Şimdi Ara

Fem Dershanesi hakkında yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşar sizin gittiğiniz FEM ile benim gittiğim çok farklı sanırım. Yıllardır az çok giderim. Bu sene tam anlamıyla kayıt oldum. Bir kere bile herhangi konuda zorlama görmedim. Rehberlik konusunda da oldukça ilgililer gecenin 12 sinde soru ya da rehberlik manasında danışma için hocama whatsapp dan mesaj atıp da cevap almadığım olmadı. Final de ise bir kere rehberlik için konuşmuşluğum olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Az cok benımde kafamda şekillenmeye basladı hocam Final,Sınav. Yalnız Finaldede cok ilgilenilmedigini,TM Ögrencilerinin önemsenmedigini söylediler daha cok Sayısallara ilgi gösteriyorlarmış sanırım. Siz duydunuzmu böyle birşey ne dusunuyorsunuz ?

Bugün gittim konuştum,çok ilgilendiler.
    2 adet soru bankası kitabı bile verdiler,kap kalın.
    Ben beğendim ama fiyat olarak 4900 dediler.Mezun değilim üstelik.
  • Hocam cok istemişler yahu. Ben Maltepe Finaleden fiyat aldım 4300 dediler. Pazarlıkla 4 bine indirmiştik hatta.
  • quote:

Hocam cok istemişler yahu. Ben Maltepe Finaleden fiyat aldım 4300 dediler. Pazarlıkla 4 bine indirmiştik hatta.

Pazarlık yapacağım bende.4500'e inmezler ise Uğur 4100 dedi.Orayı düşünüyorum.
    4100'den biraz pazarlıkla indiririz diye düşünüyorum.

Bu arada Uğur hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterfly18

İlköğretimden beni femde olan bir insan olarak diyorum ki merkez şube değilse gitme. Ben bursanın ilçesindeydim tamamen rezilikti. Bizde kız katı erkek katı vardı erkekler üst kata çıkmazdı. Bayan hocalar erkek hoca ve öğrencilere öcü gözüyle bakarlar erkek hocalarda kızlara aynı şekilde. Ha sen peşlerinden koşarsan onlarda ilgilenir ama gel gör ki dindar bir aile yapımdan dolayı sohbeti hoca efendisi ablası yurdu bitmedi bitmedi. Her seferinde yurda ve ablalara ders çalışmaya diye giderdik bize hiç bilmediğiimiz adamları ve fetullah güleni anlatırlardı hoca efendiymiş peh. Sinirden ağladığımız zamanlar olurdu eve ders çalışmaya gitmek isterdik bırakmaz dersanede sohbet yapardı. Kısacası fem bu sene kendinden nefret ettirdi. Kimyacısı rezildi adam organik anlatmadı ya okursunuuz evde dedi. Allah razı olsun fizik ve geometricimiz hem insanlık namına hem öğretmenlik namına çok iyi insanlardı ama rehber öğretmenimiz resmen zindan etti bize orayı herşeye trip atardı. Ha şöyle güzel bi yanı oldu ne çalıştıysam karsıılğını aldım kaynaklar muazzam tek artısı bu. İyi düşün taşın iyi araştır o şubeyi eskiden gitmiş arkadaslarından fikir al hocaları falan öğren. Sonuç olarak iyi bir sınıfta olursan ve kendini farkettirirsen ilgilenirler yoksa harcanırsın. Mutlaka hocaların peşinden koşup sürekli soru sorup gözlerine girmen lazım.

Hangi şubesindeydin? Kimyacı şerf hoca mı

• Uğuru hiç tavsiye etmem hocam kapısından bile geçmeyin derim. Sınavı düşünün derim alternatif hocam
  • quote:

Uğuru hiç tavsiye etmem hocam kapısından bile geçmeyin derim. Sınavı düşünün derim alternatif hocam

Hocam öyle demeyin ya.
    Neden öyle dediniz ? Bir olay falan mı yaşadınız ?
  • feme git derim ben,fetocu değilim ama tavsiye ederim. kız-erkek olayına takılma bizim binada sadece kızlar vardı erkek fem ayrı bir binadaydı,aşık falan da olmuyorsun rahatsın :D
  • cemaate bir yakınlığın yoksa feme gitme, inan ki bezdiriyolar adamı.
  • quote:

Sayısallarla daha cok ilgilenildigi dogrumu hocam finalde ? Eşit Ağırlık ögrencilerini pek onemsemıyorlarmıs dıye duydumda

sayısal sınıfındaydım dersler güzel sayılırdı ama soru çözümleri çok fazla kalabalıktı. TM ci arkadasım finalde kaldı onu hatırlıyorum.
  • kardeşim FEM ile Finali karşılaştırman bile hata. ben çok dershaneye gittim kardeşim. sana en iyi kaynağı FEM vericek. cemaat de şu de bu de. benim lisemde cemaat söven kişiler mezun olduktan sonra FEM'de hazırladılar :) bu işler profesyonellik istiyor o yüzden sana önerim FEM.

