< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1283. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShibaNeko
Filmlerde kolu çekip oturtuyorlar, eskisinden daha sağlam oluyor. Filmlerdeki doktorlar bile daha iyiHaberi ilk okuduğumda aklıma bu geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ligin safı biziz çünkü. Dursun altyapıda idmana çıksın. Futbola futbolcuya ihanet etmeyelim tamam da Zanka Dirar bunlar genç oyuncu değil ki gelişmelerini bekleyelim. Oyuncu kendi kariyerine (dirar'ı saymıyorum) ihanet ediyor da biz mi adamı kulübede çürütünce onlara yazık etmiş oluyoruz?
TRT Sportwitter
“🗣️Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: Balotelli, İtalya 2. Ligi'nden geldi. Son 5 yıl performansı çok düşük ama büyük bir marka. Onun Adana Demirspor'a ihtiyacı var. O bunu iyi kullanırsa hem o, hem biz mutlu oluruz. https://t.co/ugO01S5PJz”https://twitter.com/trtspor/status/1426171681064689666 -
Yahu mermi yiyen yaralanan asker birkaç gün dinlenip cepheye geri dönüyor bizdekiler bir gidince sanki bacaksız kalmış gibi dönemiyor. Sağlık ekibimizde hiç iş yok!
Yönetim net olarak sınıfta kaldı , uzun süre destekledim bu yönetimi ama hala gönderilmesi gerekenlerin gonderilememesi gelmesi gerekenlerin gelmemesi net bir şekilde yönetimin beceriksizliğidir . Bı kaç güne hoca açıklanacak dedin 1 ay sonra geldi hoca hemde hiç gorusmedigin hoca geldi , lig başladı daha 1 tane direk oynayacak yabancı transferi yapamadın . Bu sezon da başarısız devam ederse istifa sesleri pereira icin değil Ali Koç için yükselir . Artık 4. Senen el insaf hala transfer işlerini beceremiyorsaniz sizden olmayacak demektir .
Şu kopenhag kadar kurnaz bir kulüp yok. Yine maaşının büyük bölümünü bize ödetmeye çalışıyorlar. %50'sini vermiyorlarsa dere ağzında çalışsın. Bunlara ekmek yok. Zanka'da bir kısmından vazgeçsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
filmlerde çelik yelek giyen adam 5 kurşun yiyor, biraz oflanıp, dinlenip kalkıp yürüyor. esasında gerçek hayatta bir kaç kaburga kırılıyor falan. filmlerde olanları , çok ciddiye almamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 13 Ağustos 2021; 16:49:8 >
Ali kocun savunalacak hicbir yani yok. Nerden tutsan elinde kaliyor. Bir insanin her hamlesi mi yavaş veya zamansiz olur yahu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Büyük başkaaan şimdi istediğimiz noktaya geldik.
bu kadar beceriksiz iş bitiremeyen yönetim daha görülmemiştir
-
Min-jae Kim transferi büyük ihtimal gerçekleşmeyecek. Transferi kapatmış bile olabiliriz. Çünkü oyuncu gönderemiyoruz. Caulker niye alındı belli değil. Paribu'dan gelen parayla anca Serdar Dursun'un lisansı çıktı. Çünkü - 15 mil. €'ydu limit. Burak Kapacak, Caulker'ın lisansı çıkmadı daha. Pereira, Caulker'ı düşünmüyor zaten. Vizyon zehirlenmesi yaşıyorum yine..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maalesef Ali Koç döneminde sportif olarak yapılan tek doğru iş Vitor Pereira.
-
Twitterda duyumcuların çoğu yönetime yükleniyor neden? Transferler yalan oldu sanırım, yine ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
-
Biraz daha giderse Pelkas öldü diyecekler.Omuz cikmasi 1 ata cikti.2 hafta dendi sonra 4 oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Markus SchulzTwitterda duyumcuların çoğu yönetime yükleniyor neden? Transferler yalan oldu sanırım, yine ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.
Oyuncu gönderemiyorlar. Çünkü oyuncuların bizden kazandıkları maaşı hiç bir kulüp vermeye yanaşmıyor. Samatta vasatına kim versin 2.75 mil. €? Veya Zanka'ya 2 mil. € kim versin? Böyle say say bitmez..
Bundan artık olmaz deyip tek mermi de sıkabilirler belli olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: huso
Biraz daha giderse Pelkas öldü diyecekler.Omuz cikmasi 1 ata cikti.2 hafta dendi sonra 4 oldu.Tahminim bu sağlık ekibi ile 2 aya döner. Gustavo sakatlandığında 1 haftaya döner diyorlardı adam 1 aya anca dönmüştü. Hiç umudum yok. Valencia'da Ads maçını kaçıracak muhtemelen.
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
Min-jae Kim transferi büyük ihtimal gerçekleşmeyecek. Transferi kapatmış bile olabiliriz. Çünkü oyuncu gönderemiyoruz. Caulker niye alındı belli değil. Paribu'dan gelen parayla anca Serdar Dursun'un lisansı çıktı. Çünkü - 15 mil. €'ydu limit. Burak Kapacak, Caulker'ın lisansı çıkmadı daha. Pereira, Caulker'ı düşünmüyor zaten. Vizyon zehirlenmesi yaşıyorum yine..
Olay yangın yerine döndüğüne göre kesin bildirim gelir yakında
Bir Sadık'ın ayrılması birde Kim'in açıklanması gelebilir bugün. Hep böyle oluyor çünkü, millet tam saydırmaya başladığında bir açıklame ve herkes mutlu mesut =)
-
Çok mu zordu Vitor'la erkenden anlaşıp Mart ayında getirmek? Kim gidecek, kalacak hepsi belli olurdu. Ya bu sezon başarısız bi sezon olsa hoca yenecek ona korkuyorum. Yine sil baştan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X