Şimdi Ara

Fem Dershanesi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün dershane araştırmamı tamamladım 12.sınıfım. Final Ve Fem arasında kalmıstım ama soran herkes Fem'e git dedi. Yalnız sanırım kız erkek ayrıymış öyle birşey varmı ? Kızların katı,sınıfları ayrı erkeklerın ayrıymış diye duydum..

ve Finali tavsiye edermisiniz acaba ? Altyapısı kötü olan birine destek saglarlarmı ?

• hocam alt yapıyı boşver fem in yan sanayisindeyim ve tarih son denemede cıkan soru

Fem Dershanesi hakkında yardım

lys 4 de bire bir aynısı cıktı adamlar her sınavda 1 yada 2 net tutturuyo banko 1 e 1
  • Tutturuyor mu, koyuyor mu orası belli değil kanımca.
  • Yani Diyorsunuzki FEM'e gidersen banko çözdügün Soruların benzeri cıkar sınavda
  • binalar komple ayri kardesim 2 sene feme gittim 500 tane erkek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _C1nG1RocK_ kullanıcısına yanıt
    Çok kötüymüş bu hocam sogudum birden Final kafama yatmaya başladı sırf bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Çok kötüymüş bu hocam sogudum birden Final kafama yatmaya başladı sırf bu yüzden

,kız için 1 sene kaybetmeye değer mi?(Fem iyidir fakat iyi bir sınıfa düşersen yoksa verdiğin parayla kalırsın )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen. 2 sene feme gittim ama bi faydasini gormedim. okula gider gibi gittik geldik. biz fazla ugrasmadik. hocada cok ilgilenmedi. is bizde bitiyo. siz isterseniz onlarda ilgileniyolar. iyi hocayi iyi sinifa veriyolar. finale giden arkadaslarimda memnun degillerdi. cunku oda ot gibi gitti geldi.

• Yorumlar için teşekkurler arkadaşlar,başka tavsıyelerıde beklıyorum
  • Gitme feme pisman olursun

• bence final,şahsen femin güzel reklam yaptığını düşünüyorum sadece.
  • ven de femin yan sanayisindeyim. acikcasi ygs de 1 sorunun paragrafinin guvender deki bir sorusuyla ayni oldugunu gordum ancak, bu sinav turkiye geneliydi ve disardan ogrenci girebiliyordu biliyosunuz(din sorusu). ama is lys ye gelince. mezunum ve bu sene bu yan sanayilerden birine yazildim. ancak bugun girdigim matematik sinavindaki sorularla buyun yil gordugum matematik dersleri arasinda alaka yoktu diyebilirim. hic mi benzer soru tipi cozmeyiz ya, ama olmadi iste. sorulari vercekler diye fem e gitmeni tavsiye etmem. hatta dersaneye de gitme bence.

• 3 senedir fdddeyim ve ailemin zoru ve maddi açıdan tercih etmek zorunda kaldım. Sana demem o ki asssssla gitme feme git kardeş yakma kendini ben yandım yeteri kadar allah belasını verdin finalin be

• Armenod kullanıcısına yanıt
    Hocam başarısız ögrencileri bi kenara atıyolarmış diye duydum dogrumudur o ? iyi sınıfta olanları alıyolarmıs kotu sınıfta kalanlarla ilgilenmiyorlarmıs ?
  • Kardeş finali bilmiyorum ama FEM normal bi dersane değil eğer gülen cemaatinden değilsen gitme yoksa çok üstüne geliyolar. Sana iyilik yaptıracam kafasıyla gelip milyon tane yalan söyletip günaha sokuyolar. Hergün abiler yurt türkçe olimpiyatı kitap sınavı sohbet herşey var gelmen için ısrar ediyorlar eğer bunlara gidemiceksen gitme feme 2 sene 2 farklı şubeye gittim ve hiç doğru düzgün fen derslerini anlatan görmedim matematikte sorun yok ama fen anlatamıyolar ve akıllı tahtadan slaytlarla gidiyolar örneğin 100 slayt var bitiremiyolar 80 tane işleyebiliyolar sene sonuna kadar diğerlerini ek ders hızlandırma diye diye kimse anlamadan bitiriyolar kul hakkından başka bişey yok FEM de ben asla tavsiye etmem hayatımı karartan fizikçiye asla tek kuruş paramı helal etmem

