alacağımız 1 puan gruptan çıkma şansımızı artırır..Allah göstermesin, olur da mağlup olursak, bu kez ikili averajın önemli olduğunu unutmamak gerekir...1 farklı mağlubiyet kötünün iyisi olur o durumda....Ama ben inanıyorumki takımımız puan yada puanları alıp dönücek
quote:
Orjinalden alıntı: mahir2121
çekemiyorsunuz anladık biz o psvyi 3 atıp gonderdik evine sen hala laf salatası yapıyorsun git gta oyna master of darkness gibi
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
Fenerbahçe'ye başarılar.Ama Fenerbahçe bu maçı alamayacak gibi.
Bana göre Fenerbahçe'nin alabileceği muhtemel sonuçlar.
23/10/2007 CSKA Moscow - Inter-0 23/10/2007 PSV Eindhoven - Fenerbahçe-1 07/11/2007 Fenerbahçe - PSV Eindhoven-0 07/11/2007 Inter - CSKA Moscow-1 27/11/2007 CSKA Moscow - PSV Eindhoven-1 27/11/2007 Inter - Fenerbahçe-1 12/12/2007 Fenerbahçe - CSKA Moscow-1 12/12/2007 PSV Eindhoven - Inter-0
Senin gibi insanlara rağmen Türk futbolu adına Fenerbahçe'nin gruptan çıkmasını isterim.Ayrıca terbiyesizliğin gereği de yok.
Bırak ya arkadaşım bi fenerliye laf anlatmaya çalışmayı bırakalı 10 sene oluyo.her dediklerine he diyip geçeceksin. anlamadığım olay sen tahmini ni yazmışsın eleman hemen şölede bölede.bence fener 8 puanı bile zor alır en fazla alacağı puan 7 dir.sen fazladan bi beraberlik vermişsin.deivid kaç kere daha mucize yaratacak.içeride sadece csk yi yenerler diğer tüm maçlar kayıp die düşünüyorum.
deplasmanda yeniliriz, evimizde yeneriz psv' yi . cska ile burda berabare kalırız, intere orda yeniliriz ve 8 puan ile gruptan cıkarız bana kalırsa...
edu gibi hata yapan çıkmazsa psvyi çatır çatır yeriz cska psv den daha iyi bi takım deplasmanda 2-1 yenildiklerine bakmayın ne gooler kaçırdılar....
Psv den 1 puan alırsak bu gruptan rahat çıkarız...
Kağıt üstünde deplasmanda fenerin PSV ile berabere kalması ya da yenilmesi görünüyor. Ama şans faktörünü göz önünde bulundurursak, orda da yenebilir fener.
FB'nin bundan sonra puan alamayacağı tek maç o da İtalya'daki Inter maçı.Kalan 3 maçın hepsinden puan alması muhtemel..Ben FB'nin 10 ya da 11 puanla gruptan çıkabileceğini düşünüyorum.
Deivid'in bittiği yerde Kezman başlar
Hollanda daki ilk maç için
psv % 89,6 beraberlik % 8,71 fenerbahçe % 1,69
maç günü oranlarda değişiklik olursa bildiririm, ona göre iddia oynarsınız
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
şuanki tahminlerine göre banko 2 oynarım.Sağlamcılar 0-2 oynasın
quote:
sen mümkünse tahmin yapma
quote:
Orjinalden alıntı: Fabregas.
quote:
sen mümkünse tahmin yapma
maalesef mümkün değil. istersen forum değiştirebilirsin.