şeffaf yönetim dönemi başlamış,hep yalanlama yaparken artık önce kendi söylüyor,güzel gelişme.
quote:
Orjinalden alıntı: eblek
quote:
Orjinalden alıntı: ABOOO
quote:
Orjinalden alıntı: eblek
yeni teknik direktör gelse de fenerbahçe 4-4-1-1 oynamaya devam edecektir, zico da ilk geldiğinde çift forvet oynamayı denemişti ama alex ile olmuyor işte, bunu fenerbahçe yönetimi de biliyor. nihat deivid in yerine de oynayamaz çünkü deivid yine de güçlü fiziğiyle savunmaya yardımcı oluyordu, nihat tan defans bekleyemezsiniz. yani inşallah bu bir yanıltmacadır, kanoute nin fiyatını düşürüp alırlar. farkındasınızdır sevilla da ispanya'da
Tam tersine Deivid pek savunma yapmıyordu, geri geldiğinde ise hep faullu kesiyordu.
faullü maullü kesiyordu ya nihat sağ kanatta oynarsa o kanat çöker, nihatın savunma 0(yazıyla sıfır)
sağ kanatta aslan gibi KAZIM KAZIM var
Öncelikle şu belli oldu ki Fenerbahçe yönetimi Nihat ya da menajeri ile konuşmuş ve anlaşmış. Yoksa hiç konuşmadan gidip kulubüyle konuşmak mantıklı gelmiyor. Ya Villareal tamam deyip Nihat hayır derse riskini göze almamışlardır diye düşünüyorum. Ben orada kalmasını istiyorum ama gelirse de hayır diyecek halimiz yok.
Ancak ne olacaksa bu 1-2 gün içinde olsun. Yani daha fazla Nihat'ın kafasını karıştırmanın bir manası yok. Çok önemli maçlara çıkacak olan bir Milli Takımın konsantrasyonunu düşürmemek lazım. Alacaklarsa hemen anlaşılmalı, yoksa "anlaşma olmadı kendisine teşekkür ediyoruz" diye açıklama yapılması lazım. Bu Milli Takım hepimizin takımıdır. Öncelik her zaman onundur.
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
Öncelikle şu belli oldu ki Fenerbahçe yönetimi Nihat ya da menajeri ile konuşmuş ve anlaşmış. Yoksa hiç konuşmadan gidip kulubüyle konuşmak mantıklı gelmiyor. Ya Villareal tamam deyip Nihat hayır derse riskini göze almamışlardır diye düşünüyorum. Ben orada kalmasını istiyorum ama gelirse de hayır diyecek halimiz yok.
Ancak ne olacaksa bu 1-2 gün içinde olsun. Yani daha fazla Nihat'ın kafasını karıştırmanın bir manası yok. Çok önemli maçlara çıkacak olan bir Milli Takımın konsantrasyonunu düşürmemek lazım. Alacaklarsa hemen anlaşılmalı, yoksa "anlaşma olmadı kendisine teşekkür ediyoruz" diye açıklama yapılması lazım. Bu Milli Takım hepimizin takımıdır. Öncelik her zaman onundur.
takımla anlaşma sağlanmadan futbolcuyla görüşemezsin böyle bir kural var FIFA da
Bizim resmi site kesin anlaşma olmasaydı böyle bir açıklama yapmazdı. Nitekim imza attığımız oyuncuları bile yalanlıyorlar neredeyse. Bence Nihat'ı aldık.
takımla anlaşma sağlanmadan futbolcuyla görüşemezsin böyle bir kural var FIFA da
Ya hocam ciddi ciddi bunu söylemiyorsun değil mi ?
Avrupa'da devam etmek istiyorum demiş.
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci
şeffaf yönetim dönemi başlamış,hep yalanlama yaparken artık önce kendi söylüyor,güzel gelişme.
her gün 5 farklı futbolcu ismi çıkıyor farkındaysanız bırakında yalanlansın...
Zaten transfer için görüştüklerinde haber veriyolar.
