Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
26 Misafir (18 Mobil) - 8 Masaüstü18 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.121.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12771278127912801281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden de yazmıştım bizimkiler anca Caulker ve Boupendza'yı alır diye. Yanlış anlaşılmasın Boupendza'yı sol kanat-forvet olarak görmek isterim. Ama sistem değişir o zaman. Erol Bilecik bildiğim kadarıyla Hataylı. Hatayspor belediye başkanı ve aynı zamanda Hatayspor onursal başkanı da Fenerbahçe kongre üyesi. Orta yol bulup bu işi sonuçlandıracaklar. Boupendza'ya gelen teklifler düşükmüş. Malum sözleşmesi bitiyor. Umarım bizde 4 mil. €'dan fazla vermeyiz. 4 mil. € + Thiam + Sadık + Lemos verip bu işi bitiririz.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Erhan Öztürktwitter
    “Aaron Boupendza, dün akşam İstanbul’a geldi… Tarihi yerleri gezdi. Fenerbahçe için gelmiş olabilir mi?”
    https://twitter.com/erhanozturk75/status/1426107593857146883?s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurumuş boğazım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Kolaylik mi?Zaten her sene %90 ini biz ödüyoruz.Adam 2.5 alıyorsa bunlar 200 ödüyor.

• 3-5-2 nin sağinda ozan süper oynar.

Ozan ve Irfan kesinlikle ilk 11 de oynamali.

Gustavoya yol verilmeli.Sosa kalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

3-5-2 nin sağinda ozan süper oynar.

Ozan ve Irfan kesinlikle ilk 11 de oynamali.

Gustavoya yol verilmeli.Sosa kalabilir.

Ozan 3-5-2 nin sağında oynayabilmesi için ilk başta oyun disiplini ne demek onu öğrenmeli. 3'lü orta sahada diğer oyuncular açığını kapatabilir belki ama Ozan gibi geriye koşmayı çok aldırış etmeyen oyuncusu kanat beki olarak oynayamaz. 17 yaşında oynuyor olması bugün oynayacak anlamına gelmiyor, adam kendisini yıldız zannediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Yaptıkları en mantıklı transfer Mert Günok ve Alex şuan.

David Luiz bence en mantıksız transfer hamlesi olacaktır, Luuk De Jong'u alabilselerdi garanti olurdu onlar açısından.

Son hamleler ile güçlendiler baya, en kötü yerleri kale idi o bölgeyi en az 2 kat güçlendirmiş oldular. Ersin belkide ligin en kötü kalecisi.

Batshua'yi tutarsa kadroları çok iyi olmuş olur. Tek güçsüz yerleri sol bek kalacak.

Alıntıları Göster
    Ghezzal ve Rossier mantıksız yani David Luiz işini bende anlamadım. O mantıksız geldi şu an. Batshuayi bence kapalı kutu. Premier ligde olmadı yani. Origi gibi. İstatistikleri bile benzer. Luuk de Jong'un bildiğim kadarıyla sakatlık problemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 13 Ağustos 2021; 13:51:42 >

• Caulker hocanın görüşü alınmadan transfer edilmiş midir? Cevabı yok. Boş yere neden alındı diye sorgulamaya gerek yok. 30 Haziran da 'Caulker'ı ister misiniz?' diye burada anket yapsak %60-70 herkes isterdi. 4lü savunmada Szalai ile uyumlu olacağını futboldan hiç anlamayan biri bile düşünür. Hoca oynatmayacağını, sistemine uymayacağını sonradan oyuncunun performansını görerek ve takımın oynayacağı sistemi tasarlayarak düşünmüş olabilir.

Sevilla Munas Dabbur'u 17m euroya aldı, Lopedegui yaz kampından sonra satılmasını istedi ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Serdar Dursun da geldi ona neden söz söylenmiyor? Serdar neden takımda kalıyor? Sisteme uyan bir forvet. Caulker da uymuyor...

İşin özü bu tarz hamleler olabilir. Vitor 4lü başlamak istemiş olabilir, takımı gördükten sonra 3lü oynatma fikri daha ağır basmış da olabilir. Yol yakınken bunu yönetime iletmiş olması da bence takdir edilecek bir davranış. Burada bir suçlu aranması gerekmez...

• Serdar Dursun'un lisansı çıkmış sonunda

• quote:

Ghezzal ve Rossier mantıksız yani David Luiz işini bende anlamadım. O mantıksız geldi şu an. Batshuayi bence kapalı kutu. Premier ligde olmadı yani. Origi gibi. İstatistikleri bile benzer. Luuk de Jong'un bildiğim kadarıyla sakatlık problemi var.

Alıntıları Göster

Ghezzal ve Rosier geçen senede kadro oldukları için söylemedim. Geçen sene bonservisi BJK'de olmasada takımdaki oyunculardı.

Geçen seneye göre Abu gitti, yeni gelenler içinde ise Mert Günok ve Alex en fazla marjinal fayda sağlayacak oyuncular.

Godin ve kaliteli sol stoper alsalardı o zaman baya kaliteli kadro kurmuş olurlardı ama takım çok yaşlı.

