Hocam sana tek soru gs nin bu berbat kadrosunu kim kurdu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4440. sayfa)

-
-
Sence? 2 penaltı verse 2 0 mac bitmsiti zaten GS lilerin asistlerine gerek kalmadan bitmisti.
-
Gs küme düşerse Türk futbolu iflas eder
FB Gs rekabetinin olmadığı bi ligi kim neden seyretsinki ?
Ben şahsen Gs nin düşmesini istemem fakat bjk olsaydı sonuna kadar düşmelerini isterdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen penaltı diyorsan üstüne bir şey demeyeceğim. Sana güveniyorum.
-
Hee o yüzden gelmiyorsun, anladım. Ben de büyük büyük konuşup nal topladıktan sonra utancından gelemiyorsun sanmıştım. Tamamdır ben arada uğrar burada muhabbet ederiz. Özledim seni.
-
Aynen bunu anlamayan Abuzerler var türkiye deki en büyük rekabet fenerbahçe galatasaray rekabetidir bu ligi ayakta tutan 2 takım biz ve galatasaray dır. Ben şahsen galatasarayın olmadığı bir lige ilgi duymam galatasaraylı da fenerbahçe nin olmadığı lige ilgi duymaz aşırı fanatik arabesk laflara gerek yok umarım düşmez gs.
Kuduruyorlar bu transfere. Acun bütçe açacak diye başlamışlar şimdiden. Geçen Aspor'da denk geldim Allahyar'ın Hull City transferi anlamsız ligde ondan daha iyi oyuncular var diyordu lacivert hariç gökkuşağı gibi her renge destek veren bir gazeteci. Hazımsızlık ayyuka çıkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 23 Ocak 2022; 23:11:53 > -
bana guvenme sizi kopurten adeta Klup kanalınız Turkuaz Medya ya guven.
-
FB o kadar buyuk Klup ki cıldırtıyor herkesi Napoli gidiyor Elif Elması alıyor 50-70m serbest kalma bedeli koyuyor 20 yasında adam yok kredit bank vs diyorlar.
Vedat ı gidiyor alıyor adamlar yok yine Fiat,Kredit bank vs diyorlar.
Atilla yı alacak İngilizler ona da varsa İng. bir sirket onu uydururlar.
Kim icin baska birsey icat ederler.
5m teklifi reddediyoruz Hull City alıyor yok Acun vs diyorlar.
Buna inanıyorsan sen de ısıtan Gun e sat madem adamlarını gerci onu da sutladılar sanırım...
-
Allahyar için çok sevindim gerçekten adam buraya dönse yedek kalır sonra Belçika ligine satar adamın kariyerini bitirirdik. Çok sevindim gerçekten şu takıma dönmediği için en azından kendini gösterirse Fener'de az buçuk para kazanır.
Fatih Terim kurdu da kadro berbat değil sadece 1-2 futbolcu kötü diye tüm takıma yazmak hata olur ayrıca Fatih Terim ona rağmen iyi oynatıyordu.
Bu Torrent midir crack midir nedir o işte Galatasaray gol yiyene kadar kenarda tepki bile vermedi. Belki Galatasaray'ın 1 tane penaltısı yenmiş olabilir ama ikinci yarı Galatasaray hiç reaksiyon göstermedi ben sadece Babel'in oynadığını gördüm. Tabi Uğurcan'da iyi golleri çıkardı şimdi Babel'in o şutlarından biri gol olsa belki yine kazanırdı Galatasaray.
Bu maç skoru direk hocaya yazar çünkü oynatmayı beceremiyor takımı. Babel'de kumaşı iyi futbolcu zamanında dünyanın en büyük takımlarından biri Liverpool'da forma giymişti ve Hollanda gibi zor forma bulma şansı olan bir milli takımda ilk 11'de çok maçta şans buldu bu forma şansı bulduğu dönemlerde Beşiktaş, Galatasaray'da falan oynuyordu. Fatih Terim ve Şenol Güneş ile öyle bir seviyeye gelmişti ki anlatamam ben sana.
-
Hiç izlemiyorum o kanalı. Senin sözün daha değerli benim için huso. Sen diyorsan değil demeyeceğim bugün.
@Sadece Ölüler Görür Kalbimi kırdın knkacım ayıp ettin.
-
Hicbirsey olmaz.GS dusmez de keske dusse 1 yıldan birsey olmaz. 1. Lige can gelir,kan gelir,tribunler dolar,GS sampiyon olur.Butcesi duser,oyuncularına az para verir.
Sonra gelir rekabet devam eder.
-
Yallah kendi formuna bugün gs de o iki hain olmasa orada babayı alırdınız 3 puanı. Konya geliyor arkadan hadi gs 2 hain ile maçı verdi kadıköyde hain bulamayacaksın Alanya deplasmanda hain bulamayacaksın Antep deplasmanında hain bulamayacaksın...
Kardeşim belli ki yaşın 13 ya da 14.
Bizle maç yapmadınız GS ile yaptınız. Ligi takip ediyorsun değil mi ?
GS ile maç oynayan birisi FB konusuna yazıyor. Bunu ancak bir Trabzonlu yapabilir.
Banlamak için hakaret, küfür, tahrik edici bir şey yazmam gerek. Efendi efendi yazıyorum arkadaşıma sana ne oluyor?
-
İflas etsin nolacak. Şu an çok mu güzel sanki lig. 10 senedir iflas etmiş bir lig izliyoruz zaten. İşin içinde büyük paralar döndüğü için hakemler, medya, TFF herkes rant peşinde. Bırak batsın iyice.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X