tamam sen öyle yaparsın. Fenerbahçeyi en son ne zaman böyle rezil gördün acaba? |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4387. sayfa)

-
-
antalya 1 0 ondesin son 10 dakika defansın ile kalecin carpısıyor ki kaleci nin topu yumruklaması da ihtimal dahilinde 7 puan bir de karakteri ortada Joseph in attıgı gole,tribunleri tahrik etmesine karsılık vermeyip giden 2 puan tam 9 puan yapıyor.
15 - 9 = 6 yarısın icinde misin?İcindesin.
GS da bu hafta dagıtır bunları kalır 3 du.Ama bizim cok fedakar futbolcularımız Sivas macında Sampiyonluk Kupasını elinin tersiyle iten futbolcular bu haftada ilk yarı ve 2. yarının ilk 2 macında fisi cektiler.
-
Oyna devam der el kol yapan olursa ona da SarıiKK verilirdi.Zaten VAR,AVAR hocam haydi macı bitir der gozlerine perde inerdi.Klasik...
-
3-4-3- ileri üçlü nasıl kanat özellikle oluyor bir anlatsana ya. izlediğinden haberin yok daha. Atalanta falan konuşuyorsun bir de. Pelkas kanatta oynamayor bu sene hem kanat oynadı diyorsun. Hayır ilerdeki üçlünün serbest ikilisinde oynandı. Onlar kanat değildi. Chelseade mount ile hawertz sana göre kanatlar yani. OLdu o zaman bize müsade
-
İrfan Can Kahveci: "İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı camiadan özür dileriz. Uzun zamandır suskunum, bekledim. Üstümüze çok algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Karakterimi asla eleştiremezler."
İrfan Can Kahveci: "Bugün de akıllarından geçenleri biliyorum. Bugün iyi oynadı, çıktı konuştu diyorlar. Yenildikten sonra konuşmuyor diyorlar. 'Hocayı yediler' gibi cümleler kullanıyorlar. Kilo fazlası var diyorlar. Sabrettim, sustum. Susmam, kabul ettiğim anlamına gelmiyor."
-
Serdar'a pozisyon yarattılar da omu kaçırdı? Nerenizle izliyorunuz maçı?
Pozisyona giremiyor takım 25-20 dk şut atamamış sen forveti suçluyorsan. Abi futbol zekan yoksa yorumda yapma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 19 Ocak 2022; 22:22:57 > -
Bu sene aldıgı parayı hak eden Ferdi dısında 2. bir adam yok.
-
puan farkı 15e düşmüş yazık, pereira hocam varken 14tü adamı yediğinize pişman olmuşsunuzdur uımarım
-
"pereira hocam varken 14tü"
Cevap icinde saklı iste, 14 iken degil 6 puan iken gonderilip adam gibi biri gelse cok farklı durumda olurduk.
Sonra yardımcısı Zeki Gole ile 5 puan gitti 9 kisilik Konyaya yenilen antrenor 9 kisilik Karagumruk u de yenemedi.ustune Adana macı bu adam da pereira nın yardımcısıydı.
Duzgun bir hoca fark 5-6 iken gelse farklı olurduk.
-
Hocam kabak gibisi mi kaldı, adamlar 8.haftada kafamıza vura vura maç aldılar. Bize o gün söylediler ''Biz Trabzon'u şampiyon yapacağız, siz boşuna uğraşmayın'' diye. O haftadan sonra her maç ayrı bir skandal hakem kararıyla top oynamadan puan farkını 12 yaptılar. Biz de iyi oynadığımız maçlarda bile sırf bu fark açıldı paniğiyle puanlar kaybettik, kendi kendimizi yiyip bitirdik.
Adil hakem yönetimleri olsa bugün Fenerbahçe 1. sırada, Vitor Pereira da hocalık koltuğunda oturuyor olurdu. Emeğimizi çalan herkese haram olsun.
-
Valencia girer girmez 2-3 tane pozisyona girdi ve atamadı? Pozisyona girmeyi de bileceksin. Serdar vasatı orta gelsin de kafa vurayım diye 90dk sahada duruyor. Kaç tane hava topu indirebiliyor dersen o da çok nadir. Caner olsa gol kralı olurdu onun dışında bir işe yaramaz.
-
+ Osayi ve Crespo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crespo yu unuttum.Ferdi ve Crespo ben Osayi yi su katkıyla,su teknikle verdigi perf. ile yanına eklemem.
