukça güzel bir yazı. Asıl garip olan sizin bazı şeyleri görmezden gelmeniz. Neyse tartışmaya gerek yok, siz süper top oynuyorsunuz zaten

• Turgay demir e sormak lazım. Fenerin attığı goller şansdıda cska nın attığı gol çok organizeydi yani. Edu hata yaptı adam attı. Aynı şekilde onlar hata yaptı biz attık ki deivid i ne kadar sevmesemde attığı gole laf eden adamın futbol bilgisini geçtim korkarım bu adama futbol topu versek bomba diye ihbarda bulunur
  • Alın Size Puan Durumu:

FB 12
    İnter 11
    CSKA 5
    PSV 4
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.