Şimdi Ara

## Fenerbahçe-PSV ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk yarı Fener maçın ilk 10 dakikası yine kontrolü eline alır ilk yarı bitmeden "Kezman" yada "Alex"in kişisel becerisiyle 0-1i yakalar..(golü atarlar demiyorum onların becerisiyle gol gelir)

İkinci yarı maç ortada geçer,ama Fener 55ten sonra bir gol daha bulur garantiler maçı..Son 20 dakikada Psv atarsa bir gol atar ama oda çok zor gibi geliyor..
  • FB kapanan takımlara karşı oynayamıyor,çünkü tek forvetle oynuyor,keza bunu ligde gördük.Fakat PSV açık futbol oynayan,bol alanlar bırakan bir takım.Nitekim bu da FB nin istediği şey!İddia ediyorum karşıdaki takım açık futbol oynasın,isterse adı Barcelona olsun biz gene gol atarız!Buna göre yorum yapılırsa ben FB nin hollandadaki maçta en az bir beraberlik alması gerektiğini düşünüyorum her ne kadar Maçın deplasmanda olması psv yi bu maçta biraz daha avantajlı yapsa da...
  • bana kalırsa beraberlik iyi değil çok iyi sonuç olur psv evinde iyi bir takım...
  • İşimiz cok zor bu maçtan bir beraberlik almamız bizi üst turun kapısını aralaya biliir. Galibiyet alırsak ise o zaman garanti bile diyebiliriz.
  • PSV nin evinden bırak Fenerbahçeyi Barcelona zor puan alır...

PSV nin evinde ondan puan alan takım Avrupa çok iyi bi iş yapar bu kesin.

Göreceğiz şimdi Feneri bakalım, bu maç ta da berabere kalabilirse hakikaten büyük iş olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

PSV nin evinden bırak Fenerbahçeyi Barcelona zor puan alır...

Göreceğiz şimdi Feneri bakalım, bu maç ta da berabere kalabilirse hakikaten büyük iş olur....

Alırlar.
    Yeter ki gereksiz bir şekilde gözlerinde büyütmesinler PSV'yi..
    Bir önceki grup maçlarında 2-0 nasıl yendiğimizi hatırlıyorum da bu takımın PSV'yi orada 1-0 yeneceğini düşünüyoruum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

PSV nin evinden bırak Fenerbahçeyi Barcelona zor puan alır...

Alırlar.
    Yeter ki gereksiz bir şekilde gözlerinde büyütmesinler PSV'yi..
    Bir önceki grup maçlarında 2-0 nasıl yendiğimizi hatırlıyorum da bu takımın PSV'yi orada 1-0 yeneceğini düşünüyoruum

3-0 yenmiştik

Ama rakip 10 kişi artı penaltı yemişti ,birdenbire 1-0 geri düşmüştü hem de eksik olarak

• Fener kendi kalelerine yakın yerde kuran takımlara karşı kolay gol bulur, duran top yetenek uzaktan şutlar vs...
    Eğer defans mantığını çok sert pres olarak düşünmezse PVS fener bu maçı rahatça alır diye düşünüyorum. Karşımızda sahayı iyi parselleyen bir takım olursa fener en fazla beraberlik çıkarır.
  • Hollanda'dan İyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.
  • İNŞALLAH ÜLKEMİZ VE TAKIMIMIZ İÇİN HAYIRLI BİR SONUÇLA DÖNERİZ
  • dunya hali boyledir arkadaslar dikkat edin birileri one ciktigi zaman onu cekemeyen cok olur ve onu dusurmeye calisirlar kendi zararlarina bile olsa.cunki istemezler benden daha cok one ciksin diye
    gsli bjk arkadaslar size soluyorum deveye neden boynun egri demisler nerem dogru ki demis
    ilk once kendi takiminizin durumuna bakin daha sonra elestirin.kazanan herzaman turkiye takimlari olsun mantigiyla hareket edersek ozaman olgunlasmis oluruz.
    demek istedigim iyi olani tebrik etmek gerekir desteklemek gerekir
    tesekkurler
  • Edu yine felaketler zincirine baslamazsa en kötü beraberlik diyorum.
  • hadi arkadaşlar Allah yardımcımız olsun önümüzde çok önemli dışarıda-içeride PSV maçları var.

İnşallah bunlardan alnımızın akıyla çıkıcaz.

