Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (10 Mobil) - 17 Masaüstü10 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.121.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bjk transferleri noktalayacak. Batshuayi ve David Luiz'i de bitiriyorlarmış. Biz ise İstanbul'a getirdiğimiz adamı kaç gündür açıklayamadık. Bunun dışında da yapılacak 3 transfer daha var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim takıma katılsa bile yeterdi. Forveti 1-2 hafta ederiz, Valencia geçen son haftalarının en verimli forveti idi. Aynı pozisyonda sene başından beri oynasa büyük ihtimalle gol kralı olurdu keçi reis.

Serdar Dursun ile Valencia ilk 3 haftayı rahat götürür ama Kim ve Sol Kanat oyuncusu takıma dahil olsaydı çok rahat ederdik işte.

İlk 3 maçta tek korktuğum rakip ADS, bunu geçersek ilk 3 maçta 7 puan toplarız rahat.

• Caner'in niye lisansı çıktı merak ediyorum. Muhammed Gümüşkaya'nın lisansı çıkmamış. Serhat Ahmetoğlu karagümrükte. O ne alaka anlamadım. Geri mi döndü acaba? Gariplikler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Koreli Kim ne durumda arkadaşlar. İstanbula geldi diye biliyorum ama sonuç neden bu kadar uzadı onu anlamadım.

Kore, Japonya, Brezilya gibi ülkelerin vatandaşları karantinaya alınıyor. Kim de şuan karantinada tahminen. Bjk yeni transferi Alex Teixeira da gelir gelmez karantinaya alınmış. Ama onla ülkesinde sözleşme imzalanmış ondan sonra gelmiş o.

Bizim yeni transfer Kim ise sözleşme imzalanmadan geldiğinden karantinada olduğu için şuan sözleşme imzalanamıyordur. Karantinadan çıkınca imzalanır. Bir de sözleşme yapılmış olsa bile belki şuan Finansal Fai Play yüzünden açıklanamıyor olabilir. O durumlar çözülünce açıklanacak olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Kore, Japonya, Brezilya gibi ülkelerin vatandaşları karantinaya alınıyor. Kim de şuan karantinada tahminen. Bjk yeni transferi Alex Teixeira da gelir gelmez karantinaya alınmış. Ama onla ülkesinde sözleşme imzalanmış ondan sonra gelmiş o.

Bizim yeni transfer Kim ise sözleşme imzalanmadan geldiğinden karantinada olduğu için şuan sözleşme imzalanamıyordur. Karantinadan çıkınca imzalanır. Bir de sözleşme yapılmış olsa bile belki şuan Finansal Fai Play yüzünden açıklanamıyor olabilir. O durumlar çözülünce açıklanacak olabilir.

Alıntıları Göster

Karantina ile alakalı olmadığı söyleniyor. Oyuncunun eski kulübünden alacakları ile bazı problemler varmış, birde sözleşmesine çıkış maddesini koydurmak istiyor deniliyor. Çıkış maddesi bizimkilerin aklındaki fiyata göre düşük oldupu için o konularda düzenleme olacak gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

bjk transferleri noktalayacak. Batshuayi ve David Luiz'i de bitiriyorlarmış. Biz ise İstanbul'a getirdiğimiz adamı kaç gündür açıklayamadık. Bunun dışında da yapılacak 3 transfer daha var.

Yaptıkları en mantıklı transfer Mert Günok ve Alex şuan.

David Luiz bence en mantıksız transfer hamlesi olacaktır, Luuk De Jong'u alabilselerdi garanti olurdu onlar açısından.

Son hamleler ile güçlendiler baya, en kötü yerleri kale idi o bölgeyi en az 2 kat güçlendirmiş oldular. Ersin belkide ligin en kötü kalecisi.

Batshua'yi tutarsa kadroları çok iyi olmuş olur. Tek güçsüz yerleri sol bek kalacak.

