Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Karabulutlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırım ' dan Bursaspor forması giyen Aydın Karabulut ' u istemiş ancak Aziz yıldırım ' dan ret cevabı almıştı. Bunun üzerine Yıldırım ' la Kartal arasına “Karabulut” lar girdi.

Beyaz TV ' de yayınlanan Ertem Şener ' in sunduğu ' Beyaz Futbol ' programında Fenerbahçe ' de Başkan Aziz Yıldırım ' la Teknik Direktör İsmail Kartal ' ın arasının neden bozulduğu açığa çıkarıldı.

Süperlig ' in ilk haftasında Fenerbahçe ' nin Karabükspor ' u 3-2 yendiği maç sonrası Beyaz TV muhabiri Sezgin Gezmez ' in “Takım istediğiniz seviyede mi? Yarın transferin son günü, sürpriz bir transfer gelir mi?” sorularına İsmail ' kartal, “1 tane oyuncu transferi istedim başkanımdan. Denedik, zorladık, dün gece bana olmayacağını söyledi” cevabını verdi.

Her şey İsmail Kartal ' ın bu cevabıyla başladı. Çiçeği bununda teknik direktör İsmail Kartal bir transfer istemiş, Başkan Aziz Yıldırım ' da ekonomik nedenlerden dolayı bu transferi reddetmişti. Süperlig ' in ilk haftasında Fenerbahçe ' nin Karabükspor ' u 3-2 yendiği maç sonrası Beyaz Futbol ' dan Sezgin Germez ' in sorusuyla İsmail Kartal ' da açık açık istediği futbolcunun Başkan Aziz Yıldırım tarafından alınmadığını kameralar önünde söylemişti.

Basın toplantısından sonra İsmail Kartal ' ın verdiği cevabı defalarca izleyen Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ' ı yanına çağırarak, “Bizi basına malzeme yaptın, böyle bir açıklama yapmana ne gerek vardı? Açıklama yapıyorsan da isim verseydin. Bir haftadır gereksiz yere basına malzeme olduk. Bu tür açıklamalar yapmanı istemiyorum” dedi. Böylece Yıldırım ' la Kartal arasında da ilk temas sağlanıyordu.

KARTAL VE YILDIRIM ARASINA KARABULUT GİRDİ

İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırım ' dan Bursaspor forması giyen Aydın Karabulut ' u istemiş ancak Aziz yıldırım ' dan ret cevabı almıştı.

• Aziz yıldırımın olduğu yerde her zaman,karabulutlar vardır.O yüzden şaşırılacak birşey yok.
  • Aydın karabulut nedir

Aziz yıldırım bu sefer haklı. Fenerbahçe ye yakıştırdığı oyuncu aydın mi.
  • Beyaz Tv nin haberini ciddiye alıp başkanı ve hocayı mı eleştireceksiniz cidden ?

ayrıca konuyu açanın amacı da az çok belli

aydın karabulut da kim hangi mevki de oynuyor ? ilk defa duyuyorum ismini

Basın toplantısından sonra İsmail Kartal ' ın verdiği cevabı defalarca izleyen Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ' ı yanına çağırarak, “Bizi basına malzeme yaptın, böyle bir açıklama yapmana ne gerek vardı? Açıklama yapıyorsan da isim verseydin. Bir haftadır gereksiz yere basına malzeme olduk. Bu tür açıklamalar yapmanı istemiyorum” dedi. Böylece Yıldırım ' la Kartal arasında da ilk temas sağlanıyordu.

inanmayın la şöyle şeylere cidden komik
  • La Aydın Karabulut nedir ya FB parayı basıp Töre'yi almalıydı eğer böyle tarz oyuncu düşünüyorsa. bizlede yol ayrımına gelmişti.
  • masa başı haber. herkes Aziz Yıldırım'ın tarzını bildiğinden muhakkak buna kızmıştır diye haber yapıyorlar.
  • İsmail Kartal tecrübesizliğin kurbanı olmuş.Başkan transfer yapılmayacağını söylemişti.Hata yaparsan da Aziz Yıldırım şamarı yersin buna şaşılacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe de şok transfer
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersun hoca haberleri çıkınca da taraftar Fenerbahçe'nin önünü kesmek istiyorlar diye sitem ediyorlardı