Sadece ikisi Ferdi ve Crespo benim gozumde 3. adam yok.
-
İrfan, Crespo, Ferdi, Osayi, Serdar Dursun iyidi bugün. KMJ'yi saymıyorum artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 19 Ocak 2022; 22:33:6 > -
Hocam germeyelim ortamı. Durduk yerde laf sokmuşsun niye bu kadar agresifsin ki
Kai havertz ve mount, pelkastan çok farklı tipte adamlar. İkisi de golcü ve çalım atabilen adamlar. İkisini de kanata koysan takır takır oynar. Pelkas kanatta oynayamaz çünkü bu özellikler yok. Ha gol atamayan, çalım atamayan 10 numara mı olur dersen Mesut da aynı öyle bir 10 numara. Pasları, oyun görüşü , doğru pozisyon alma özelliğiyle 10 numara da efektif olabiliyor. Pelkasın Mesuta göre güçlü tarafı daha savaşçı bir futbolcu. Cresponun 10 numara hali gibi görüyorum ben. Bu sene ruhsuz gözüküyor ama bunun bir çok sebebi var. Özünü geçen sene gördük Pelkasın.
3-4-2-1 mesut gibi irfan gibi statik, topu ayağına bekleyen 10 numaralarla oynanmaz. Kanat özellikliden kastım oydu. Çizgiye değil kaleye yakın olmalı arka 2 li. Hareketli ve golcü 10 numaralarla oynanır. Koca takımda gol atacak tek adam santraforsa o takım gol mol atamaz.
Bizim takımın zaten yıllardır en büyük sorunu çok hareketsiz olmamız. Hareketli, savaşçı takımlar her zaman daha başarılı olmuştur. Ferguson 20 sene fletcherlarla, jisun parklarla, carricklerle Premier Ligi domine etti. Bizim 2008 kadromuz alex hariç sahada koşmadık yer bırakmayan oyunculardan oluşuyordu.
Sahada aynı anda hem Mesut hem İrfan hem Sosa varken iyi futbolu unutun. Bu takımı kaldıracak futbolcular Crespo Szalai Kim Ferdi Valencia Pelkas gibi savaşçı futbolculardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayır pelkasa bu sene yeterince şans verildi. Ben de katılıyorum 10 numara dışında oynayamayacağına ama bu onun bu sene 10 numarada denenmediği anlamına gelmiyor. Pelkas gibi irfan gibi mesut gibi adamlar bu takıma bu sene çok zarar verdiler. Bu şaklabanların masum gsösterilmeye çalışılması beni sinirlendiriyor kusura bakmayın. Nefret ettim bu sene yine. Pelkas savaşçı falan değil bana göre size göre öyle olabilir. Gitsin sirtaki yapsın.
-
hala pereirayı savunanlar var gerçekten komedi
adam tutmuş pereira hocam varken fark 14 tü şimdi 15 hocayı yediğinize pişman oldunuzmu diyor
ulan senin pereira hocan 14 puan fark yediği için bu hale düştük zaten mental olarak bitik moralsiz bi takımdan oluşan enkaz bıraktı resmen puan farkı 6 olduğunda kovsaydık şimdiye liderdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 19 Ocak 2022; 22:46:43 >
Demek ki her şey hocada bitiyormuş. Eleştirdiğimiz adamlar şu maçta çok iyi oynuyor. Bir tek Mesut yok ortalarda keşke onu da Dubai veya MLS'e falan göndersek en azından maaş yükünden de kurtuluruz.
iyi forvet pozisyona girer en azından girmek için çabalar kale önünde yalı kazığı gibi dikilmez
kusura bakmayın ama futbol zekası olan birisi serdar dursunun Fenerbahçe kalibresinde bi forvet olmayacağını bilmelidir adamda şut tekniği sıfır adam eksiltme sıfır pozisyon bilgisi sıfır tek özelliği boy avantajını kullanıp kafa vurmak
adam bildiğin 2.lig topçusu işte
Ortada eleştirilebilecek bir karakter yok ki eleştirelim. Karaktersiz kendini nasıl da tarif etmiş, buradaki herkes adı gibi biliyor ki bu maçta da puan kaybedilseydi sen konuşmaya gelmezdin, kaledeki Ertugrul'u falan gönderirdin. Mesut gönderilse yeterli diye düşünüyordum da bu çöpü göndermek lazım. Cin olmadan adam çarpmaya çalışır bu kafayla yine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X