Şimdi Ara

Fem Dershanesi hakkında yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Le0

kimse zorla götürmüyor o kampa. gitmek istemiyorsan gelmicem dersin ısrar ederler yine reddedersin ama senin amacın bağcı dövmek. ben 8 senedir işin içindeyim daha bir kere üstümde yorgan alınmadı , yere atılmadım . hiç bi arkadaşıma da olmadı . sorunu KENDİNDE ara

sinifca dilekce verdik yurt muduruyle konustuk. sen de o kafadansin galiba zorla goturmuyorlar derken? ogretmen bizii odaya kapatti 1 saat vefa dersi verdi yav he he diyorum sana sadece. dine karsi degilim annem babam 25 yillik dikab ogretmeni. herkesin siniri vardir bnlari bilmek zorundalar. ben o dersaneye geliyorsam benim imanimdan degiller basarimdan sorumludurlar sinavda dusuk yapinca o degilde ogleyi kildin mi demek ne hadlerine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu yil lise sondum feme gittim kiz erkek binalari yanyana farkliydi dershanedeki tek kiz giriste duran bi abla zaten kari kiz kesmek icin gidiyorsan dershaneye hic gitme
    Danisma hocam baslarda cok baski yapiyordu zorla kitap satin aldiriyodu cikislarda yukari cagiriyodu abilere yollamaya felan calisti hic birine katilmadim sonra baktiki benden hayir yok hic biseye cagirmadi daha mesajla bi kac davet felan atti da onlarada cevap vermedim zaten
    Femi secersen ilk sinavlarda elinden gelenin fazlasini yap yapamazsanda hocalara yalvar sinif yukseltsinler alt siniflar pek ic acici degil
    Bide kitap sinavlarina gir salla cik 10 dkda yapmistim 40 soruyu tavuk doner le meyve suyu veriyolar :) sinavda ilk 10 a da altin
    Sonuclar aciklaninca da gitmistim belki tutmustur diye tabiki tutmamis gene doner meyve suyu aldim ciktim
    Simdi canim cekti valla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb.1907 -- 5 Temmuz 2013; 18:43:14 >
  • şunu kendim için söyleyebilirim ki iyi ki kız erkek ayrışmış ben de feme gittim ve eğer sınıfta kız olsaydı derslerim bu kadar verimli geçeceğini düşünmezdim. çünkü bazı kendi bilmezler öne çıkmaya çalışırdı. gerek yok. şu senende herşeyden fedakarlık et aşktan bile adam gibi hazırlan bence
  • Yorumlar için teşekkurler beyler,Hala kararsızım tavsiye bekliyorum..
  • Fem'de kız ve erkeklerin ayrılması bence aşırı kötü bişey,işi iyice belatı muhabbete vuruyolar o zamanda malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Fem'de kız ve erkeklerin ayrılması bence aşırı kötü bişey,işi iyice belatı muhabbete vuruyolar o zamanda malesef.

+1. hocalar sinifta kiz yokken cosuyolar ama arada komik seyler de ortaya cikiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Fem'de kız ve erkeklerin ayrılması bence aşırı kötü bişey,işi iyice belatı muhabbete vuruyolar o zamanda malesef.

o kadar da abartmıyorlar bence. hem dersin ortasında bi kafa dagıtmak gülmek iyidir bence. hele sınıfta kız varken bazı dingoların öne çıkma çabasından kat kat iyidir.
    ben lise 4 deyken finale giden arkadaşlarım vardı. okul tenefüslerinde dersanede kızların nasıl giyindiğini anlatıyorlardı. hadi buyur
  • Konu yukarı beyler hala seçemedim :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.