Geçen sene yazabildiğim her yerde yazdım ama sesimi duyuramadım doğal olarak. Geçen sene Fenerbahçe-Beşiktaş maçında göz göre göre kural hatası yapıldı 3-0 hükmen kazanmamız lazımken basiretsiz yönetim hiç bir hamle yapmadı. Farklı dakikalarda 4 oyuncu değiştirmişlerdi o maç. Açtım tekrar baktım yanlış hatırlamıyorum. bugün Altay farklı dakikalarda 3 oyuncu değiştirdiği için 10 kişi kaldı. O maç sezonun gidişatını değiştirmişti. Dedim ya bizim basiretsiz yönetim itiraz bile etmedi. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4386. sayfa)

-
-
Yorumumdan 4-2-3-1 oynamalıyız lafını nerden çıkardın? Benim favori taktiğim Atalantanın 3-4-1-2 si. Çift forvet ve arkasında on numarayla gayet oynayabilirdi Pelkas.
Ama 3-4-3 oynatmayı tercih etti vitor ve ön üçlü nün ikisi kanat nitelikli adamlar olmak zorunda.
Bir futbolcu oynatılan taktiğe sokuşturulmak zorunda mı? Madem 3-4-3 oynatmayı planlıyorsun Pelkas'ı satarsın. En kötü kesersin.
Ben zaten Pelkas oynatılmalı diye bir cümle de kullanmadım. Kendi mevkisi dışında kötü performans sergiliyor diye kazma muamelesi yapılmasına karşı çıktım. 10 numara mevkisinde takımın en iyisi. Kanatta kayboluyor ama 10 numara da oyuna çok fazla katılıyor.
Kendi kafana göre cümlelerimden anlam çıkarıp aklınca bana laf sokmaya çalışmışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takımda ki en karakterli iyi niyetli ve katkı sağlayan futbolcu olduğu için. Vazgeçmiyor her zaman deniyor. Sakattı o yüzden o günden beri yok takımda. Serdar o bahsettiğin işleri yapabilme seviyesi 10 üzerinden 4. Fernandao kadar olsa yetecek ama vasat işte. Ben serdara kötü demiyorum faydalı iş görecek 3. forvet olur takıma. Ama bu tip adamlar seni şampiyonluğa taşıyamaz. Valencia yanında 3 valencia daha olsa taşır.
-
Bize sakatlanmayan aboubakar cinsi bir forvet lazım bu forvetlerle işimiz zor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Su kotu,berbat takımı hakemler,VAR,AVAR,TFF,Turkuaz Medya itekleye itekleye,kopurte kopurte sampiyon yapacaklar.
Bir cacık oynadıkları da yok.Dirsek devam,Yumruk devam kart yok ,penaltı zabaha kadar burdayız atana kadar devammm su takım sampiyon olacak.
-
15 olduda bizim adımıza dönmez hocam konya ciddi avantaj yakaladı şuan maçıda eksik
gelde 9 kişi karagümrüğe kaybedilen 2 puana ve adana demire kaybedilen 3 puana yanma şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 19 Ocak 2022; 22:6:19 >
bazı değişikliklerde aynı anda 2 kişinin mi girmesi gerekiyor? bilmiyordum
-
And içmişler bu sene Trabzon şampiyon olsun diye. 95'te penaltı oldu kaçırdığı için yetmedi iyice bir izlediler sonra tekrarlatmaya karar verdiler ama Allah'ın adaleti onu da kaçırdı. Bize olsa verilmez dememe gerek yok çünkü zamanında oldu ve verilmedi. Bu maçta da verilmedi penaltımız.
KİRLİ LİGİN KİRLİ TAKIMIDIR TRABZON!
-
İkisi de şans bulurdu bir şekilde. Vitor çalışkan futbolculara her zaman şans veriyor. Ferdi ve Osayi bu sezon başından beri kendilerini geliştirmek için çok gayret ediyorlar. Pelkas bunların verdiği emeğin 10'da 1'ini bile vermedi bu sezon.
Ferdinin bugünkü pas hatası yüzdesi fazlaydı. Bu eksiğini de kapatırsa daha iyi olacaktır. Osayi de geriye hapsedildiğinde bir işe yaramıyor, ayakları birbirine dolanıyor, topu ayağında tutamıyor ve isabetli pas atma becerisi de pek iyi değil. Geride tam bir bomba, her an gole sebep olur. Özetle ilk yarıda Ferdi ve Osayi bölgesi çok kötüydü.
-
Hoca farkı hemen belli etti kendini. Değişikliklerle maçı aldı İsmail hoca. Çok şükür hiç değilse artık bir teknik direktör var takımın başında. Mitorperestlerin gözü yaşlı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GS da yener bu hafta bunları kazanırsan 12 ama gel de cıldırma sansa bala Antalya da ondesin koru iste su anda lider olan takım Goztepe macında kaleyi goremedi 1 0 kazandı biz onu da korumadık 2 puan,Karagumruk e 9 kisi gol atama 2 puan,Adana ya 1 0 dan git GS eskisi,karakteri ortada Belhanda ile 40 lık adama sov yaptır 3 puan ne etti 7 puan 15 - 7 ne tti 8 puan kaldı fark, 8 kapanır mı?Bu iteklemeye ragmen kapanır ama sen intihar ediyorsun.
Bir de Josef karakteri ortada olan sahsiyete tribunleri germesini seyret oradan da 2 puan fark 6 puan sadece 3-4 macta direkt yarısın icindeydik.
Adam Lemos un futbol hayatını bitirmeye daldı yetmedi bir daha FB kalibresinde takım goremeyecekken tribunleri gerdi ama bir tanesi de hırslanıp golu atıp bu gol sana gelsin diyemedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 19 Ocak 2022; 22:13:43 > -
Su Okan bizim kaleci olsa en az 6 puan fazlamız olurdu.
-
Gol sevincine bak, sanki şampiyonluk gelmiş gibi seviniyor. Fenerbahçe sensin be adam, sen karakter abidesisin. Aldığın her kuruş helal olsun
@goalforza_’yı takip ediniz.twitter
“Miguel Crespo hırsı! Bu hesap telif nedeniyle kapanacak, @goalforza_ sayfasını takip ediniz. https://t.co/D7XdyG4UTA”https://twitter.com/canligoltv_8/status/1483874172610695172 -
Bu yılın kazanımı Crespo bence. Adamın futbol zekası çok iyi, oyunu iyi okuyor, iyi pozisyon alıyor ve takip yapıyor, pek belli etmese de inatçı ve yere sağlam basan biri. Özetle adamın kumaşı iyi. Umarım böyle devam eder.
-
Hala sampiyonluk hayali kuranlar var puhahahaha basalsehir kaybetmese o olurdu
Oynadığımız futbol yine çok kötüydü Altay bu kadar kötü takım olmasa yenemezdik. Diğer maç Sivas tokatlar zaten banko puan kaybı. Bizden bir halt olmaz bundan sonra memleketimin takımı Konyaspor safındayım ben.
-
Bu trabzon bugün iyice rezil oldu sevindim penaltıyı tekrarlatmasına. Zaten göstere göster yapıyorlardı bugün iyice kabak gibi gün yüzüne çıktı.
-
İstanbul united olarak toplanalım konyaya gs marcao-kerem versin biz crespo-kim verelim bjk de ghezzal-rosier versin el birliğiyle şampiyon yapalım yeter ki alenen şikeyle şampiyon olmaya çalışan trabzonspor şampiyon olamasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X