YANINDAYIZ FENERBAHÇEM !!!!!!!!!!!!!!!
  • Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubunda Fenerbahçemizin 23 Ekim Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı PSV Eindhoven maçını İngiliz hakem Howard Webb yönetecek. Eindhovendaki PSV Stadında oynanacak karşılaşmada Webbin yardımcılıklarını‚ Philip Sharp ve Darren Cann yapacak. Maçta 4. hakem olarak da Michael Leslie Dean görev yapacak.

Hayırlısı olsun..
  • arkadaşlar bi düzeltme yapalım PSV-F.BAHÇE maçı 23 Ekim Salı (Yarın) 21:45'te

işte Avrupa'da F.Bahçe
    Sarı-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 134 maçta 43 galibiyet, 21 beraberlik ve 70 yenilgi aldı.

Rakip filelere toplam 158 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 229 gole engel olamadı.

Fenerbahçe'nin, Avrupa kupalarında yaptığı 134 maçta aldığı sonuçların tablosu şöyle:

Organizasyon O G B M A Y

---------------------------------------------------------

UEFA Kupası 54 18 10 26 72 91

Şampiyon Kulüpler Kupası 33 9 4 20 30 70

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 12 6 3 3 19 10

Şampiyonlar Ligi 26 7 3 16 26 47

Kupa Galipleri Kupası 9 3 1 5 11 11
    Toplam 134 43 21 70 158 229

AVRUPA'DA 69. DEPLASMAN
    Fenerbahçe, Avrupa arenasında rakip sahalarda 69. maçını yapacak.
    Avrupa'da bugüne kadar çıktığı 68 deplasman maçında 12 galibiyeti bulunan Fenerbahçe, 10 beraberlik, 46 yenilgi aldı.

Deplasmandaki son maçında (G) Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Moskova ile 2-2 berabere kalarak grupta liderliğe yükselen Fenerbahçe, zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.

Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı son 3 maçta yenilmeyen Sarı-lacivertlilerin, 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberliği bulunuyor.

-DEPLASMAN KARNESİ-
    Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı 68 maçta aldığı sonuçların tablosu şöyle:
    Organizasyon O G B M
    ----------------------------------------------
    UEFA Kupası 27 4 6 17
    Şampiyon Kulüpler Kupası 17 3 1 13
    Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 6 3 1 2
    Şampiyonlar Ligi 13 2 2 9
    Kupa Galipleri Kupası 5 - - 5
    Toplam 68 12 10 46

-DEPLASMAN GALİBİYETLERİ-
    Sarı-lacivertlilerin, deplasmanlarda kazandığı 12 maç şöyle:
    UEFA Kupası:
    Guimares - Fenerbahçe.........: 2 - 3 (1990 - 1. tur)
    Turan - Fenerbahçe............: 0 - 2 (1994 - Ön eleme)
    Partizani Tiran - Fenerbahçe..: 0 - 4 (1995 - Ön eleme)
    FC Randers - Fenerbahçe.......: 0 - 3 (2006 - 1. tur)

Avrupa Şampiyonlar Ligi:
    Manchester United - Fenerbahçe: 0 - 1 (1996 - Grup maçı)
    Sparta Prag - Fenerbahçe......: 0 - 1 (2004 - Grup maçı)
    Avrupa Şampiyonlar Ligi Ön Eleme:
    Maccabi Tel Aviv - Fenerbahçe.: 0 - 1 (1996)
    B36 Torshavn - Fenerbahçe.....: 0 - 5 (2006)
    Anderlecht - Fenerbahçe.......: 0 - 2 (2007)

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası:
    Csepel - Fenerbahçe...........: 2 - 3 (1959 - 1. tur)
    Juenesse - Fenerbahçe.........: 2 - 3 (1974 - 1. tur)
    Bordeaux - Fenerbahçe.........: 2 - 3 (1985 - 1. tur)

DEVLER LİGİ'NDE 27. SINAV
    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 5. kez mücadele eden Fenerbahçe, PSV Eindhoven karşısında bu ligdeki 27. maçına çıkacak.

''Devler Ligi''nde, yaptığı 26 maçta 7 galibiyeti bulunan sarı-lacivertliler, 3 beraberlik, 16 yenilgi alırken, attığı 26 gole karşılık kalesinde 47 gol gördü.

