< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4388. sayfa)

-
-
Devre arası yapılan değişiklikler o haktan düşülmüyor diye biliyorum o maçta da öyledir belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pereira'yı bırak yanındaki gözlüklü yardımcısı bile her türlü İsmail'den iyidir, oyuncular işine gelmediği için adamı gönderdiler. İlk haftalarda Ali biraz liderlik gösterip Mesut'u takımdan gönderebilseydi şimdi puan farkı tek hanelerdeydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim Min-Jae çok acayip bir adam, bu adamın yanına koyduğun stoper de yok oluyor ilginç bir şekilde. Serdar Aziz olsun, Szalai olsun Kim'in yanında aşırı sönük kalıyorlar. Allah aşkına Serdar Aziz'in adını duyan oldu mu mesela?
Vallahi tek stoper oynasak olur diye düşünmeme sebep oluyor bu. Bir bakıyorsun Min-Jae sağdaki adama müdahale ediyor, bir bakıyorsun soldaki oyuncunun kademesine giriyor, bir bakıyorsun ileriye top taşımaya çalışıyor. Bu adam dünyanın her liginde oynar arkadaş, Güney Kore'nin Heung Min-Son sonrası çıkardığı ikinci dünya yıldızı olur diyorum ben. Premier Lig'e falan gitse orada da sırıtmaz.
Vitor Everton'a gitse en çok bize yarayacak, kesin aldırır bu Kim Min-Jae'yi. Öyle bir satışta rahat 25-30 milyon Euro gelir. Hadi inşallah.
-
Yok devre arası değil değişiklik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesele şu hocam, normal şartlarda o kural ihlali her türlü penaltı tekrarı gerektirir. Bizim Frankfurt maçında Pelkas'ın penaltısı da tekrarlatılmalıydı mesela. Ama sorun şu ki, Bakasetas ilk penaltıda golü atmış olsa, o penaltı tekrarlanır mıydı? Bu sorunun cevabını hepimiz biliyoruz ve hepimizi rahatsız eden konu da bu.
-
Kim, Szalai, Berke, Altay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Giresunlu oyuncu girdiği için tekrarlanmadı mi ? Niye bakasetas golü atınca tekrarlansin ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gitsin abi bu adam. İsterse gol kralı olsun bu adam. İstemiyorum böyle karakter yoksunu adamları. Utanmadan gevrek gevrek konuşuyorlar birde. Bunlara böyle açıklama yaptırtanlar utansın.
Kendi kendini yedi bok gibi oynatır bir de üstüne millete hava atar artistik yapar taraftar ile dalga geçerse gider.
şaka maka altay takımı maçı kırmızı kart görmeden bitirdi yav. nazar boncuğu mu takmışlar nedir. ilk yarı ferdi garibimin, (sesi de çıkmıyor çocuğun, ensesine vur lokmasını al) bileklerine vurmaya doyamadılardı.
Yazık la bazıları üyelere laf atmak için haftalarca galibiyet almamızı beklemiş üzüldüm şimdi bu adamlara.Olm tamam üzülmeyin lan vitor bizim için yetersiz bir hoca .
Adam o kadar güvenmiyor ki kendi fikirlerine maç sonunu beklemiş Mitorperest yazmak için
Kompleks abi kompleks allah düşmanımın başına vermesin
-
İrfan Can'a baksan sen neredeydin haftalardır sen .Açıklamaları Crespolara,Novaklara yaptırıyordunuz .
-
Trabzon’un gidişatından puan kayıpları yaşayacağı belliydi.Çok daha fazla kaybetmeleri gerekiyordu.Biz daha 22-23 hafta kala mental olarak havlu atmasak farklı şeyler konuşuluyordu bugün.
Hocam bir sayfa önce Vitor karşıtı bir arkadaş aklınca ironi yapmış, ona cevap yetiştirip ''Bu Vitorcular acayip'' diyorlar.
Sene başından beri Vitor'u niye eleştiriyordu bu insanlar?
-''Pelkas niye 90 dk sahada kalmıyor da ilk 11 oynadığında oyundan çıkıyor?'' Bugün 45. dakikada oyundan alındı Pelkas. Diğer maçlarda da ne kadar rezil olduğunu bir kez daha ispatladı zaten.
-''İrfan Can niye oyundan alınıyor, bir maçı 90 dk tamamlasın.'' Vitor gittikten sonra İrfan hiçbir maçı 90 dk tamamlamadı.
