Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43824383438443854386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl seviniyorlar aman da aman, gram heyecanım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stadda 10 bin kişi var. Onlarda ali koçun bedava bilet dağıttığı taraflarlar.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Ben serdar iyi forvet fenerbahçe'nin forveti falan demiyorum. Valencia her maç 3-4 net gol kaçırıyor saçma yerlerde çalıma giriyor saçma vuruşlar yapıyor. Burada valencia ronaldo gibi yorumlar yapılırken serdara denmeyen kalmıyor. Yorumlar adaletli değil ezbere isme bakarak yapılan yorumlar. Osayi maldonado gibi oynadığı sürece her maçın en iyisi olur al üç adım ileri git dön kim'e pas at baya iyi.

• İlk yarıyı izlemedim. Bence takım geçen haftaya göre çok daha istekli tabi bunun yarısı crespo kaynaklı. İlerleme var en azından. Evet ufak şeylerde mutluluk aramayı öğrendim. :)

• Crespo hızını alamadı Zajc'la da ikili mücadeleye girdi Koçum benim, iyi başlamadı ama neyse ki toparladı.

• ismail hoca aynı ipte iki cambaz olmaz misali yaptı bence pozitif oyun oldu helal olsun irfan ve mesut aynı anda olmayınca

• Önce irfan sonra mesutun kaçırdıkları yeterince şey anlatıyor

• volvox7 kullanıcısına yanıt

Oyuncular 2. Yarı kısmen kendi mevkilerine geçtigi için hocam.

• Pelkas'a yine fazla süre verildi. 45 dk böyle bir oyuncuya çok ama çok fazla. Ferdi sola geçince takıma hareketlilik getirdi.

Pelkas'ı ilk 11 başlatıp 3. dakikada alacaksın oyundan, hak ettiği o.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

Attıkları ne olacak ? Onları çıkarınca kümede kalabiliyor musun?

• Pelkas 12 ye satılmaz diyenler vardı bide. Dümdüz kazma işte. Son vuruş özürlü herif

• tacianoya bak valencianin kafasina vuruyo resmen

• emre geçen sezon mesutu ortada irfanı kanatta çok da iyi oynatıyordu. bu sene gelen hocalar niye bunu başaramadı anlamıyorum.

• Bi oyuncu bütün takımda bu kadar fark yaratır mı yaratıyor ayağına taş değmesin crespo krall

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakem berbat

• Maç böyle biterse fener son 14 haftada 4. Galibiyeti almış olacak. Yenebildiğimiz takımlar Rize Malatya Altay ve Cimbom. Daha ne deyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • martax32 kullanıcısına yanıt

Evet serdarla valencia'nın oyun tarzı farklı serdar köşeden alıp gidecek kenara çekip şut atacak forvet değil serdar ileride top bekler top indirir alır verir. Serdara orta açarsın veya kenara iner pas atarsın onları kaçırırsa dersin ki bu forvet kötü. Pozisyona giriyor ama kaçırıyor valencia iyi serdar pozisyona girmiyor serdar kötü demek doğru değil ikisini de eleştirebilmek lazım. Valencia helsinki maçından beri ortada yok daha bu yorumu yazarken bile çalım deneyip bi atağın daha içine etti. Ben kimsenin valenciayı eleştirdiğini görmüyorum.

• Sadece küme düşme adayı takımları yenebilmişiz çok ilginç

• 
Sayfa: önceki 43824383438443854386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.