Şimdi Ara

Fenerbahce.org Acıklama! Uslu Ve Yıldırım Nihat için İspanya’da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    04 Haziran 2008 Çarşamba

Fenerbahce.org Acıklama! Uslu Ve Yıldırım Nihat için İspanya’da

Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12021/

• sanki bizim şampiyonluktan sonra aziz başkanda bi Türk oyuncu sevdası başladı

tuncayı neden geri almıyor? tuncay gelmez sanırım malum sildiniz kayıtlardan adamı
  • tuncay gelirse başımızın üstünde yeri var

nihat gelirse harika olur ama geleceğini sanmıyorum bu formundan sonra,fakat şu da var nihatın kariyerinde şampiyonluk yok sanırsam yaşı 30'a geliyor artık ,bulunduğu takımdada şampiyonluk yaşaması hayal,belki gelirse bu yüzden gelir fb'ye diye düşünüyorum..
  • her iş paraya bakar.. eğer istediği ücret olursa gelir..
  • anaammmmm noolluyyooo lannnn!
  • PARA = FENERBAHCE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizimkiler coştu yine...İleriye Nihatla Kanoute'ide bağladık mı tamamdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Bizimkiler coştu yine...İleriye Nihatla Kanoute'ide bağladık mı tamamdır...

Evet iyi bir ikili olabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunship

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Bizimkiler coştu yine...İleriye Nihatla Kanoute'ide bağladık mı tamamdır...

Evet iyi bir ikili olabilirler.

Arkalarınada Alex....Artık Alex Asist sayısını 30-40'a çıkartır...
  • Fenerbahçe bu gidişle bütün milli takım oyuncularını alacak.
  • Bir bit yeniği var bu işte. Ben hiç hatırlamıyorum bu kadar aleni bu kadar açık, transfer görüşümesi yaptığını fenerbahçenin. Şaşırtma olmasın, gittik ama vermediler biz de gitmişken İspanyadan şu oyuncuyu aldık geldik
  • Panik yapmayın gençler, en fazla 30 gol atar Türkiye'de Nihat (:

Adriano'da satış listesine konulmuş bu arada. Hani diyorum gelse bize, coştursa Kadıköy'ü ne güzel olur...
  • Açıklamamasının bir yararı olmaz, Bjk ve Gs o bonservisleri ve maaşları verebilecek güce sahip değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İstanbul

Bir bit yeniği var bu işte. Ben hiç hatırlamıyorum bu kadar aleni bu kadar açık, transfer görüşümesi yaptığını fenerbahçenin. Şaşırtma olmasın, gittik ama vermediler biz de gitmişken İspanyadan şu oyuncuyu aldık geldik

Evet , Emre gelirken kimsenin ruhu duymamıştı
  • biz tuncayı alır başımıza tac ederiz. kendi çöplüğüne zıpla...
    quote:

Orjinalden alıntı: yy2

sanki bizim şampiyonluktan sonra aziz başkanda bi Türk oyuncu sevdası başladı

tuncayı neden geri almıyor? tuncay gelmez sanırım malum sildiniz kayıtlardan adamı
  • Devre arasında Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal içinde görüşmelerin başladığını bildirmişlerdi resmi siteden hatırlarsanız. Ama Topuz'u Kayseri'den almak Totti'yi Roma'dan almaktan daha imkansız olduğu için yatmıştı o transfer

Bakalım Nihat için "Deivid+para" teklifi yapacakmışız. Villareal zaten istiyormuş Deivid'i.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Devre arasında Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal içinde görüşmelerin başladığını bildirmişlerdi resmi siteden hatırlarsanız. Ama Topuz'u Kayseri'den almak Totti'yi Roma'dan almaktan daha imkansız olduğu için yatmıştı o transfer

Bakalım Nihat için "Deivid+para" teklifi yapacakmışız. Villareal zaten istiyormuş Deivid'i.

Eğer öyleyse bir taşla iki kuş durumu olur
  • Ben Deivid'in gitmesini istemem açıkcası. Ama 6+2 gibi bir sistemde Deivid'in CL'de bu kadar parlamasından sonra iyi para veren çıkacaksa elbet satılır, dediğiniz gibi hem yabancı kontenjanı açılır hemde maddi bir gelir elde edilir. Geçen transfer döneminde herkes Deivid'in elden çıkarılmasına imkansız olarak bakarken bugün adama teklif yağıyor. Futbol böyle birşey işte :)
  • Milli Takım çok önemli bir turnuva öncesi İsviçrede kampta, basının ve Fatih Terim' in Türk Milleti'ne lanse ettiğine göre de en fazla beklenti içerisinde olunan 2 futbolcu Emre ve Nihat. Şimdi aynı kampa herhangi bir takımın menajeri belki de hiç oynamayacak olan Tolga Zengin'i transfer etmeye gitse acaba Fatih Terim başta olmak üzere milli takım sorumlularından ne tepki alır? Adnan Polat adına X bir takım başkanı orada transfer işlemleri yürütmeye kalksa ilk önce kimin hışmına uğrar? Biraz önce FB resmi sitesinde Nihat için Villarealle görüşmelere başlandığı açıklaması yapıldı? Bu kadar önemli bir turnuva öncesi milli takım futbolcularının transfer söylemleri ile kafalarını bulandırmanın kime ne yararı var? FB'nin torpili kimden? Bir sözde medyaya, bu arsızlığı marifetmiş gibi millete servis ederek en ufak bir eleştiri getirmeyenler kötü oynanacak bir maçtan sonra da hesabını verirler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.