Bundan önce katıldığı 4 sezonda gruptan çıkma başarısını gösteremeyen Fenerbahçe, 1996-1997 sezonunda 7 puanla ve 2004-2005 sezonunda 9 puanla grup üçüncüsü, 2001-2002 sezonunda puansız, 2005-2006 sezonunda da 4 puanla grup sonuncusu oldu.

-DEPLASMANDA 2 GALİBİYET-
    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı deplasman maçlarında sadece 2 galibiyet alan Fenerbahçe, rakip sahalarda kazanamıyor.

Deplasmanlarda çıktığı 13 karşılaşmanın 2'sini kazanan sarı-lacivertliler, 2 maçta berabere kalırken, 9 kez de yenilmekten kurtulamadı.

Fenerbahçe, deplasman galibiyetlerini 1996-1997 sezonunda İngiltere'nin Manchester United ve 2004-2005 sezonunda Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımı karşısında 1-0'lık skorlarla aldı.

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, deplasmanda yaptığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
    1996-1997 Sezonu (C) Grubu:
    Rapid Wien - Fenerbahçe.......: 1 - 1
    Manchester United - Fenerbahçe: 0 - 1 (Galibiyet)
    Juventus - Fenerbahçe.........: 2 - 0

2001-2002 Sezonu (F) Grubu:
    Bayer Leverkusen - Fenerbahçe.: 2 - 1
    Olimpique Lyon - Fenerbahçe...: 3 - 1
    Barcelona - Fenerbahçe........: 1 - 0

2004-2005 Sezonu (D) Grubu:
    Manchester United - Fenerbahçe: 6 - 2
    Olimpique Lyon - Fenerbahçe...: 4 - 2
    Sparta Prag - Fenerbahçe......: 0 - 1 (Galibiyet)

2005-2006 Sezonu (E) Grubu:
    Milan - Fenerbahçe............: 3 - 1
    Schalke 04 - Fenerbahçe.......: 2 - 0
    PSV Eindhoven - Fenerbahçe....: 2 - 0

2006-2007 Sezonu (G) Grubu:
    CSKA Moskova - Fenerbahçe.....: 2 - 2

• İstatistikler vermişsinde fener eski fener değil artık avrupa tecrübesi var avrupada artık iyi motive oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: ffarukk

arkadaşlar bi düzeltme yapalım PSV-F.BAHÇE maçı 23 Ekim Salı (Yarın) 21:45'te

işte Avrupa'da F.Bahçe
    Sarı-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 134 maçta 43 galibiyet, 21 beraberlik ve 70 yenilgi aldı.

Rakip filelere toplam 158 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 229 gole engel olamadı.

Fenerbahçe'nin, Avrupa kupalarında yaptığı 134 maçta aldığı sonuçların tablosu şöyle:

Organizasyon O G B M A Y

UEFA Kupası 54 18 10 26 72 91

Şampiyon Kulüpler Kupası 33 9 4 20 30 70

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 12 6 3 3 19 10

Şampiyonlar Ligi 26 7 3 16 26 47

Kupa Galipleri Kupası 9 3 1 5 11 11
    Toplam 134 43 21 70 158 229

AVRUPA'DA 69. DEPLASMAN
    Fenerbahçe, Avrupa arenasında rakip sahalarda 69. maçını yapacak.
    Avrupa'da bugüne kadar çıktığı 68 deplasman maçında 12 galibiyeti bulunan Fenerbahçe, 10 beraberlik, 46 yenilgi aldı.

Deplasmandaki son maçında (G) Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Moskova ile 2-2 berabere kalarak grupta liderliğe yükselen Fenerbahçe, zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.

Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı son 3 maçta yenilmeyen Sarı-lacivertlilerin, 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberliği bulunuyor.

-DEPLASMAN KARNESİ-
    Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı 68 maçta aldığı sonuçların tablosu şöyle:
    Organizasyon O G B M
    UEFA Kupası 27 4 6 17
    Şampiyon Kulüpler Kupası 17 3 1 13
    Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 6 3 1 2
    Şampiyonlar Ligi 13 2 2 9
    Kupa Galipleri Kupası 5 - - 5
    Toplam 68 12 10 46

