![]() “Aris, Real Oviedo'nun defans oyuncusu Alejandro Aribas'ı serbest bırakmasını bekliyor. Bu transferde olumsuz bir durum yaşanması durumunda, Mauricio Lemos için hamle yapacaklar.” https://twitter.com/1907Bros/status/1426095583408934916?s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1280. sayfa)

-
-
Sıkıntı burda zaten.%20sini ödeyip ohh ucuza topçu alıcaklar.Transfer yapsan 1 milyondan fazla para çıkar kulupten.Bu adamlar 200bine beleş topçu derdinde.
Alacaklarını bırakıp nereye gidiyorsa gitsin.Yoksa yallah u19 takıma orda çalışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'a getirdiği adamı beş günde açıklayamayan yönetim mi sörlotu getirecek yada baska bir forvetmi hic sanmiyorum
Orasını bilemem Cisseyi kendi istedi diye de bir sürü haber var. Dediğim gibi kendisi kötü hoca demiyorum. Dik duruş ve başka problemler vardı. Erol Buluta hiç yüklenmedim hala da yüklenmiyorum. Dik durmasını beklerdim ama. Bkanızı Pereira kimsenin gözünün yaşına bakmıyory.
-
Ali koç yerine yoldan birini çevirip başkan yapsaydık ya
Fayninşıl feyır piley kapsamında sezona Samatta ile devam edeceğiz. Hem oyuncumuz gol atacak, hem paramız cepte kalacak. Win win.
Konuya yazan herkesin bloğunu kaldırmıştım muhabbet edelim diye. Ama sinirimi hoplattılar, beyin yetmezliği mi var anlamıyorum. Ali Başkan açıklama yapmaya dursun anında sabote amaçlı bir mesaj, karalama. Bu üyeleri başkanlığa 1 haftaya oturtsak takımı beter hale getirirler ondan eminim ama. Trolleri bloklayıp geçince sayfada 10 mesaj varsa 5 mesaja düşüyor ilginç.
-
Biz hayir kurumu muyuz?
6m Samatta alalim Bjk %75 ödesin yeter oldu guzel is, Coulker i alsin bir kurus bonservis vermesin imza parasi bizden ciksin o da guzel, Vida diyorsun adam 33 yasinda 3.5 vermisler yillardir yollamaya calisiyorlar adam gitmiyor cunku gitse 1m üstünü goremez bunu o da biliyor.
Adamlar Alanya nin kotu topculari ile sampiyon oldu.3 hafta daha olsa 3. Lerdi.Ya da sana kupayi verdiler Sivas i yensen bugun 3 lu vs konusulmayacakti İ Love You Emre vardi.
Samatta nin ucretinin birazini odesinler Samatta 20 atsin, 33 luk Vida ile Alanya nin kotu oyuncularinin yanina Coulker i bedava verelim Coulker sezonun stoperi olsun sonra bu nasil yonetim diye gömelim.
Bjk hediye etsin bize Ghezzal i cok pahali geldi desin yapar mi?
Ki o sampiyon Bjk dan istedigim 2. Bir adam da olmaz.Adamlar 40 yasinda Atiba ile oynuyor Gönder gitsin Gustavo yu, sutla Sosa yi ver Ozani,Coulkeri,Samattayi vs
Biz hayir kurumu muyuz?Ghezzal Aboubakar sampiyon yapti Bjk yi, Souza yi da gorduk direkt bizim adamin bacaklarini kirmaya uctu.Ekmegimizi yedi bu adam bir de...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerçekten bu bir lanet ya. Büyü olaylarına inanmam ama artık inanmaya başlıyorum. Takımın en formda 2 ismi ligin başlamasına çok az kala nasıl sakatlanır ya? Bunun mantıklı bir açıklaması yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64Orasını bilemem Cisseyi kendi istedi diye de bir sürü haber var. Dediğim gibi kendisi kötü hoca demiyorum. Dik duruş ve başka problemler vardı. Erol Buluta hiç yüklenmedim hala da yüklenmiyorum. Dik durmasını beklerdim ama. Bkanızı Pereira kimsenin gözünün yaşına bakmıyory.
Hocam Cisse'yi hoca beğenmiyordu zaten, çok istenseydi adam boştaydı alınırdı. Hoş bunların para verip aldığı Ademi'dense 40 yaşında Dede daha çok performans verdi. Ademi reisin bize zararı maaşı + 600 bin euro oldu. Temiz.