ha bir de benzer soru olayı var. abi adamlar kaç senedir dershanecilik yapıyor. dünyanın her yerinde okulları var. sektörün lideri yani. bırakında benzer soru olsun yani adamlar işinde iyi işte
  • Ben yaşamadım ama yaşıyan arkadaşım çok hocam hiç tavsiye etmiyorlar. Stajer hocaları derse sokuyorlarmış falan yani öyle söylendi. Siz hangi şubeye gitmeyi dusunuyorsunuz
  • Gitme.
  • quote:

Arkadaşlar bugün dershane araştırmamı tamamladım 12.sınıfım. Final Ve Fem arasında kalmıstım ama soran herkes Fem'e git dedi. Yalnız sanırım kız erkek ayrıymış öyle birşey varmı ? Kızların katı,sınıfları ayrı erkeklerın ayrıymış diye duydum..

ve Finali tavsiye edermisiniz acaba ? Altyapısı kötü olan birine destek saglarlarmı ?

Ben 9-12 arasi feme gittim. Sana sunu soyleyebilirim eger soru tutturuyorlar diye gidiyorsan cok buyuk hata yapmis olursun. Hangi yerde oldugun da onemli ama mesela ben besiktastaki subesine gitmistim. istersen arastirabilirsin en kaliteli subelerindendir cemberlitas ile yarisir. cemberli bana daha yakin olmasina ragmen ona gitmistim. oncelikle bu zaten diger subeler gibi deil karisik yapiya sahip (sinifta 1 kiz vardi ama fem ozel katina inersen gorebiliyodun fakat sora ordaki oturmayerlerini kaldirdilar o ayri ) simdi neden herkes fem fem der (en azindan kendi cevreme gore) onu hic anlamiyorum ben sana kendi deneyimlerimi anlatacagim. bir kere piyasada bi milyon kaynagi var soru tutturdu diyorlar sonra. bu kadar kaynagi olup da soru tutturamazsan zaten isi birak ki sen bu kaynaklarin hepsine hakim olamayacaksin o nedenle pek de umutlanma. arkadasim femin f1 sinifindaydi onlara ozel kamp yaptilar kendilerine ozel (ustlerinde kendi isimleri yazan kendi sectikleri eksik konulardan olusan) soru bankasi cikardilar. onlarla ozel ilgilendiler onlarin ofis hocalari baskaydi. (buna ragmen 5000 oldu ki bunu iyi karsiladilar) bizimle ise ilgilenilmedi o kadar rehberlik hocamiz yeniydi bu sene o nedenle kendi imkanlariyla bisiler yapmaya calisti vs fakat sinif adina pek ise yaramadigini soylemeliyim. cok rahatsiz oldugum konulardan biri de son sene dersanedeki en iyiler arasindaki hocalarin baska yerlere gonderilmesi yerine yenilerin gelmesi yav 4 sene ayni yere gidiyoruz belli bir duzen var hoca taniyoruz degistirmek neden hem de iyileri o konuda bizden cok hayir dua almislardir bunu belirteyim. 4 sene devam etmemin nedenlerinden biri duydu. simdi asil konuya gelelim. eger sen iyi bir ogrenciysen basarinla ilgilenir. parali ogrenciysen paranla ilgilenir. ikisi de sende yoksa dininle ilgilenir. (yuzdesel cogunluk olarak). yani ornek vermek gerekirse femozeldekilerin basarisina karismaz dinine karismaz. ordaki kizlarin acik giyinmesine laf edemez ama normal femdeki kizin belli katlara cikmasina bile yasak getirebilir. (parayi verene gunah yok) derece sinifina az da olsa din isini bulastirirlar ama. arkadasim yurtta kalmak istedi 1 ay olmadi birakti. namazini kilan biriydi ama her sabah abilerin gelip kaldirmasi inan cok sinir bozucu bir sey ustune ustluk bu isi yaparken hayvandan farksizlar. kendi baslarina kiliyolardi gercekten fakat abi bundan anlamadi sikayet ettiler devam etti en sonunda orayi birakti. ustune ustluk arkadasim rehberlik icin soru sordugunda sen onu birak da namazi kildin mi gibi cevaplar almasi beni cidden sinirden gulduruyordu. her konusmalarinda bu yaptiklari islerin karsiliksiz oldugunu soylerler (yurt ayarlama program ayarlama) fakat bunu 1000 kere tekrar edince insan bunun aslinda fena karsilikli oldugunu anliyor. senin basarini pek bilmiyorum ondan yorum yapmayacagim ama benim 4 yul onceki kafam olsaydi eve en yakin olana giderdim bunu sana soyleyeyim. (fem 45dk 2arac degisiklgi) ama sunlari unutmamalisin ki fem ara siniflarla ilgilenmez. ilgileniyor gibi gorulur yukarida anlattiklarim da tamamen gercek benim yasamis gormus oldugum olaylardir. bu sene birinci cikarttik diyolar gozunu boyamasinlar o ogrncilerden birini taniyorum parayla kultur dersanesinden getirttiler ozel egittiler son sene bole seyleri cok yapar fem bundan da haberin olsun. baska sorun varsa pm atabilirsin diger hesabim cezali kiz arkadasimin hesaptan yazdim cevaplamaya calisirim umarim yardimci olmusumdur.

