< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4389. sayfa)

-
-
Pelkas'a çok şans verildi.
-
Pelkas kafada bitirmiş hocam burayı. Bu tip arada sıkışmış adamları yıldızı parladığında anında satacaksın.
Ozan 'ı satmadık kiraladık elimizde patladı.
-
Vitor Pereira dönemi 170 gün sürdü. İrfan Can Kahveci bu süreçte 60 gün sakat kalmış. Bu 60 günlük süreçte ise tam 13 resmi maç kaçırmış. Sakatlık dönüşü form bulma falan derken zaten dolu dolu oynatamazdı İrfan'ı, ki elinden geldiğince de oynattı. Öyle bir algı oluşturuldu ki, İrfan sakat olduğu dönem ''İrfan varsa İrfan oynar'' diyordu medyadaki tetikçiler.
Pelkas keza numunelik bir olay. Adamı her oynattığında Vitor bin pişman oldu süre verdiğine. Bakın lig bitecek lig, uyanın artık. Pelkas'a hala şans veriliyor ve Pelkas hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Biz Pelkas'ı kazanalım diye Rossi'yi kaybettik. Bugün artık Rossi'den fayda alamıyoruz. Halbuki bu çocuk kariyerinde ilk kez Uruguay milli takımına çağrıldı. Belki de performansının pik yapacağı dönemi, Pelkas gereksizi yüzünden kaçırmış olduk.
-
Mesut ligde para alan futbolcular arasında kaçıncı merak ediyorum. Kendisi bir zamanlar efsaneydi ama halen öyle sanıyor. Alex bile bunun kadar kendini övmedi ki ayrıca gerçek Fenerbahçe efsanesi Alex'dir. Şimdi kimse bunu inkar edemez ama Aykut'da mesela bir dönem efsaneydi, yediremeyince Alex'i göndertmişti takımdan çünkü kendisi 2. konuma düşecekti yoksa ama taraftarın gözünde 1 numara Alex'dir. Alex, Aykut sonra da benim gözümde Jay Jay Okocha'dır. Mesut efsane olduğunu unutup oynamali ve ona göre para almalı. 10 gole katkı verdi diye Bakasetas ve Hamsik'den daha fazla para alıyor ama yararı kadar takıma zararı da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aman diyim 25-30m az, bu adam sezon sonu veya seneye 50m euro eder
gerçekten tam bir canavar ya, fazla bizim lige...
-
Bakasetas, Mesut'dan daha az maaş alıyor ama daha çok katkı veriyor. Övdükleri tezi bile Bakasetas çürütüyor. Giresun maçında 2 kez üst üstte penaltı kaçırdı diye eleştiriyorlar ama aynı durumda Mesut olsa durum ne olurdu merak ediyorum.
O taraftar profilinizi kendinize saklayın. Benim görüşümce Serdar vasat bir forvettir Fenerbahçe de orta-kafa-gol oynamayacağından bize de uygun değildir. Bu düşünce de bizi ''asalak taraftar profili'' yapmaz. Berisha ve Valencia varken ancak 3. santrafor olabilir. Takımdaki 3 forvet de yetersiz, Mame Diouf tarzı bir adam olsaydı görürdük.
Benzema gelseydi Serdar'ın altı pastan kaçırdıklarını, Valencia'nın havaya diktiklerini ve daha bir sürü net pozisyonu atardı emin ol.
-
Mesut iyi oynuyor ama forvetlerde iş yok derler. Serdar Dursun'a pas atan adam ofsaytta topu alır sonra Serdar kafa ile gol atar sayılmaz, ayakla atar sayılmaz. Senin önce Serdar'a pas atacak oyuncuların ofsayta düşmesin bir zahmet hadi Berisha, Valencia deseniz bir nebze anlarım da Serdar Dursun'u da eleştirmeyin adam her maçta en az 1 gol katkısı verecek güçte ama sen kanatta ofsayta düşersen Serdar gol atsa da ofsayt olur sonra suç ofsayta düşen kanadın değil golü atan Serdar'ın olur.
Hocam bana kalsa bugünkü futbol piyasasında 25-30 da az tabii, kimler o paralara gitmedi ki... Ancak ne yazık ki ligin marka değeri diye bir şey var, bizim ligimizden de şu anda 50 milyon Euro verilecek futbolcu çıkmaz. Atıyorum Almanya'ya, İtalya'ya gidip bu performansı gösterse direkt 50 milyona transfer yapar en büyüklere.
Van Dijk mesela Celtic'de çok çok iyi oynuyordu, 15 milyon Euro'ya Soton'a gitti. Orada da oyununu üst seviyeye taşıdı ve 85 milyon Euro'ya Liverpool aldı. Min Jae de şöyle baş altı takımlara gidip orada da böyle sivrilse büyük piyasa yapar.
-
Bugün saha’nın yıldız isimlerinden birisi Crespoydu.İlk maç’ta bir çok kişi bu adam maldona’do benzetmeleri yapıldı..
Crespo sakatlıktan döndü ve göstermiş olduğu performansla ben buradayım mesajı verdi.
Ferdi ve Osayi’yi kanatlarda oynatmamız gerektiğini bir kez daha gördük.
İrfan bugün çok iyi oynadı.1 Gol 1 Asist yaptırdı.
Serdar Dursun’un ceza sahası içinde bir pozisyonu vardı bana penaltı gibi geldi..
KMJ her zamanki gibi sat komandosu gibiydi maşallah nazar değmesin.
Szalai perfomans düşüşü var umarım toparlar kendini.
Evet çizgi ihlali yapan Giresunlu Balde topu dışarı vurdu o yüzden tekrarlandı. İkinci kısımda neyi sorguluyor onu ben de anlamadım.
-
Serdar bu takımın golcüsü değil top toplayıcısı bile olamaz. Bu gözler Aykut gördü, Hasan Vezir gördü Tanju gördü. Anelka PVH Keneth Anderson Mamadou Niang
Benim gördüğüm Trabzonlu futbolcunun da ceza sahasına girmiş olduğuydu. Cornelius olması lazım.
-
-
Pozisyona etkisi yok. Cornelius ceza sahasına girip dönen topu ağlara gönderse endirekt vuruşla başlaması gerekirdi. Giresunlu oyuncu hem erken girdi hem de topu uzaklaştırdı. Kaleciden kornere falan gitse tekrarlatılmazdı mesela.
-
Sana ne oluyor?
-
Yanlışınız var. Giresunspor'da topu uzaklaştıran oyuncu ceza sahası ihlali yapmayan oyuncuydu. İhlal yapan oyuncu topa dokunmadı.
-
Sen söyleyince maç heyecanıyla karıştırıyor muyum diye tekrar baktım. Doğru işte Balde uzaklaştırmış. Yaydaki oyuncu.
beIN SPORTS Türkiyetwitter
“⏰ Son dakika 📌 Hakem penaltı noktasını gösterdi 🧤 Okan Kocuk, Bakasetas'ın penaltısını kurtardı. 👀 Penaltı tekrarlandı 🧤🧤 Okan Kocuk yine kurtardı! 📺 #TSvGRS #beINSPORTS https://t.co/7XytFudxjK”https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1483878021530533890
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X