yilda 2m€ aliyormus biz 4.2m€ onermisiz nihata
quote:
Orjinalden alıntı: yy2
sanki bizim şampiyonluktan sonra aziz başkanda bi Türk oyuncu sevdası başladı
tuncayı neden geri almıyor? tuncay gelmez sanırım malum sildiniz kayıtlardan adamı
bize fakir edebiyatı yapıyosunuz 11 türk aslan filan diye derler seneye full türk oynarlarsa şaşırmam
quote:
Orjinalden alıntı: acimakarna
quote:
Orjinalden alıntı: savkar
Milli Takım çok önemli bir turnuva öncesi İsviçrede kampta, basının ve Fatih Terim' in Türk Milleti'ne lanse ettiğine göre de en fazla beklenti içerisinde olunan 2 futbolcu Emre ve Nihat. Şimdi aynı kampa herhangi bir takımın menajeri belki de hiç oynamayacak olan Tolga Zengin'i transfer etmeye gitse acaba Fatih Terim başta olmak üzere milli takım sorumlularından ne tepki alır? Adnan Polat adına X bir takım başkanı orada transfer işlemleri yürütmeye kalksa ilk önce kimin hışmına uğrar? Biraz önce FB resmi sitesinde Nihat için Villarealle görüşmelere başlandığı açıklaması yapıldı? Bu kadar önemli bir turnuva öncesi milli takım futbolcularının transfer söylemleri ile kafalarını bulandırmanın kime ne yararı var? FB'nin torpili kimden? Bir sözde medyaya, bu arsızlığı marifetmiş gibi millete servis ederek en ufak bir eleştiri getirmeyenler kötü oynanacak bir maçtan sonra da hesabını verirler
Fenerbahce cumhuriyetinin çok ta umurunda idi Türk milli takımı, onlar kendi işlerine bakarlar, ne de olsa yöneticisinden futbolcusuna kadar hepsi profosyonel.
allahın fetoşçusu için milli takımı ve teknik direktörünü yuhalarken nereye gömmüştün kanındaki türklüğü?
quote:
Orjinalden alıntı: Auschwitz
quote:
Orjinalden alıntı: acimakarna
quote:
Orjinalden alıntı: savkar
Milli Takım çok önemli bir turnuva öncesi İsviçrede kampta, basının ve Fatih Terim' in Türk Milleti'ne lanse ettiğine göre de en fazla beklenti içerisinde olunan 2 futbolcu Emre ve Nihat. Şimdi aynı kampa herhangi bir takımın menajeri belki de hiç oynamayacak olan Tolga Zengin'i transfer etmeye gitse acaba Fatih Terim başta olmak üzere milli takım sorumlularından ne tepki alır? Adnan Polat adına X bir takım başkanı orada transfer işlemleri yürütmeye kalksa ilk önce kimin hışmına uğrar? Biraz önce FB resmi sitesinde Nihat için Villarealle görüşmelere başlandığı açıklaması yapıldı? Bu kadar önemli bir turnuva öncesi milli takım futbolcularının transfer söylemleri ile kafalarını bulandırmanın kime ne yararı var? FB'nin torpili kimden? Bir sözde medyaya, bu arsızlığı marifetmiş gibi millete servis ederek en ufak bir eleştiri getirmeyenler kötü oynanacak bir maçtan sonra da hesabını verirler
Fenerbahce cumhuriyetinin çok ta umurunda idi Türk milli takımı, onlar kendi işlerine bakarlar, ne de olsa yöneticisinden futbolcusuna kadar hepsi profosyonel.
allahın fetoşçusu için milli takımı ve teknik direktörünü yuhalarken nereye gömmüştün kanındaki türklüğü?
Milli takımı ve Türklüğü benmi yuhulamışım, yoksa başka bir şeymi ima ettin anlamadım, biraz acarmısın?
Şurada Euro 2008'e kaç gün kaldı? Futbolcuların en çok konsantrasyona ihtiyacı olduğu zaman, gidip kafasını karıştırıyorlar adamın. Bitsin Euro 2008, ya da takım elenirse, erken gelir zaten. O zaman yaparsın, yazık
quote:
Orjinalden alıntı: yy2
sanki bizim şampiyonluktan sonra aziz başkanda bi Türk oyuncu sevdası başladı
tuncayı neden geri almıyor? tuncay gelmez sanırım malum sildiniz kayıtlardan adamı
offfctrl+z yapsak kurtaramazmıyız yakup
Gelir Gelir.
Çok yüksek bir miktar önerilirse olabilir, takımı ile her türlü anlaşılır zaten boşa gitmemişlerdir İspanya'ya. Tek sorun kendisini ikna etmek, artık anlaşılırsa da açıklama Euro 2008'den sonraya kalır gibi, ben yine de pek sanmıyorum zor.
Ya arakdaşlar nihat için ne savunmasından bahsediyorsunuz ya nihat kim deivid kim yaw gökhan gönül olmasa sağ taraf folloş olur,nihat bi gelsin yeri belli savunmayla falan alakası yok bunun ilgte 30-40 tane atar artık.
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
PARA = FENERBAHCE
+ PARA = FENERBAHCE
quote:
Orjinalden alıntı: sheva11
Ya arakdaşlar nihat için ne savunmasından bahsediyorsunuz ya nihat kim deivid kim yaw gökhan gönül olmasa sağ taraf folloş olur,nihat bi gelsin yeri belli savunmayla falan alakası yok bunun ilgte 30-40 tane atar artık.
nihat ufak takıma gitmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme