Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iyi iyi orada da başarılı olamaz ise Avrupa'ya veda eder  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskandinav ülkelerin ligleri Nisanda başlar Kasım sonu gibi biter. 4,5 ay adamlar liglerinde top oynuyor helsink forumda bir takım ligde lider hafife alınmayacak bir takım bu. Yönetim daha forvet almadı. Fener bu takımı eleyemezse fatura ali koça çıkar. Çok kötü yönetiliyor kulüp

• fredydexter kullanıcısına yanıt

Satış yok nasıl alacak? Ülkenin en borçlu kulübüyüz, limiti açmak için çaba harcanıyor. Yeni transfer gelse bile lisans çıkartamıyoruz. Gustavo, Perotti, Dirar, Zanka, Ozan gibi yüksek ücret alan işe yaramacak adamların gönderilmeleri lazım.

• 50 tane transfer yapip kadroyu sisirisen malin boyle mundar olur.İsmail Yuksek harcadik adami 2. Senesi kiralik ustune de muhtemelen paranin yarisini bize odetiyorlardir.

Thiam yapmaz mi 3m usd?Havada karada yapar.Ama adamlar birak parayi ucretini de ode diye pusuya yatmislar.

Zanka,Dirar bu adamlarin %90 ucretini biz ödüyoruz.

Bu vizyonu benim kafam almadi.

Keske 3 senede 10m bonservis toplam 50m 5 tane Sorloth kalitesinde yabanci alinsaydi.

Adamlar resmen FB bize hediye etsin diye kedinin cigere baktigi gibi bakiyorlar.
    .

• Bu nasıl doktor ya çıkan omuzu yerine oturtuyor 4 hafta adam yok bıraksa 4 haftada kendi kendine otururdu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Satış yok nasıl alacak? Ülkenin en borçlu kulübüyüz, limiti açmak için çaba harcanıyor. Yeni transfer gelse bile lisans çıkartamıyoruz. Gustavo, Perotti, Dirar, Zanka, Ozan gibi yüksek ücret alan işe yaramacak adamların gönderilmeleri lazım.

yalnız paribu'da hala deli gibi işlem yapılıyor. bu tokenden fena kazanacak gibiyiz.

ben bu milleti anlamıyorum ya. fomo ile 150 tl'den alıyorlar, sonra battık biz diye ağlayacaklar. faturayı ali koç'a kesmeseler bari.

• Noldu şimdi tokenle kulübün borçlarını mı kapattık

• huso kullanıcısına yanıt

@huso

Hocam en basitinden Ali Koç ve ekibinin aldığı Caulker'ı istemeyen bir hoca getirip sonrasında kadro dışı bıraktılar.

Bunlar yine başarısız olursa ya gidecekler ya gidecekler başka yolu yok. Bana bir şans daha verin derse taraftarın şans vermemesi lazım da ben bu taraftara hiç güvenmiyorum. Hadi Vitor Hoca'yı savun ama Ali Koç'u savunma be.

Vitor Hoca'nın sistemine uymayan bir oyuncu olabilir Caulker ama öyle kenara atılacak da bir isim değil. Lemos, Caulker bunlar kötü oynamaz, yedekte dursunlar zaten 3 savunma oynatacaksın istemiyorsan stopere koy Serdar'ı Szalai ve Kim ile oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 13 Ağustos 2021; 16:14:7 >
  • 3 büyük arasında sadece bizde mi al sat dengesi var şu an beyler?

• Takım bu sene başarısız olursa token gelirlerini alır Ali Koç borçları öder ondan sonra da yeni gelen başkana alın size borçsuz takım bıraktım der. Taraftarda tokenden kaybettiği paralara üzülür. O yüzden yüklü para girmeyin derim ben bunlar kaybettikleri zaman ilk token paralarına çökecek.

• fbyram kullanıcısına yanıt

2 yıldır takım forvet almıyor daha hocayı bile zar zor buldu. Bu yönetim becereksizliktir. Gs bile çıtır oyuncu alıyor. Fenerin bir hastalıgı var ligler başlar takım kötü oynar acil bir oyuncu transfer yapar. Sonra çıkıp medyaya biz bu sene şampiyonuz der.

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

yalnız paribu'da hala deli gibi işlem yapılıyor. bu tokenden fena kazanacak gibiyiz.

ben bu milleti anlamıyorum ya. fomo ile 150 tl'den alıyorlar, sonra battık biz diye ağlayacaklar. faturayı ali koç'a kesmeseler bari.

