Şimdi Ara

## Fenerbahçe-PSV ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam söylediklerine ek olarak birşey eklemek istiyorum.

Deniz konusundaki yargımızı bir kenara bırakıp , tekrar izleme fırsatı olanlara Konya maçını birdaha izlemelerini ve Deniz'e odaklanmalarını rica ediyorum..

Bazı pozisyonlarda öyle akıllı boş koşular yapmış ki , hani Deivid 3 pozisyonda ayağında top tutacağına Deniz'e uzatsa gollük pozisyonlara gireceğiz.Ben 4 tane bu şekilde pozisyon yakaladım.

Deniz de birşey dikkat ettiniz mi bilmiyorum , hatalı pas atıp top kaybı yapıyor.Ama ileriye katettiği zaman ayagındaki topu ancak faul yaparak alabiliyorlar.Deniz bu meziyetinin üstüne gitmeli bence..

Semih konusuna gelince..Semih bence FB'de her zman iyi bir yedektir.Sene başında yönetim Kezman'ı satsa başka forvet almıyoruz.Semih ile Kazım forvet oynayacak deseler , neler derdik kimbilir.Semih çok iyi bir yedek.Herhangi bir takımda banko ilk 11 de oynar ama FB'de yedek olur.Tıpkı GS'daki Hasan Kabze gibi.Kabze'de bence muthiş bir oyuncu ama GS'da ancak yedek olabilir.

Bİr de ben Semih'in bu vasfını seviyorum.Zira berabere giden maçta o oyuna girdiğinde hah bu maçı alırız şimdi diyebiliyorum.ama ilk 11 de başladığında ister istemez o adamı daha dikkatli izliyorum ve hataları daha çok gözüme batıyor.Kezman'ın yaptıklarınndan fazlasını yaptı doğru çünkü FB'nin sağ kanadı bu sefer Kezman'lı kadroya göre daha çok o kanattan saldırdı..Ben bu tarz çalışan takımda Kezman'ın da gol bulacağını düşünüyorum.Zira Semih'in 2. yarıda aldığı topları çok da olumlu kullandıgını söylemeyeceksiniz herhalde

• Hocam amacım kesinlikle Deniz'i kötülemek değil. Ama ben daha iyiyinin olmasından yanayım.
    Aurello Deniz'in defans anlamında yaptıklarını yapabiliyorsa ve Deniz'in yapamadığı ofansı da Appiah yapıyorsa ki Appiah ilk senesi gibi oynarsa defansıda iyi yapıyor.
    Niye Denizde ısrar edelim ki

Deniz'in gelişmesini bekleyinceye kadar Appiah'ın form tutması daha kısa sürmez mi?
    Deniz bu yaşına gelmiş bundan sonrada kendini yetiştirebilir mi ? Bence çok zor. Bence de Deniz
    Appiah form tuttuktan sonra çok iyi bir yedek olur.

Semih konusunda da ben sadece son maça bakarak karar vermedim.(ikinci yarıyı seyredemedim özetlerden baktım) G
    Genelde Semih oynadığı her maçta bunları yapabiliyor. Dediğim gibi önemli olan sadece gol atması değil. Diğer meziyetlerininde olması bence onun artlılarından.
    İleride pres yapabiliyor. Top saklayabiliyor. Top indirebiliyor. Takım atak halindeyken defansın dengesini bozabiliyor.

Hem ikinci yarıda top kayıpları yaptıysa bile bence sürekli takımla oynayarak bunları aza indirebilir. Zaten ben Semih'in tek başına forvet oynamasını da doğru bulmuyorum. Eğer göndermeyi düşünmüyorlarsa Kezman ve Semih beraber oynamalı. Yanlış hatırlamyıyorsam beraber oynadıkları bir maçta 2 defa Semih Ceza sahasında Kezman'a top indirdi, Kezman'da ona bir defa top indirdi. Pozisyonlar golle sonuçlanmadı ama mühim olan bence anlaşabiliyor olmaları.
    Tabi daha önce söylediğim nedenlerden dolayı ikisinin beraber oynaması zor gibi.

quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Hocam söylediklerine ek olarak birşey eklemek istiyorum.

Deniz konusundaki yargımızı bir kenara bırakıp , tekrar izleme fırsatı olanlara Konya maçını birdaha izlemelerini ve Deniz'e odaklanmalarını rica ediyorum..

Bazı pozisyonlarda öyle akıllı boş koşular yapmış ki , hani Deivid 3 pozisyonda ayağında top tutacağına Deniz'e uzatsa gollük pozisyonlara gireceğiz.Ben 4 tane bu şekilde pozisyon yakaladım.

Deniz de birşey dikkat ettiniz mi bilmiyorum , hatalı pas atıp top kaybı yapıyor.Ama ileriye katettiği zaman ayagındaki topu ancak faul yaparak alabiliyorlar.Deniz bu meziyetinin üstüne gitmeli bence..

Semih konusuna gelince..Semih bence FB'de her zman iyi bir yedektir.Sene başında yönetim Kezman'ı satsa başka forvet almıyoruz.Semih ile Kazım forvet oynayacak deseler , neler derdik kimbilir.Semih çok iyi bir yedek.Herhangi bir takımda banko ilk 11 de oynar ama FB'de yedek olur.Tıpkı GS'daki Hasan Kabze gibi.Kabze'de bence muthiş bir oyuncu ama GS'da ancak yedek olabilir.

