Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44364437443844394440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün dengelerini bozdu öz kardeşim benim.

• Kaç oyuncuyu yedik bu şekilde. Hocaları da keza. Şahsen ben Vitordan bir halt olmayacağından eminim ama böyle gitmesi kötü oldu. Bizim 2-3 yıllık bir planlamaya ihtiyacımız var. 6 ayda bir hoca değiştirerek 20 sene daha şampiyon olamayız. Şimdi yeni yönetim gelse planlama mı yapacak yoksa ilk yıldan şampiyon mu olmaya çalışacak ? Taraftar baskısı olacak çünkü. Demem o ki bizim de kafaları değiştirme vaktimiz, acı reçeteyi kabul etme vaktimiz geldi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• o değil de gese ağır patladı torrent in kariyeri başlamadan bitti ve terim çok zeki bir adam baktı proje ayağına 30m içeri soktu kulübü ve gelen geçen çöpü doldurdu hemen kaçtı kurtardı kendini top yönetime kaldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

3 yıl boyunca proje lafı ağzından düşmüyor, kaç farklı transfer sezonu görüyorsun, sana kaç kere takımı sıfırdan yapma şansı veriliyor ve son sezonunda 25-30 milyon Euro harcayıp bu kadroyu bırakıyorsun camiaya. Vallahi rezillik.

• Allahyar gitmiş galiba 4.5'a...

Hülle transferi... Missss... ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Gs li bazı gereksizler kendi hallerini bırakıp Fenerbahçe ye sallamaya başlamışlar bile.

• Neden hulle oluyor?Murat Zorlu demedi mi 5M luk teklif reddedildi Belcika dan diye?Neden hulle oluyor.Adamların parası olsa Zorya alacaktı zaten butcenin %60 oldugu icin alamadılar.

Hadi GS lılar kıskanclıklarından yapıyor da bize ne oluyor?

• Gs de çok net Taylan ve Marcao maçı resmen sattılar çok bariz ulan bu kadar belli etmeyin bare ama işin gerçeği ayıp en nefret ettiğim oyuncu grubu hain gruptur Allah başa vermesin Torrent garibim hayretler içindedir

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Ümit Özat 🇹🇷twitter
    “@buzzspor @ertansuzgun Ertan Allahyar 50 bin Euro etmez 5 milyon nasıl edecekmiş etse FB de oynar😂😂😂”
    https://twitter.com/UmitOzatOnline/status/1485334097195061250

Bir ara Ümit Özat haklı diyordum ama son paylaşımlarını ve tweetlerini gördükçe artık çekilmez diyorum. Allahyar, 50 bin Euro bile etmez diyenle futbol konuşmam ben. Bu söylediği gerçek mi yoksa ironi mi yapıyor ? ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• huso kullanıcısına yanıt

Eğlencesine söylüyorum hocam ben... Hülle de olsa içimin yağları eriyor, olmasa da eriyor... Kudursunlar...

• FB dusmanlarından biri iste...

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

İtekle itekle nereye kadar?Sunları versen zaten GS lilerin asistlerine kalmadan mac bitecek.

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt

Marcao'nun o pozisyonda suçu yok aslında topu uzaklaştırdı ama uzaklaştırdığı yerde bir tane Galatasaraylı yok ayrıca öncesinde Ömer Bayram'ın rakibe karşı kademe alamaması fazla önde kalınca geriye dönememiş sonucunda gol yendi.

İkinci golde ise net Taylan maçı sattı diyorum ben bu kadar kötü futbol oynamıyordu geçen sene. Galatasaray'ın en iyi oynayan ismi şu an en kötü ismi. Ayağı iyi, kumaşı da var ama kafası çalışmıyor biraz çalışsa orada arkasına bakmadan pas atmaya kalkmaz.

• Torrent Bey iki ay önce kahvesini içip klasik müzik eşliğinde futbol arastırmaları yaparken geldiği duruma bak. Bıi ay sonra sokakta cıplak koşar bu herif

😄😄😄

• huso kullanıcısına yanıt

Ben koyu Fenerbahçeli sanıyordum kendisini. Demek ki yanılmışım kendisini takip etmemek en iyisi o zaman. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Teknik direktörlük kariyerine bakınca futboldan ne kadar anladığı ortaya çıkıyor zaten.

• Hocam yok ya Hatay Giresun ve bu maçta dinkatli izledim Marcao yu alanen satıyor fatih terimin intikamını alıyor aklınca. Taylan da öyle ama yazık ben fenerbahçeli olarak rahatsız olduysam Allah galatasaraylılara sabır versin hain futbolcu çok başka bir şey. Ayrıca Galatasaray 2 ay önce yazdım küme düşecek net tarih yazılacak. Ama ben istermiyim istemem galatasaray bizle beraber türkiyenin en büyük kulübüdür. Aramız bozuk ama kanımız değil.

• Konan'ı almışız sanırım Fransa'dan. Tivıtırda 2-3 yerde iyi yorumlar okudum hakkında. Var mı bilgisi olan bu kara oğlanla ilgili

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44364437443844394440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.