not: genel yapi olarak din vs bunlara karsi insan degilim ama fem in bu cemaat olayini sevmiyorum belirttigim nedenlerden dolayi iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• littlebadgirl kullanıcısına yanıt
    hocam f1 sınıfı diyorsun onlar zaten derece sınıfı kardeşim. o adamlar gece gündüz çalışan adamlar veya 1-2 tanesi işte çok çok zeki olur az çalışsada yapar. öyle adam onlar. sende onlar kadar çalışsan seninlede en az onlar kadar ilgilenilir. senin başına bi şanssızlık gelmiş hoca değişmiş bunu herşeye mal etmek yanlış.

hayvandan farksızlar demişsin de kardeşim azıcık saygılı ol. olamıyorsan oluyormuş gibi yap
  • ÖSS hazırlanırken 2 sene FEM'e gittim. Şimdi de KPSS için FEM'e yazıldım. Bana göre tartışmasız en kaliteli dersanedir. Milletin abartmalarına inanmayın. Sen istemedikçe kimse sana baskı yapmıyor şunu yap, namaz kıl vs tarzında. Ayrıca yurt, ofis gibi olaylar kesinlikle çok yararlı tabi düzgün kullanırsan.

2.olarak da emin ol Adriana Lima'lar gelmiyor o dersanelere. Her türlü full erkek olması daha iyi. FEM'de ilk senemde karışıktı benim şube. ( Çemberlitaş FEM ) Ama gerçekten full erkek olduğu zamankinden daha sıkıcıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le0

hocam f1 sınıfı diyorsun onlar zaten derece sınıfı kardeşim. o adamlar gece gündüz çalışan adamlar veya 1-2 tanesi işte çok çok zeki olur az çalışsada yapar. öyle adam onlar. sende onlar kadar çalışsan seninlede en az onlar kadar ilgilenilir. senin başına bi şanssızlık gelmiş hoca değişmiş bunu herşeye mal etmek yanlış.

hayvandan farksızlar demişsin de kardeşim azıcık saygılı ol. olamıyorsan oluyormuş gibi yap

eger biri beni sabahin 4unde ayagimdan cekip yataktan asagi atiyosa bu kisi hayvandir bilip konusuyorum ben! bizi hocamiz gelip kaldiriyordu cocuklar bi 10 dk daha durabilirsiniz diyordu ardindan geliyordu ranzanin ust katindakilerin yastigini yorganini cekip aliyordu asagidakileri ayaklarindan cekiyordu sarsiyordu ben buna insanlik demek kilan insani bezdiriyorlar is yapicaz diye ayrica onlar f1 demissin bu sene onlardan derece bekleniyordu ornegimi verdim 5k oldu arkadasim adam gibi derece cikaramadilar cikardiklari derecenin biri disardan getirme ne basarisindan bahsediyorsun? benim siram kendimden kaynakli ama bu femin yaptiklarini degistirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

ÖSS hazırlanırken 2 sene FEM'e gittim. Şimdi de KPSS için FEM'e yazıldım. Bana göre tartışmasız en kaliteli dersanedir. Milletin abartmalarına inanmayın. Sen istemedikçe kimse sana baskı yapmıyor şunu yap, namaz kıl vs tarzında. Ayrıca yurt, ofis gibi olaylar kesinlikle çok yararlı tabi düzgün kullanırsan.

2.olarak da emin ol Adriana Lima'lar gelmiyor o dersanelere. Her türlü full erkek olması daha iyi. FEM'de ilk senemde karışıktı benim şube. ( Çemberlitaş FEM ) Ama gerçekten full erkek olduğu zamankinden daha sıkıcıydı.

ablam kendi doneminde izmir finale gidiyordu sabah 8den aksam 11e kadar ogretmenler ogrencilerin butun sorularini cozuyolardi tenefus adam gibi yoktu bir ogrencinin butun sorularini bitirmek zorundaydilar. o sene sadece o sube 168 tip cikardi. (ilk 5k hepsi) simdi ise fem 4 tane 1. cikardi 2si bizim subeden bi onlari biliyorum 1tanesini baska dersaneden son sene getirdiler. haklisin gercekten basariymis.

namazda zorlama yok diyorsan da evet haklisin baska dinden oldugunu biliyorlarsa zorlamiyorlar

• quote:

Ben yaşamadım ama yaşıyan arkadaşım çok hocam hiç tavsiye etmiyorlar. Stajer hocaları derse sokuyorlarmış falan yani öyle söylendi. Siz hangi şubeye gitmeyi dusunuyorsunuz

İzmir,Karşıyaka hocam.
  • littlebadgirl kullanıcısına yanıt
    kimse zorla götürmüyor o kampa. gitmek istemiyorsan gelmicem dersin ısrar ederler yine reddedersin ama senin amacın bağcı dövmek. ben 8 senedir işin içindeyim daha bir kere üstümde yorgan alınmadı , yere atılmadım . hiç bi arkadaşıma da olmadı . sorunu KENDİNDE ara
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.