• Bayadır bakmıyordum buraya denk gelince yazayım dedim nerde kaldı şu %70i hazır kadro hala sol kanat bekimiz forvetimiz stoperimiz ve belki de orta sahamız belli değil rakiplerde çatır çatır yapıyor transferleri ben hiçbir şey anlamadım bi transferde iş bitiriciliğimiz vardı bu sene onu da kaybettik.

• KingOfShadows K kullanıcısına yanıt

David Luiz'i alırlar umarım  

• Sörloth olmadı Hwang Hee Chanla görüşülüyor diyorlar inş doğrudur  

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Sörloth olmadı Hwang Hee Chanla görüşülüyor diyorlar inş doğrudur  

1.77 boyu varmiş. biraz daha kısa olsa aynı boydayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24B

1.77 boyu varmiş. biraz daha kısa olsa aynı boydayiz

Alıntıları Göster

Çok sağlam topçu, Sörloth yerine isterim. Serdarla birlikte oynarlar.

• 8 Eylül de transfer sezonu bitişi. Ali Koç transfer yeteneğiyle 7 Eylül de alır adamları.

Nede olsa iş bitirici adam. Kendi aldığı adamı Td oynatmıyor bu kadar basıyor kafası transferlere.

• Hocam şu eldeki birkaç ismi satalım ondan sonra alırız. Böyle böyle bir sürü adam takımda kalacak. Bence 6-7 tane ismi satıp, kiralayıp veya direk gönderip bir şeylerin ondan sonra yapılması lazım. Bu işlemler gerçekleştikten sonra çek sol kanata Djenepo, forvete al en kötü Berisha'yı, tercihe bağlı 1 tane de sol bek transfer edebilirsin. Tabi sol bekin kanat özellikleri olması lazım çünkü hoca 3lü savunma deneyeceği için daha böyle hücum yönü fazla olan sol bek lazım bize.

• Forvette Serdar- Valencia idare ederiz transfer dönemi bitimine kadar beklenecekse de olur ama sol taraf başımıza iş açmazsa iyi.

En kolay elden çıkaracağımızı düşündüğümüz adamlar olan Sadık ve Thiam bile hala gitmedi. Muhtemelen bonservis kazanmak için onlar da son ana kadar bekletilebilir. Bu kadar işi son ana bırakıp nasıl altından kalkacak yönetim bilmiyorum.

Lige kötü başlangıç yaparsak da basın sayesinde tüm eleştiriler yönetim yerine hocaya gidecek maalesef. Yine kaotik bi başlangıç yapmayız umarım.

• Erol Bulut'u yolladıktan sonra Vitor hocam ile anlaşılsaydı, ligi belki şampiyon bitirirdik üzerine transferleri, gidecek kalacak oyuncuları da hemen belirlerdik. İşler çok daha hızlı biterdi. Hem ayranımız döküldü, hem şampiyon falan olamadık, hem de epey bir zaman kaybettik.

• Ben kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim. Başkanlar niye transferlere karışmak zorunda? Ali Koç acaba sormuş mu Vitor’a sen Caulker’i istiyormusun oynatır mısın diye? Fırsat transferi diye boşta olan oyuncuyu alıp kafasına göre kadro kurmaya çalışıyorlar amatörlüğe bak giden paralara yazık. Bakın mesela giden teknik direktörümüz Erol Bulut çok iyi bir teknik direktör demiyorum ama adam Antep’e Kitsou’yu almış. Bizdeyken yapabildiği transferler Pelkas ile Valenciaydı. Adam kaç defa yönetimden forvet istedi resmen yalvardı ama takımın başındaki Galatasaraylı transfer sihirbazı ve takımın gölge teknik direktörü takıma yok yere orta sahaları doldurdu. Bu sezon şampiyon olamazsak benim gözümde en az suçlu kişi Vitor’dur. Adam o kadar boş oyuncu arasından takım oluşturmaya çalışıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Çok doğru.. yönetim ve bello takıma çok zarar verdi şimdi Vitor enkazla uğraşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.