He Erol Bulut'un daha sert bir tavır takınması lazımdı ki bence şampiyonlukta bu yüzden gitti, Caner kadro dışı kalıyor, affediliyor böyle kepazelik mi olur? Kimse hocayı takmıyor, hocanın burada resti çekip istifa etmesi lazımdı. Büyük ihtimalle Fenerbahçe'yi kendisi için bir şans gördüğü için bunu yapmadı, keşke yapsaydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: huso
Biz hayir kurumu muyuz?
6m Samatta alalim Bjk %75 ödesin yeter oldu guzel is, Coulker i alsin bir kurus bonservis vermesin imza parasi bizden ciksin o da guzel, Vida diyorsun adam 33 yasinda 3.5 vermisler yillardir yollamaya calisiyorlar adam gitmiyor cunku gitse 1m üstünü goremez bunu o da biliyor.
Adamlar Alanya nin kotu topculari ile sampiyon oldu.3 hafta daha olsa 3. Lerdi.Ya da sana kupayi verdiler Sivas i yensen bugun 3 lu vs konusulmayacakti İ Love You Emre vardi.
Samatta nin ucretinin birazini odesinler Samatta 20 atsin, 33 luk Vida ile Alanya nin kotu oyuncularinin yanina Coulker i bedava verelim Coulker sezonun stoperi olsun sonra bu nasil yonetim diye gömelim.
Bjk hediye etsin bize Ghezzal i cok pahali geldi desin yapar mi?
Ki o sampiyon Bjk dan istedigim 2. Bir adam da olmaz.Adamlar 40 yasinda Atiba ile oynuyor Gönder gitsin Gustavo yu, sutla Sosa yi ver Ozani,Coulkeri,Samattayi vs
Biz hayir kurumu muyuz?Ghezzal Aboubakar sampiyon yapti Bjk yi, Souza yi da gorduk direkt bizim adamin bacaklarini kirmaya uctu.Ekmegimizi yedi bu adam bir de...Hocam sen ne diyorsun Allah aşkına.
Sanki her romandan bir cümle almış gönderi yapıyorsun
-
Valencia olmayacak mı ADS maçında?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam lanet falan değil başka bir isim vermek gerekiyor ama o ismi ben yazarsam büyük ihtimalle malum takım taraftarlarının adminleri bana ceza verir. Ama birazcık düşünürseniz bulursunuz, tabi bu ülkede futbolun sahada oynandığını düşünüyorsanız başka tabi.
-
Biz Bjk'ye Samatta'yı hediye ediyoruz onlar da bize Vida+1 milyon euro veriyorlar diye anladım hocam ama yanlışım varsa düzeltin lütfen.
-
Token falan iyi güzel uğraşıyorlar da lig başlıyor, Pelkas sakat. 1 hafta önce gelen Kim hala açıklanmadı. Teknik direktör işiyle oyalanmadan direkt karar verip çöplerin yollanması gerekirken son gün Pereira'da karar kıldılar, sonrasında transferlerde de gecikme söz konusu.
Bugün herkes Helsinki'yi kolay sanar ama değil. Öyle ya da böyle kendi liginde çok maça çıkmış, kondisyon problemi olmayan bir kuzey takımı. Bizim takımın ilk 15-20 dakikalık futbolundan sonra özellikle düşüşünü göz önüne alırsak çok dikkatli olmamız lazım. Bugün çoğu kişi hayal görüyor ama eksikler tamamlanmadığı sürece ve eğer böyle iyi oyuncuları olur da kayıp verirsek işimiz çok zor. Ali Koç akşam pazarı diyor yani Eylül ayı. Yine kim tarafından kandırılıyor bilemem ama bu kafayla devam ettiği sürece başarılı olmamız çok zor.
Biraz realist baktığınız zaman bunları görürsünüz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
Tam 2 haftadır aynı haberler
Büyük ihtimalle bugün yarın fesih işlemi yapılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
Bu açıklamadan sonra forvet alınmazsa yönetim her türlü eleştirilebilir çünkü yönetim geçen hafta yaptığı bir açıklamada Token den gelecek paranın yarısını transfer bütçesine ekleme şansı olduğunu duyurmuştu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X