Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.121.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12791280128112821283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nopnog

Biz Bjk'ye Samatta'yı hediye ediyoruz onlar da bize Vida+1 milyon euro veriyorlar diye anladım hocam ama yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Benim anladigim Samatta nin %75 ucretini odesinler hayrina kiralayalim yeter...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Yani 16 milyon euro falan mı geldi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

Aynısı Pereira için de gelir mi ? ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Yani 16 milyon euro falan mı geldi?

Alıntıları Göster
    Harcama limitine o kadar yansıdı. - 15 mil. €'ydu limit. Giren bu para ile birlikte Serdar Dursun'un lisansı çıktı. Burak Kapacak ve Caulker lisansı çıkması için oyuncu satmak veya göndermek şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek ihtimal Bakambu gelecek. Keşke Çin piyasasına girmişken Roger Guedes de gelse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 13 Ağustos 2021; 15:9:49 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Yüksek ihtimal Bakambu gelecek. Keşke Çin piyasasına girmişken Roger Guedes de gelse.

Ben de Roger'ı bekliyorum, yani Çin'e girip sadece Bakambu çekeceklerse ağlarım.

• Haydi transferi geçtim, satış vs onu beceremediniz anladık;

Peki pilot takım nerede?

1 hafta önce otele yerleştirdiğiniz oyuncu nerede? İnsan bir kelime açıklama yapmaz mı?

Net konuşalım; siz iletişim zaafiyeti filan göstermiyorsunuz, iletişimi katlettiniz. İletişim ölümü bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt

%100 katılıyorum finansal açıdan güzel hamleler yapılıyor ama futbol şubesi yönetimi amatörlük seviyesinde gidiyor en kritik transferler kampa yetişmedi, en istenmeyen performansı yeteriz oyuncular satılamıyor hadi satılamamasını geçtim kiralanamıyor bile üstüne 2 ilk 11 oyuncusu sakatlandı pazar ilk lig maçına adana sıcağında çıkacaksın ardından 3 gün sonra evinde helsinki ön eleme maçına çıkıyorsun.

dipnot helsinki'yi küçük görmeyin sayın taraftarımız çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız kondisyon ve mücadele açısından çok sağlam bir takım geliyor. buna karşılık eksik tam oturmamış bir kadro üstüne kanatları düzgün bek oyuncuların transferini yetiştiremediği için yol geçen hanına dönebilecek bir formasyonla oynayacağız.

yine bana haram geceler.......................

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Sercan Hamzaoğlutwitter
    “Pelkas: "Omuz yaralanması yüzünden sahalardan 3-4 hafta uzak kalacağım."”
    https://twitter.com/sercanhamzaolu/status/1426148268145270786?s=20
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt

Bu sistemde oynama ihtimali olmadığı için Roger için bir girişim olduğunu düşünmüyorum. O tarz bir futbolcu alınacaksa Octavian Popescu bence geleceği çok parlak bir sol kanat. Çok makul bir fiyata alınabilir. Sanırım 1-2 yıl bu takımda klasik kanat futbolcusu oynamayacak gibi görünüyor.

• Sistem çöktü
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Bu sistemde oynama ihtimali olmadığı için Roger için bir girişim olduğunu düşünmüyorum. O tarz bir futbolcu alınacaksa Octavian Popescu bence geleceği çok parlak bir sol kanat. Çok makul bir fiyata alınabilir. Sanırım 1-2 yıl bu takımda klasik kanat futbolcusu oynamayacak gibi görünüyor.

Yalnız Roger Guedes sol kenar forvet. 3-4-3'e dönersek o zaman işimize yarar. Bakambu'da aynı şekilde. Ama 3-4-2-1'de Bakambu'da olmaz, Guedes de. Sörloth şart.

• Token 115 mi oldu ben mi yanlış görüyorum ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Edit:120 oldu. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 13 Ağustos 2021; 15:27:10 >

• KingOfShadows K kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam. Bir ara onun için Porto ile yarışa girmiştik adam Çin'e gitmişti ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Bakambu'yu yine bir şekilde kullanırız 3-4-1-2 yapıp Bakambu-Serdar/Valencia ile oynatabiliriz yada 3-4-2-1 de de kullanılır ama Roger'i kullanmak için 4-2-3-1, 4-3-3 yada dediğiniz gibi klasik 3-4-3 oynanması lazım. Elimizde Mesut/Pelkas/İrfan/MHY ve Zajc bulunduğu için sanırım hoca 3-4-2-1 taktiğinin mevcut kadro için daha etkili olduğunu düşündü ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Ali koc’un vaatleri = Sureyya hanimin inanilmaz degisimi

• Pelkas'ın omuz sakatlığı ilk belirlemelere göre 15 gün içinde iyileşeceği düşünülürken, kulüp doktoru sn.Burak Bey'in acil müdahalesi ile 3-4 hafta olarak netleşmiş ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

İyi bir sağlık ekibi şart ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Bakambu loading..

• 
Sayfa: önceki 12791280128112821283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.