Şaka bir yana yalan haber olduğu belli. Ula bu adam Bursa'ya yeni gitti zaten.
  • aydın iyi topçudur, bonservisi elindeyken alsaydı keşke bizimkiler, gidip 2.5m verip yasini aldılar
  • Bursa Aydın'ı sezon bitiminden hemen sonra aldı, hatta yeni başkanlarının ilk transferiydi. Böyle bir oyuncuyu niye satsınlar ki ? Helede Bursa'dan futbolcu almanın çok zor olduğu şu zamanda...Kısacası haber bana saçma geliyor.
  • Demek Ismail Kartal, Aziz Yildirim'in kuklasi degilmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bursa Aydın'ı sezon bitiminden hemen sonra aldı, hatta yeni başkanlarının ilk transferiydi. Böyle bir oyuncuyu niye satsınlar ki ? Helede Bursa'dan futbolcu almanın çok zor olduğu şu zamanda...Kısacası haber bana saçma geliyor.

Bildiğim kadarıyla aydın kadro disiydi, affedildi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

Beyaz Tv nin haberini ciddiye alıp başkanı ve hocayı mı eleştireceksiniz cidden ?

ayrıca konuyu açanın amacı da az çok belli

aydın karabulut da kim hangi mevki de oynuyor ? ilk defa duyuyorum ismini

inanmayın la şöyle şeylere cidden komik

Aydın Karabulut'u ilk defa mı duyuyorsun?

Valla ne yalan söylüyim daha önce duydum dersem yalan söylerim

• Beyaz Tv ve malum haberleri.İtibar etmeyiniz.
  • Ok.
  • Doğruysa bile şaşırılmayacak bir haber. Aziz bu. Yakında b*kuyla bile kavga edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırım ' dan Bursaspor forması giyen Aydın Karabulut ' u istemiş ancak Aziz yıldırım ' dan ret cevabı almıştı. Bunun üzerine Yıldırım ' la Kartal arasına “Karabulut” lar girdi.

Beyaz TV ' de yayınlanan Ertem Şener ' in sunduğu ' Beyaz Futbol ' programında Fenerbahçe ' de Başkan Aziz Yıldırım ' la Teknik Direktör İsmail Kartal ' ın arasının neden bozulduğu açığa çıkarıldı.

Süperlig ' in ilk haftasında Fenerbahçe ' nin Karabükspor ' u 3-2 yendiği maç sonrası Beyaz TV muhabiri Sezgin Gezmez ' in “Takım istediğiniz seviyede mi? Yarın transferin son günü, sürpriz bir transfer gelir mi?” sorularına İsmail ' kartal, “1 tane oyuncu transferi istedim başkanımdan. Denedik, zorladık, dün gece bana olmayacağını söyledi” cevabını verdi.

Her şey İsmail Kartal ' ın bu cevabıyla başladı. Çiçeği bununda teknik direktör İsmail Kartal bir transfer istemiş, Başkan Aziz Yıldırım ' da ekonomik nedenlerden dolayı bu transferi reddetmişti. Süperlig ' in ilk haftasında Fenerbahçe ' nin Karabükspor ' u 3-2 yendiği maç sonrası Beyaz Futbol ' dan Sezgin Germez ' in sorusuyla İsmail Kartal ' da açık açık istediği futbolcunun Başkan Aziz Yıldırım tarafından alınmadığını kameralar önünde söylemişti.

İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırım ' dan Bursaspor forması giyen Aydın Karabulut ' u istemiş ancak Aziz yıldırım ' dan ret cevabı almıştı.

Bunu ben yazsam bani yerdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırım ' dan Bursaspor forması giyen Aydın Karabulut ' u istemiş ancak Aziz yıldırım ' dan ret cevabı almıştı. Bunun üzerine Yıldırım ' la Kartal arasına “Karabulut” lar girdi.

Bunu ben yazsam bani yerdim

Forumlar ayrılmış ancak hepsine mesaj atma ve konu açma özgürlüğümüz var, isteyen istediği konuyu açar tabi konu tartışmaya dönerse kapatılır
    Sürekli bu şekilde kaos haberler paylaşıyorsa üye 15 gün büyük ihtimal yer örnek Lebron vardı yakın zamanda şimdi ne oldu belli değil

• 4. yıldızdan sonra en kralını getirir aziz başkan ismail hocaya. herkes gönlünü hoş tutsun
  • AYDIN - KARAbulut o nasıl birbiri ile çelişen bir isim ve soyisimdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.