Alıntıları Göster

Piyasaya 6.5M daha token sürüldü galiba. Toplam hacim baya yükseldi. Yaklaşık 1.000.000.000 TL para girişi olmuştur kulübe.

Kulüpte toplam 190M token vardı.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Kimseyi zorlamıyorlar ki hocam. Görünüşe göre iyi bir forvet parası çıkacak gibi duruyor  

• Fener Ajans 🇹🇷🇦🇿twitter
    “Galatasaray, 1 yılı aşkın sürede kripto para üzerinden 100 ml liranın biraz üstünde gelir elde ederken; Fenerbahçe sadece 4 günde 436.000.000 ₺ gelir elde etti.”
    https://twitter.com/ajansfenercom/status/1426139304754094080?s=20

hüüü

• fredydexter kullanıcısına yanıt

Geçen sene Samatta, Cisse, Ademi ve Valencia alınmadı mı  

Bu sene de Serdar Dursun geldi.

Savunduğum yok ama scout sistemimiz yok, iyi bir forvet almamız için menajerlerin sunduğu alternatiflerin dışına çıkmak için yeterli kapasitemiz yok. Hocanın istediği isimlere de yoğunlaşıldığı belli oluyor. Sabırlı olalım bence nokta atış bir forvet gelecek. Serdar, Burak, Caner, Zajc ve Kim hamleleri beni ümitlendiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

İskandinav ülkelerin ligleri Nisanda başlar Kasım sonu gibi biter. 4,5 ay adamlar liglerinde top oynuyor helsink forumda bir takım ligde lider hafife alınmayacak bir takım bu. Yönetim daha forvet almadı. Fener bu takımı eleyemezse fatura ali koça çıkar. Çok kötü yönetiliyor kulüp

Olsun yıldızsız formamız var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

@huso

Hocam en basitinden Ali Koç ve ekibinin aldığı Caulker'ı istemeyen bir hoca getirip sonrasında kadro dışı bıraktılar.

Bunlar yine başarısız olursa ya gidecekler ya gidecekler başka yolu yok. Bana bir şans daha verin derse taraftarın şans vermemesi lazım da ben bu taraftara hiç güvenmiyorum. Hadi Vitor Hoca'yı savun ama Ali Koç'u savunma be.

Vitor Hoca'nın sistemine uymayan bir oyuncu olabilir Caulker ama öyle kenara atılacak da bir isim değil. Lemos, Caulker bunlar kötü oynamaz, yedekte dursunlar zaten 3 savunma oynatacaksın istemiyorsan stopere koy Serdar'ı Szalai ve Kim ile oynasın.

Hocam ben Ali Koc u cok savundum.Basarili olmasini herkesten cok istiyorum.Bu kadar genc,onemli,FB Baskani adamin basarisiz olmasi beni cok uzuyor.

20 yildir forumdayim 45 yasindayim.Birinci sporum Basketbol 2. Futbol adam ugrasiyor 400 diye aldi 620 borcla aldi.Yaygara yapmadi

Verdigini soranlara saymiyorum dedi.Ama gidip cebinden 150 verdiyse cogunu da maalesef batirdi.Hocalar fiyasko,transferler fiyasko,50 adam aliyorsun 45 i karavana, vizyonumu anlamissiniz diyorsun hisgeldin Ersun diyorsun.

Ben Ali Koc olsaydim bir istegim var İsmail Yuksek kalacak derdim.Coulker dun almissin tut yedek olarak neden adami degersizlestirip rakiplere belese yem ediyorsun.Basketi de mahvettin.Nerden baksan elinde kaliyor.

150 veriyorsun sagol Bjk Gs de kimse kurus vermiyor ama gidip 100 unu batiroyorsun.Kendi dedi Sayin Baskan talimat verdim kiralıklardan biktim parasini ben veriyorum adamlar oynatiyor dedi.Olmayacak dedi.50 tane adam neden aliyorsun o zaman?

Zerre sevmem gitti GG getirdi, gitti Volkan i getirdi adam ideal dedi gitti FB ye bakis acisi ortada olan Bein e gitti.

Ayni sarki gibi nerden baksan tutarsizlik, nerden baksan mantiksizca...

• Eyvallah geliyor geliyor da ne oluyor saçma sapan adamlara gidiyor paralar.

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Demek ki ayağı bırakın kolu kırılsa Pelkas'ı emekli edecekler.

• 
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.