-DEPLASMAN GALİBİYETLERİ-
    Sarı-lacivertlilerin, deplasmanlarda kazandığı 12 maç şöyle:
    UEFA Kupası:
    Guimares - Fenerbahçe.........: 2 - 3 (1990 - 1. tur)
    Turan - Fenerbahçe............: 0 - 2 (1994 - Ön eleme)
    Partizani Tiran - Fenerbahçe..: 0 - 4 (1995 - Ön eleme)
    FC Randers - Fenerbahçe.......: 0 - 3 (2006 - 1. tur)

Avrupa Şampiyonlar Ligi:
    Manchester United - Fenerbahçe: 0 - 1 (1996 - Grup maçı)
    Sparta Prag - Fenerbahçe......: 0 - 1 (2004 - Grup maçı)
    Avrupa Şampiyonlar Ligi Ön Eleme:
    Maccabi Tel Aviv - Fenerbahçe.: 0 - 1 (1996)
    B36 Torshavn - Fenerbahçe.....: 0 - 5 (2006)
    Anderlecht - Fenerbahçe.......: 0 - 2 (2007)

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası:
    Csepel - Fenerbahçe...........: 2 - 3 (1959 - 1. tur)
    Juenesse - Fenerbahçe.........: 2 - 3 (1974 - 1. tur)
    Bordeaux - Fenerbahçe.........: 2 - 3 (1985 - 1. tur)

DEVLER LİGİ'NDE 27. SINAV
    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 5. kez mücadele eden Fenerbahçe, PSV Eindhoven karşısında bu ligdeki 27. maçına çıkacak.

''Devler Ligi''nde, yaptığı 26 maçta 7 galibiyeti bulunan sarı-lacivertliler, 3 beraberlik, 16 yenilgi alırken, attığı 26 gole karşılık kalesinde 47 gol gördü.

Bundan önce katıldığı 4 sezonda gruptan çıkma başarısını gösteremeyen Fenerbahçe, 1996-1997 sezonunda 7 puanla ve 2004-2005 sezonunda 9 puanla grup üçüncüsü, 2001-2002 sezonunda puansız, 2005-2006 sezonunda da 4 puanla grup sonuncusu oldu.

-DEPLASMANDA 2 GALİBİYET-
    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı deplasman maçlarında sadece 2 galibiyet alan Fenerbahçe, rakip sahalarda kazanamıyor.

Deplasmanlarda çıktığı 13 karşılaşmanın 2'sini kazanan sarı-lacivertliler, 2 maçta berabere kalırken, 9 kez de yenilmekten kurtulamadı.

Fenerbahçe, deplasman galibiyetlerini 1996-1997 sezonunda İngiltere'nin Manchester United ve 2004-2005 sezonunda Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımı karşısında 1-0'lık skorlarla aldı.

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, deplasmanda yaptığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
    1996-1997 Sezonu (C) Grubu:
    Rapid Wien - Fenerbahçe.......: 1 - 1
    Manchester United - Fenerbahçe: 0 - 1 (Galibiyet)
    Juventus - Fenerbahçe.........: 2 - 0

2001-2002 Sezonu (F) Grubu:
    Bayer Leverkusen - Fenerbahçe.: 2 - 1
    Olimpique Lyon - Fenerbahçe...: 3 - 1
    Barcelona - Fenerbahçe........: 1 - 0

2004-2005 Sezonu (D) Grubu:
    Manchester United - Fenerbahçe: 6 - 2
    Olimpique Lyon - Fenerbahçe...: 4 - 2
    Sparta Prag - Fenerbahçe......: 0 - 1 (Galibiyet)

2005-2006 Sezonu (E) Grubu:
    Milan - Fenerbahçe............: 3 - 1
    Schalke 04 - Fenerbahçe.......: 2 - 0
    PSV Eindhoven - Fenerbahçe....: 2 - 0

2006-2007 Sezonu (G) Grubu:
    CSKA Moskova - Fenerbahçe.....: 2 - 2

• Bana sorarsanız 2-0 çok rahar akzancağız maçı.
    İstanbul'daki maç zor olacak ama bu maç öyle değil
  • Hocam söylediklerin genelde tutuyor

İnşallah gene tutar.

quote:

Bana sorarsanız 2-0 çok rahar akzancağız maçı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam söylediklerin genelde tutuyor

İnşallah gene tutar.

quote:

Hocam oynadığımız ya da muhtemele kadro yapısına göre konuşuruz.Şimdi basın Semih'i yaza yaza bitiremez.Ama ben adım gibi eminim.sağ kanatta Önder oynasa idi.bursa maçından farklı olmazdı Semih'in durumu.

