< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4439. sayfa)

-
-
Ya aga inşallah düşerler.
ne alaka kanımız ıle falan
bize yapılanları ne cabuk unuttunuz beter olsunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya hatta Rize şu oynadığı futbol ile küme düşmez ama son 2 takım %90 düşecektir. Diğer iki takımdan biri de böyle giderse Galatasaray olacaktır. Ben dedim o kadar Fatih Terim'i gönderip Galatasaray hayatının hatasını yaptı diye. Galatasaray camiasına futbolcu iken de teknik direktör iken de başarı getirmiş bir isme ayıp ettiler yerine gelen de futbolun fsinden anlamıyor. Futboldan anlasa zaten Galatasaray o 2. golü yemezdi.
-
Ben istemem kardeşim sana ne ben galatasarayın düşmesini istemem ezeli rakibimiz Sonuçta galatasaray düşmesi bizim işimize gelmez jimnastik kulübü ile uğraşamam. Galatasaray bunlardan daha onurludur.
Marcao topa vuramadı cok kotu vurdu ondan dolayı sucu var.Biizm basta Tisserand olmak uzere stoperlerin yaptıgı sakarlıgı Marcao da yaptı.Duzgun vursa top orta sahaya gitmisti.
Taylan ise No Comment Al da at dedi adeta Visca ya o da sagol kardesim dedi.
-
Bilemiyorum yani son açıklamaları ile Fenerbahçe'nin kuyusunu kazmak istiyor sanırım. Malum Galatasaray'da küme düşecek gibi yoksa Ümit Özat gizli Galatasaray fanatiği mi acaba ? Bir merak etmedim değil bu konuyu.
-
Ya Torrent'e ne yapsın Marcao ile Taylan resmen asist yaptılar kasti olarak vaya sırıttı yani 3 yaşındaki çocuk dahi anlar bunu resmen sattılar.
Allahyar'ı yazık ettik. Niang'dan beri çalım atabilen golcümüz yok, Serdar, Berisha, Samatta, Cisse gibi yolda yürüyemeyen adamları oynattık bu çocuğu kullanamadık. Eldeki hücumcuların hepsinden çok iş yapardı.
-
Kim Min-Jae'nin Transfermarkt değeri 9 milyon Euro'ya çıkmış. Önce 2 milyondu, daha sonra %300'lük artışla 6 milyon Euro'ya çıktı. Şimdi de %50'lik artışla 9 milyon Euro olmuş.
Gerçi hala az Min-Jae için, en azından 20 milyonu var ama neyse daha da yükselir zaten. Takım bu kadar kötüyken bile değerini %50 artırmak da her babayiğidin harcı değil. Helal sana Koreli Canavar.
ben isterim oyle bir ihtimal yok ama bir an icin gercek olsa da dusse cok sevinirim.
Bu ates ufleyerek sonmez diyen Unal Aysal, Arıbogan,Helvacı,Ebru vs olene kadar unutmayacagım bunları ustune UEFA ya gonderilen milyonlarca mail GS lilerden,3 yıl men beklerken Cengiz doneminde para cezası ile gecistirilmesi vs
Ayrıca guzel olur Sifresiz kanaldan mac izlenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 23 Ocak 2022; 22:48:37 > -
@y9t kendi forumundan şutlanınca buraya gelip iç dökmüş. engel attı cevap yazmayayım diye ama mesajlarımı takip ediyor, görür kesin yazayım ben.
gördük bugün hakemin kimi kolladığını, Halil'e çıkmayan kırmızı, Berkan'a çıkmayan sarılar, Marcao'nun çıkmayan ikinci sarısı. Say say bitmez. Neyse ki kollandığımız için 2 maç ceza alan Taylan'ın cezası 1 maça düştü de asist yaptı. küme düşmeyin diye gsli adamı atadılar yine kurtaramadı. :)
-
Haklısın Emre Kılınc da GS ceza sahası icinde Wakayeme nin ayagına bastı Toroglu net penaltı dedi ama TS penaltısını yediler.
Ah bu hakemler yok mu, VAR ,AVAR ,Orta,TFF,Turkuaz Medya az hakkını yemedi TS nun...
-
Bir Galatasaraylı bir Trabzonlu maçı bizim konuda tartışıyor. Fıkralarla donanımhaber.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 23 Ocak 2022; 22:52:3 > -
Hocam Torrent'in tek artısı Guardiola ile çalışmış olması. Oynattığı takımlarda Avrupa seviyesinde sanki Amerika'da futbol izlemeyen taraftarı coşturmuş. Amerika'da NBA, Amerikan Futbolu ve beyzbol varken futbolun ne seviyede olduğunu herkes biliyor. Fatih Terim ise tarihinde Galatasaray ile UEFA Kupası görmüş üstüne Lucescu gelmiş Fatih Terim'in hazır kadrosu ile Real Madrid'i eleyip UEFA Süper Kupa'yı almış. Sadece bununla sınırlı değil Fatih Terim'in geçmişi kaç tane lig ve kupa şampiyonluğu var, Şampiyonlar Liginde ve Avrupa Liginde Galatasaray'ın ismini daha sonraki yıllarda da duyurdu sadece 1 UEFA Kupasından da ibaret değildi Fatih Terim. Daha uzun da yazarım ama Fatih Terim'in hocalık kariyeri saymakla bitmez sana öyle söyleyeyim.
-
Kanka sen nerdesin ya? Bizim konuya uğra eskisi gibi, özledim cidden.
-
trabzonspor malum takımdan bile küçük olduğu için kendi başlıklarında insan yok o yüzden
-
Huso'cum sen diyorsan doğrudur, sence bu maçta kollandık mı?
-
allahyarı satmışız iyi bari en azından başladılar transfere. :D
-
Böyle yöneticiler olduğu sürece Fenerbahçe bölümünden başka yere yazmam futbol forumlarında. Kendileri gelip yazsınlar hit almayan konulara.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X