Şimdi Ara

fenerbahce lisesi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
16.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sene istanbul fener bahçe lisesine gecmeyi düşünüyorum eğer okul hakında bilginiz veya orda okuyanız varsa beni bilgilendirirse sevinirim

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Benim kuzenim orada okuyor... Eğitimi hakkında pek bilgim yok, okulun yeri güzel, kızları güzel. Sosyal yaşamı seviyorsan git derim...
    2006da oksye girmiştim yeri güzel gibi. okulun binası, sınıfları o kadar da güzel değil.

Orijinalden alıntı: ettunc

2006da oksye girmiştim yeri güzel gibi. okulun binası, sınıfları o kadar da güzel değil.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar çok fazla pis tip varmı.

Orijinalden alıntı: AN-KER

Alıntıları Göster
    yukarı.

Alıntıları Göster
    pis tiplere karışmazsan dayı takılmazsan yok diye biliyorum. Çok yakın arkadaşım okuyorda. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin

Orijinalden alıntı: TheReeL

pis tiplere karışmazsan dayı takılmazsan yok diye biliyorum. Çok yakın arkadaşım okuyorda. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin

Alıntıları Göster
    karışcağımdan değil okul onunde veya içinde harac kesen tiplerle uraşmak istemiyorum.

karışcağımdan değil okul onunde veya içinde harac kesen tiplerle uraşmak istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Yok yahu hiç zannetmem öyle pis tiplerin olduğunu, zengin züppe takımı ve ülkücü gençlik falan var...

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Yok yahu hiç zannetmem öyle pis tiplerin olduğunu, zengin züppe takımı ve ülkücü gençlik falan var...

Alıntıları Göster
    istek semiha şakir lisesinin yanında baya bir sönük kalıyor. İstanbul standartlarına göre belki düzgün tipler var fakat semiha şakir gibi bir okulun karşısında olması onları apaçi kimliğine büründürüyor.

Orijinalden alıntı: rørø

istek semiha şakir lisesinin yanında baya bir sönük kalıyor. İstanbul standartlarına göre belki düzgün tipler var fakat semiha şakir gibi bir okulun karşısında olması onları apaçi kimliğine büründürüyor.

Alıntıları Göster
    lanet bir okul 2005 yılında mezun oldum çok fazla hayta adam var işi yaramaz içi boş herifler :D

en çok sado yu özlüyom okuyan bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dmc 12

lanet bir okul 2005 yılında mezun oldum çok fazla hayta adam var işi yaramaz içi boş herifler :D

en çok sado yu özlüyom okuyan bilir

Alıntıları Göster
    bilgiler için sağolun

bilgiler için sağolun

Alıntıları Göster
    2007 fbl mezunuyum. güzel okuldur, severim lisemi

@dmc 12

o bir efsane

• quote:

bilgiler için sağolun

Alıntıları Göster
    güzel bir lise değil inan ki . Galatasaray Lisesinin taklidi işte ama asla Gs Lisesi gibi olamaz Gs lisesi 500 yıllıktır zor öğrenci alır kaliteli öğrenci yetiştirir sanatçı ve edebiyatçı insanlar yetiştirir. Fb lisesi Özel bir lisedr.

Orijinalden alıntı: Peacifullord

güzel bir lise değil inan ki . Galatasaray Lisesinin taklidi işte ama asla Gs Lisesi gibi olamaz Gs lisesi 500 yıllıktır zor öğrenci alır kaliteli öğrenci yetiştirir sanatçı ve edebiyatçı insanlar yetiştirir. Fb lisesi Özel bir lisedr.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

yanılıyorsun, özel bir lise değildir. fenerbahçe koleji ayrıdır, fenerbahçe lisesi ayrıdır. ayrıca galatasay lisesiyle karşılaştırman yanlış. biri anadolu lisesidir diğeri düz lise.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

yanılıyorsun, özel bir lise değildir. fenerbahçe koleji ayrıdır, fenerbahçe lisesi ayrıdır. ayrıca galatasay lisesiyle karşılaştırman yanlış. biri anadolu lisesidir diğeri düz lise.