-''Mesut varsa Mesut oynar abi, Mesut'u oynatıyorsan da oyundan çıkarmayacaksın. İrfan ile beraber Mesut'u kullanacaksın.'' Mesut bugün yedek başladı. Diğer maçlarda da ya yedekti ya da oyundan erkenden alındı. Hiç de iyi oynamıyor zaten.
-''Burak Kapacak niye 1 dk bile süre almıyor? En azından biraz izlet bize.'' Burak Kapacak Vitor gittikten sonra hiçbir lig maçında 1 dakika bile süre almadı. Hatta Önde olduğumuz ligin en kötü takımı Malatya maçında bile oyuna sonradan Nazım girdi, Burak'ın suratına bakılmadı.
-''Fenerbahçe üçlü savunma asla oynayamaz, bu takım çatır çatır dörtlü oynar.'' Fenerbahçe dörtlü oynadığı hiçbir maçta iyi performans göstermedi Vitor gittikten sonra.
Arkadaşlar farkında değil ama Vitor gittikten sonra, Vitor'u eleştirdikleri her şeyde yanıldıkları ortaya çıktı. Biz burada takımımızı destekliyoruz, adam çıkıp ''mitorperestler mağaralara'' diyor. Yani anlamak mümkün değil. Sen Vitor'u niye eleştiriyordun? Bugün başka hocayı Vitor'u eleştirdiğin şeyler yüzünden eleştiriyor musun? Hayır, tutarlılık yok. Bizim sorunumuz da bu işte. Adamına göre muamele yapıyoruz. Vitor varken kadro efsane, hoca kullanamıyor. Vitor gittikten sonra elde düzgün kadro yok oluyor.
Biz sezon başından beri ne söylüyorsak neredeyse bir bir hepsi çıkıyor ama farkında değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker -- 19 Ocak 2022; 23:29:6 >
-
İlk yarıları boşa götürme özelliğimiz hiç kaybolmuyor. Her maç ilk yarılar çöp. Yıllardır böyle. Karşı takımı çözmek için 45dk bekliyorsak yazık bize.
-
Benzeri Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynadığında giren oyuncu topa dokunmadı diye verilmemişti. Kural kitabında ne yazıyorsa onu verecekler ama ben bilmiyorum kurallarda ne yazıyor. İkisi de tekrarlanacaktı o zaman kural geçerliyse değilse o zaman tekrarlamayacak ayrıca Trabzon maçında sadece Giresunlu değil Trabzonlu da içeri girmiş.
Mesut gitse rahatlar takım zaten İrfan'ı da büyük bir dertten kurtarmış olur ama nerede. Mesut has Fenerbahçeli sözde ama en çok parayı da Mesut alıyor diye biliyorum. Kim, Szalai, Ferdi, Crespo, Berke, Serdar Dursun bunlar Mesut'dan daha fazla para kazanmayı hakediyorlar.
Fenerbahçe forumunun %65 %70 ine laf atıyor farkında değil.Geldiğinde söven kişiler bile şimdi vitora hak veriyor .
Fenerbahçe'nin kurtuluş reçetesi Crespo,Kim Min Jae,Szalai,Ferdi,Osayi gibi oyunculardır.Böyle genç oyuncularla bir şeyler yapmaya çalışan böyle genç isimleri transfer eden hangi hoca varsa başımın üstünde yeri var ama milleti memnun edeceğim ,taraftarı memnun edeceğim diye iş yaparsan gözümde hoca değildir.
Başkan konusu da bir noktada böyle .Kendi bildiğinden taviz veriyor başkan görünümlü taraftar bozuntusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 19 Ocak 2022; 23:36:7 > -
yok karaktersizmis de yok soyleymis de boyleymis de ulan İrfan iyi kotu mucadele ediyor,birseyler yapmaya calısıyor.Adam karaktersizmis vs , Ozil en cok golu atan adam bu adam gitmeliymis aldıgı parayı hak etmiyormus vs
Senin 10 tane forvetinin atamadıgı golleri bu adam atıyor madem siz atamıyorsunuz ben atayım diyor.Bir tane de meshur bir tip var kaynanası,yalısı diyen...
Pelkas kotu,berbat ama Vitor Pelkasa yeterli sansı verdi diyen bana hikaye anlatıyordur.Vitor İrfan a da,Pelkasa da yeterli sansı vermedi.Adam iyidir kotudur bilmem Meyer e sans veren de olmadı.
Vitor guzellemeleri baslamıs yine, fark 14 olmus gonderilmeseydi diyen var belki gonderilmese 20 olacaktı.Adamın herseyi fiyaskoydu.11 i, degisiklikleri,acıklamaları,performansı yine Vİtor guzellemeleri baslamıs.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X