• Aynen öyle kardeş farklı muamele var bizim şubede yukarda 3 tane sınıf vardı en üstte kapısı Çelik kasa kapısı ders zamanı bi kapatıolar tüm ii hocalar orda bizi tikleyen bile yoktu( femden bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeweRLee -- 17 Haziran 2013; 8:33:20 >
  • Final ayrımcı diger şubeleri bilmem ama adanadaki öyle
  • 3 yıl feme giden biri olarak, karı kız için dershaneye gidiosan boşa ödetme para ailene karı kız için fitaş sinemaları var istanbulda bu 1. eğitimde ( kamplar olsun her gün özel ders olsun, abi destegi olsun) bütün bunları kullanma hakkın var fem'de final-sentez-ugur dershanelerinden 2.5 kat fazla ünv kazandırdı fem geçen sene. bu senede patlama olucak ygs'den belli. ben çalışıcam arkama destek arıom diosan fem derim he yok laylaylom 300 puan ypsam yeter diosan ugur-sentez tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeweRLee

Kardeş finali bilmiyorum ama FEM normal bi dersane değil eğer gülen cemaatinden değilsen gitme yoksa çok üstüne geliyolar. Sana iyilik yaptıracam kafasıyla gelip milyon tane yalan söyletip günaha sokuyolar. Hergün abiler yurt türkçe olimpiyatı kitap sınavı sohbet herşey var gelmen için ısrar ediyorlar eğer bunlara gidemiceksen gitme feme 2 sene 2 farklı şubeye gittim ve hiç doğru düzgün fen derslerini anlatan görmedim matematikte sorun yok ama fen anlatamıyolar ve akıllı tahtadan slaytlarla gidiyolar örneğin 100 slayt var bitiremiyolar 80 tane işleyebiliyolar sene sonuna kadar diğerlerini ek ders hızlandırma diye diye kimse anlamadan bitiriyolar kul hakkından başka bişey yok FEM de ben asla tavsiye etmem hayatımı karartan fizikçiye asla tek kuruş paramı helal etmem

BU SENİN BAHSETTİGİN OLAY KALKTI KARDEŞİM. ORTA OKULDADA GİTTM BEN FEM'E OZAMAN NAMAZA ÇIKARTIOLARDI ÖRNEGİN AMA İSTEYEN KILAR İSTEYEN KILMAZ KILCAKSIN DİYE Bİ KELİME ASLA YOK. 2.'Sİ LİSEDE GİTTİM 3 SENE 1DEFA DAHİ NE NAMAZA ÇIKARTTILAR NE DİN SOHBETİ YAPILDI. ÇÜNKÜ LİSE ÇAGINI BİTİRMEYE YAKIN İNSANLAR ZATEN NEYİN NE OLDUGUNU BİLİO ÖNÜNE GEÇEMEZLER ZORLA ÖĞRETSE NAMAZI-DİNİ. 3 YILDIR 1DEFA DAHİ NAMAZA ÇIKIOZ DEMEDİLER YADA DİN HAKKINDA SINIFTA TEK KELİME EDİLMİO, EDİLEN ŞEY SADECE İNŞ KAZANIRSINIZ, İNŞ BAŞARILI OLURSUNUZ. BUNLARDA MÜKEMMEL CÜMLELER ZATEN. KİMSENİN KAFASINI BULANDIRMAYIN. FEM'İN BAŞARISI KOTASI BELLİ. GEÇEN SENEDEN İTİBARENDE MESLEK LİSESİ İÇİN SINIFLAR AÇILDI

• Asıl sen nereden bahsediosun kardeş git Kadıköy feme öyle konuş git Maltepe feme öyle konuş çıkışda hoca kapıda bekliodu namaz için millet kaçmak için ne yalanlar atıodu patso için namaz kılan tanıyorum , hepsi femde dersin ortasında hoca efendi şeyh hazretlerinden bahsedip dersi işlemeyenler dersin sonunda slaytı işlemeden geçip hakkımıza giriolarda sınıfta 90 fizik kağıdı anlatıldı sözde ,en çok net 4 yani 90 kağıt 20-30 konu yapar ya hepimîz malız yada femde sıkıntı hoca efendi şöyle demiştir bunu tavsiye eder günde 4 saat uyuyup ibadet eder çok iyidir bizene mınakoyim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.