Artık tek değil çift kanadı işleyen bir takımız.
    Kim ne derse desin iuan türkiye Liginde en iyi futbolu biz oynuyoruz.PSV'nin orta sahada zaafı var.Zico appiah çılgınlığı yapmazsa bu maçı çok rahat kazanırız.Deniz kadrodaki yerini alsın yanına da Aurello gelsin.Deivid biraz etkisiz ama Avrupa maçlarında çok konsantre oynuyor.Biz ilk yarıda golümüzü atar ppusuya yatarız.PSV ne kadar saldırırsa o kadar gol yer :)

• Hocam sende Semih'in hakkını yiyenlerden misin

Bende sağda Gökhan'ın sürekli oynamasını isterim. Gökhan Önder gibi tek yönlü değil iki yönlü bir oyuncu ve takıma katkısı çok oldu.

Ama Semih'in takıma katkısınıda gözardı etmemek lazım. Kezman'ın yapamadığı şeylerin %90'ını Semih yaptı.
    Ayrıca Semih'in gol vuruşlarıda bence hiç kötü değil. Takip edebildiğim kadarı ile girdiği pozisyonların %70'ini gole çevirebildi. Yani pozisyona giripte kaçırdığı gol vuruşu saç baş yolduracak gibi değil. Diğer özelliklerinide dikkate alırsak Semih bence Kezman'la çift forvet oynamalı.
    Zico tek forvet oynatarak Kezman'ı yıprattı fakat arada sırada oynattığı Semih hala dimdik ayakta.
    Eminim Zico çift forveti hiç bir zaman düşünmeyecek belki maç içinde geçici olarak düşünebilir ama ana planlarında bu olmayacak.
    Bununda nedeni Deivid' den vazgeçememesi. Çif forvet olduğu zaman ilk 11 dışı kalması en muhtemel oyuncu Deivid gözüküyor. Deivid'se atsan atılmaz satsan satılmaz bir oyuncu.
    Deivid'li sistemimiz bana garip geliyor. Kağıt üstünde Deivid sağ kanatta oynuyor gözüküyor ama genelde
    Alex'in arkasında yada Alex'le beraber forvet arkası gibi oynuyor.
    Sistemde 4 3 1 1 1 yada 4 3 2 1 gibi bir şey oluyor.

Appiah konusunda da şu an için haklısın. Tam olarak form tutamamıştır ama forum tutarsa Deniz'in yerine Appiah'ın oynamasını kesinlikle isterim.
    Appiah gelince Deniz'in savunmada kalma ve top çalma görevini Aurello rahatlıkla yapabilir. Appiah'da ofansa daha fazla desdek verebilir.

Appiah'ın form tutmaya başlayınca ilk günlerdeki gibi etkili olacağına inanıyorum. Çünkü bu sefer pabuç pahalı. Formda bir Deniz her an Appiah'ı kesebilecek güçte bu yüzden Appiah daha derli toplu ve istekli oynamak zorunda. Üstelik sağ kanatta oynatılıyorum bu yüzden etkili olamıyorum gibi bir bahaneside kalmayacak.

Hocam PSV'ye yenilsekte çok bir şey kaybetmiyoruz. Ama yenersek çok süper olur berabere kalırsak da güzel olur.

Ama bende senin gibi galip geleceğimize ve galip gelebilecek güce sahip olduğumuza inanıyorum.

İnşallah 2-0 alırız maçı

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam söylediklerin genelde tutuyor

İnşallah gene tutar.

quote:

Hocam oynadığımız ya da muhtemele kadro yapısına göre konuşuruz.Şimdi basın Semih'i yaza yaza bitiremez.Ama ben adım gibi eminim.sağ kanatta Önder oynasa idi.bursa maçından farklı olmazdı Semih'in durumu.

Artık tek değil çift kanadı işleyen bir takımız.
    Kim ne derse desin iuan türkiye Liginde en iyi futbolu biz oynuyoruz.PSV'nin orta sahada zaafı var.Zico appiah çılgınlığı yapmazsa bu maçı çok rahat kazanırız.Deniz kadrodaki yerini alsın yanına da Aurello gelsin.Deivid biraz etkisiz ama Avrupa maçlarında çok konsantre oynuyor.Biz ilk yarıda golümüzü atar ppusuya yatarız.PSV ne kadar saldırırsa o kadar gol yer :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.