Bİr de ben Semih'in bu vasfını seviyorum.Zira berabere giden maçta o oyuna girdiğinde hah bu maçı alırız şimdi diyebiliyorum.ama ilk 11 de başladığında ister istemez o adamı daha dikkatli izliyorum ve hataları daha çok gözüme batıyor.Kezman'ın yaptıklarınndan fazlasını yaptı doğru çünkü FB'nin sağ kanadı bu sefer Kezman'lı kadroya göre daha çok o kanattan saldırdı..Ben bu tarz çalışan takımda Kezman'ın da gol bulacağını düşünüyorum.Zira Semih'in 2. yarıda aldığı topları çok da olumlu kullandıgını söylemeyeceksiniz herhalde

• 3-0

alex, semih, deivid
  • inşallah puan veya puanlar alırız..cl de her puan altın değerinde..ben FENERBAHÇEME inanıyorum puan veya puan çıkaracaktır hollanda dan..İnşallah BJK ve GS de avrupa da başarılı sonuçlar alırlar..
  • ve maça sayılı saatler kala DH forumlarında sessizlik hüküm sürer
  • quote:

Bana sorarsanız 2-0 çok rahar akzancağız maçı.
    İstanbul'daki maç zor olacak ama bu maç öyle değil

Umarım dostum ağzından bal damlıyor valla

sessziliği bozalım madem
  • Maçı şehitlerimiz için kazan Fenerim!
  • forvette semih oynarsa fb kazanamaz. ama deivid ilerde kazımda deividin mevkisinde oynarsa fb kazanabilir en kötü beraberlik alır. tabi kişisel hata olmazsa maçta.
  • quote:

Bana sorarsanız 2-0 çok rahar akzancağız maçı.
    İstanbul'daki maç zor olacak ama bu maç öyle değil

Umarım dediğim olur ama PSV'ye topla oynama imkanı verirsek işimiz zor. Çok iyi top çevirip rakibi oyundan düşürüyorlar. Açık oynadıkları için defansı hatalar yapabiliyor, bunu değerlendirmeliyiz.
  • 1-1 bitçek buraya yazıyorum
  • Dana Kuyruğunun koptuğu an geldi bu 2 PSV maçı işi belli edecek.
    PSV ye yenilirse İnterinde yendiğini düşünürsek Fenerbahçe bir anda Üçüncüleğe düşecek (Allah Korusun)
    ve bir daha üçüncülükten yukarı çıkmak çok zor ama yine fenerbahçenin elinde kendi evinde PSV ile oynayacak bunuda kazanamazsa yapacak bir şey yok
    TEmennim tam tersi olması bu iki maçı kazanırsa zaten hesap yapmayı bırakcam ben
  • 2-2 Bitecek.
  • fenerbahce 2 psv macından en az 4 puan alcaktır.
  • Bizim için grubun en tehlikeli takımı bence CSKA idi..

Oradan bir puan almamız bence çok iyi.CSKA'yı İstanbul'da yeneceğimizin garantisi yok.Ama PSV ve Inter'in futbol tarzları , FB'nin onları içeride ve dışarıda yenmesi için çok müsait..

FB'nin tek dezavantajı bireysel hata yapma yüzdesinin yüksek olması.PSV'ye karşı bireysel hatalardan gol yemezsek , maç zora girmeden rahat edeceğimiz skoru yakalararız gibime geliyor
  • PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Fenerbahçemize karşı evlerinde oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak, yarınki maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi. Koeman, Fenerbahçemizin geçen yıl karşılaştıkları Galatasaray'dan daha iyi durumda olduğunu da ifade etti.
    Ronald Koeman, yarınki maç öncesi PSV Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Grupta puan açısından Fenerbahçe'nin gerisinde olmalarına rağmen, şanslarının Fenerbahçe ile eşit olduğunu savunan Koeman, Fenerbahçemizin önceki yıllara göre daha iyi bir futbol oynadığını belirterek, "Fenerbahçe en azından geçen yıl karşılaştığımız Galatasaray'dan daha iyi durumda. Fenerbahçe tahmin ve beklentilerimizin ötesinde iyi bir futbol oynuyor. İnter Milan ve CSK Moskova ile yaptıkları karşılaşmalar da bunu gösteriyor" diye konuştu.

Ben iyi futbol ve 2-2 bekliyorum.

• FENERBAHCEYE bu zorlu macda basarilar diliyorum......Trabzonluyum,Trabzonsporluyum,ama Avrupa arenasinda
    Takim ,Renk farketmez...Milli Takim bizi sevindiremedi,son günlerde cok aci hadiseler yasandi...HayDi FENER....
    sevindir bizi...PSV evinde bir DEV,kolay yenilmeyen takim...AMA inter ve CSKA maciyla fener zoru sevdigini gösterdi.....
    herseyin bir ilki vardir.....( 1996 M.U - FB , gol bolic ).....HAYDI FENER,HAYDI FB....saldir.......bizi sevindir....
    YOLUN ACIK OLSUN.....

• üst biter kesn
  • altmı üstmü anlamam
    yenelim kupon tutsun yeter.
  • yurtdisindaki arkadaslar internet uzerinden nerden izleyecekler?
  • bu saatten sonra 10 0 yense nolur 10 0 yenilse nolur ciğerimiz yanıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.