• KingOfShadows K kullanıcısına yanıt

Batshuayi kapalı kutu değil hocam gelirse en az 20 golü var. Benteke kadar iyi değil ama ona yakın bir yeteneği var. Luuk de Jong tutmayabilir. Keşke onu alsalar ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Lige geleceği konuşulan Sporar ve Luuk de Jong kimlere giderlerse o takımların ellerine patlarlar. Biri gs ye diğeri de bjk ye giderler umarım ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Ghezzal ve Rosier geçen senede kadro oldukları için söylemedim. Geçen sene bonservisi BJK'de olmasada takımdaki oyunculardı.

Geçen seneye göre Abu gitti, yeni gelenler içinde ise Mert Günok ve Alex en fazla marjinal fayda sağlayacak oyuncular.

Godin ve kaliteli sol stoper alsalardı o zaman baya kaliteli kadro kurmuş olurlardı ama takım çok yaşlı.

Alıntıları Göster

Bence Vida'nın yanına bir sol stoper alsalar tamamdı. Godin, David Luiz felan gereksiz maliyet. Godin eskisi gibi değil zaten. Hantal kalıyor.

• quote:

Serdar Dursun'un lisansı çıkmış sonunda

Vay be. 2023'de Tayyibin kaybetme sonucuna kadar daha iyi bir haber alamam sanirim. Inanilmaz mutlu oldum. Serdar Dursun oley.(!)

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Batshuayi kapalı kutu değil hocam gelirse en az 20 golü var. Benteke kadar iyi değil ama ona yakın bir yeteneği var. Luuk de Jong tutmayabilir. Keşke onu alsalar  

Lige geleceği konuşulan Sporar ve Luuk de Jong kimlere giderlerse o takımların ellerine patlarlar. Biri gs ye diğeri de bjk ye giderler umarım  

Valla premier ligde tutmamış her oyuncu kapalı kutudur. Tutabilirde tutmayabilirde.. Sporar zaten hiç olmaz bizim ligde. Luuk de Jong'un sakatlığı var. Ama bizim ligde olmaz gibi.

• Lig başladı bakalım ilk maç hem pelkas hem keçi yok artık İrfanla Serdar’ın ayağına bakacağız. Umarım kazasız belasız ilerleriz ilk haftalar şu transferler gelene kadar.

Ulan bari kanat bekleri lige yetiştirseydik ne diyeyim ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCoban

Vay be. 2023'de Tayyibin kaybetme sonucuna kadar daha iyi bir haber alamam sanirim. Inanilmaz mutlu oldum. Serdar Dursun oley.(!)

Alıntıları Göster

Valencia sakat. Elimizde ki en iyi seçenek. Hazırlık maçlarında da gösterdi kendisini. Gönül isterki Sörloth, Moussa Dembélé felan olsun ama yok işte..

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Cisseyi başımıza bela eden de Erol Bulut.

Bence Erol bulutun savunulacak şu yanı yok. Sesini çıkarmadı. Yardımcı ekibimi getirmek istiyorum diyemedi. Bana şunları alın diyemedi. İşime karışmayın diyemedi. Bunları dediği halde mobing devam ettiyse çıkıp da istifa etseydi. Esaslı dursaydı. Çok kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama Türkiye içinde böyle vur ensesine al ekmeğini tadında hareketlerle başarılı olması zor.

Ali Koç da 2.5 yılımızı Ersun Yanal + Emre belezoğlu ile yedi. Umarım Pereiraya ayıracak 2.5 senesi daha vardır. Bu sene şampiyon olamasak bile bence Pereira kalmalı. Yine de ne olur şampiyon olalım. Yoksa işler çığırından çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Bence Erol bulutun savunulacak şu yanı yok. Sesini çıkarmadı. Yardımcı ekibimi getirmek istiyorum diyemedi. Bana şunları alın diyemedi. İşime karışmayın diyemedi. Bunları dediği halde mobing devam ettiyse çıkıp da istifa etseydi. Esaslı dursaydı. Çok kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama Türkiye içinde böyle vur ensesine al ekmeğini tadında hareketlerle başarılı olması zor.

Ali Koç da 2.5 yılımızı Ersun Yanal + Emre belezoğlu ile yedi. Umarım Pereiraya ayıracak 2.5 senesi daha vardır. Bu sene şampiyon olamasak bile bence Pereira kalmalı. Yine de ne olur şampiyon olalım. Yoksa işler çığırından çıkacak

Doğru maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Cisse ile Erol Bulut'un bela etmesinin alakası yok. Transfer bitene kadar kimseyi alamayan yönetim son gün gidip Cisse'yi aldı.

Erol Bulut Alanya'da iken Cisse'yi beğenmediğini söylemiş adam.

Günah keçisi hazır zaten, herşeyi Erol Bulut'un üstüne atın. Valencia ve Pelkas Erol Bulut transferi.

Emre Altay'ı satacaktı Erol Bulut kullandı Altay'ı.

Adam kötü yönetmiş olabilir kulübü ama Ali Koç, Emre ve Erol Bulut üçlüsünden en günahsız olanı Erol Bulut'tur. En büyük sorunu dediğiniz gibi sesini çıkarmaması oldu.

• 
Sayfa: önceki 12771278127912801281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.