Alıntıları Göster
    evet fenerbagce lisesi düz lisedir kolej değil.

• quote:

evet fenerbagce lisesi düz lisedir kolej değil.

Alıntıları Göster
    bende fenerbahce lısesı mezunuyum. dönemin ıyı olursa cok eglenırsın okul guzeldır . ancak egıtımınden bısey beklme derım ben en azından bızım donemde ogleydı guzel zamanlarımız gectı.

ancak bızım zamanımzda daha duzgundu heralde gecen onunden gecıodumda sıfatlar cok cocuk gıbı geldı

ıstek vakfının karsısında olması ezıkılık falan katmaz okuyana bu kısıyle alakalıdır benım donemımde okul ozel lıseden bır farkı yoktu acıkcası hangısı ıyı hangısı kotu sen karar ver artık. ogncıler duzgun tıplerdır cogu devlet lısesıne gore .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 16 Mayıs 2009; 11:29:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

bende fenerbahce lısesı mezunuyum. dönemin ıyı olursa cok eglenırsın okul guzeldır . ancak egıtımınden bısey beklme derım ben en azından bızım donemde ogleydı guzel zamanlarımız gectı.

ancak bızım zamanımzda daha duzgundu heralde gecen onunden gecıodumda sıfatlar cok cocuk gıbı geldı

ıstek vakfının karsısında olması ezıkılık falan katmaz okuyana bu kısıyle alakalıdır benım donemımde okul ozel lıseden bır farkı yoktu acıkcası hangısı ıyı hangısı kotu sen karar ver artık. ogncıler duzgun tıplerdır cogu devlet lısesıne gore .

Alıntıları Göster
    ben 2 yıl once mezun oldum oyle harac kesen apaçi vs vs sorun olusturacak tipler yoktur okulda. gayet sakin sesiz ortamı vardır.

şimdi ortaoukldan kacan fbl ye geliyor. inan boyun uzunsa son sınıftakiler bile abi ayagı ceker. bayaa mülayim bi ortamı var suanlık.birazda cadde kültürü tipi sosyete insanlar okur orda. bence rahatlıkla gidebilirsin.

benden sadoya selam soyle gidersen.

okula girer girmez karsıma dikilir o sakal ne la gavatt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman erkek -- 16 Mayıs 2009; 14:39:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

ben 2 yıl once mezun oldum oyle harac kesen apaçi vs vs sorun olusturacak tipler yoktur okulda. gayet sakin sesiz ortamı vardır.

şimdi ortaoukldan kacan fbl ye geliyor. inan boyun uzunsa son sınıftakiler bile abi ayagı ceker. bayaa mülayim bi ortamı var suanlık.birazda cadde kültürü tipi sosyete insanlar okur orda. bence rahatlıkla gidebilirsin.

benden sadoya selam soyle gidersen.

okula girer girmez karsıma dikilir o sakal ne la gavatt

Alıntıları Göster
    arkadaşlar içimi rahatlatınız bunları duyduğum iyi oldu benimde bir kaç arkadşım oraya gidiyor menmun oldunu söyledi ama bakıcaz.

• quote:

arkadaşlar içimi rahatlatınız bunları duyduğum iyi oldu benimde bir kaç arkadşım oraya gidiyor menmun oldunu söyledi ama bakıcaz.

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe lisesinin en güzel tarafı güzel bir yerde olması. Bağdat caddesi göztepede olması.Sosyal ortam seviyorsan çok seversin okulunu.Eğitimden bişi bekleme yani..

Orijinalden alıntı: twincharged

Fenerbahçe lisesinin en güzel tarafı güzel bir yerde olması. Bağdat caddesi göztepede olması.Sosyal ortam seviyorsan çok seversin okulunu.Eğitimden bişi bekleme yani..

Alıntıları Göster
    cevre düzgün olsunda eğitim sorun değil.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.