Şimdi Ara

Fem Dershanesi hakkında yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimar*ugur kullanıcısına yanıt
    Ohhh bee sabahtan beridir bunu anlatmaya çalışıyorum eğer fetocu değilseniz orada sene bitmeden siz bitersiniz!
  • dostum onu kimseye anlatamassın.bende bi umut gene yazdım ama ümidim yok.millette bi algı oluşmuş.fem kazandırır.en iyisi onlar.diğerleri tırt.sonra gidenler hüsran yaşıyorlar.olan giden bir yıla olyor.
  • Koyduklarını falan zannetmiyorum sadece oturmuş bi kuruluş bu konuda uzmanlaşmışlar binlerce soru hazırlıyorlar her sene bunun yanında nasıl tutturamazki ??

ygs de soru çıkmıştı yanlış yazımda son dershane denemesinde açıp internetten bakıp işaretlemiştim tesadüfen o soru çıktı tamamiyle şans :)
  • Konu up arkadaşlar. onerılerınızı hala bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeweRLee

Asıl sen nereden bahsediosun kardeş git Kadıköy feme öyle konuş git Maltepe feme öyle konuş çıkışda hoca kapıda bekliodu namaz için millet kaçmak için ne yalanlar atıodu patso için namaz kılan tanıyorum , hepsi femde dersin ortasında hoca efendi şeyh hazretlerinden bahsedip dersi işlemeyenler dersin sonunda slaytı işlemeden geçip hakkımıza giriolarda sınıfta 90 fizik kağıdı anlatıldı sözde ,en çok net 4 yani 90 kağıt 20-30 konu yapar ya hepimîz malız yada femde sıkıntı hoca efendi şöyle demiştir bunu tavsiye eder günde 4 saat uyuyup ibadet eder çok iyidir bizene mınakoyim

+2097
    Kesinlikle finale git kafana yatmıyorsa bunlar. Ben de körfeze mecburen gittim birçok rahatsız edici şeyler oldu :l

• Mezunum 2 yıldir femdeyim kız erkek ayrı evet bence bu daha iyi ders çalışmak için dikkatin dağılmıyo:D bu süreçte bu çok önemli sırf bu yüzden femden vazgeçme yani finale hiç gitmedim ama şimdiye kadar hiç iyi yorumda duymadım.Femde M1 deyim yani mezunun en iyi sınıfı soruları veriyolar hikayesi yalan söyleyimde:D
  • Herkese yorumlar için teşekkürler beyler. Lakin hala karar veremedım pazartesi kayıt olacagım. Benim altyapım cok berbat bir seviyede. Yani benımle aşırı derecede ilgilenicek bir dershane arıyorum Fem ve final kalmıstı dedigim gibi. Ama şüphelerim var hala bir türlü karar veremıyorum lutfen yardım edin.
  • Dostum bende gittim feme sana tavsiyem kesi.nlikle gitme. Cemaat dusmani oldugumdan degil egitimini iyi bulmuyorum. Acikcasi finalde de caliskan degilsen fazla takmiyolar. Sinav dershanesinide bi arastir bence

• bunedirbaskan B kullanıcısına yanıt
    Sınavıda araştırmaya başladım hocam cok teşekkürler
  • 1 sene Ümraniye final e gittim. Final de olduğum halde fem benle daha çok ilgileniyordu feme geçtim. Mutluyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler beyler.. Yorumlarınızı hala bekliyorum Sınavda girdi şimdi işin içine. Fem,Final ve Sınav dershaneleri kafamda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Teşekkürler beyler.. Yorumlarınızı hala bekliyorum Sınavda girdi şimdi işin içine. Fem,Final ve Sınav dershaneleri kafamda..

Final veya Sınav düşünüyorum bende hocam.
  • Az cok benımde kafamda şekillenmeye basladı hocam Final,Sınav. Yalnız Finaldede cok ilgilenilmedigini,TM Ögrencilerinin önemsenmedigini söylediler daha cok Sayısallara ilgi gösteriyorlarmış sanırım. Siz duydunuzmu böyle birşey ne dusunuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Arkadaşlar bugün dershane araştırmamı tamamladım 12.sınıfım. Final Ve Fem arasında kalmıstım ama soran herkes Fem'e git dedi. Yalnız sanırım kız erkek ayrıymış öyle birşey varmı ? Kızların katı,sınıfları ayrı erkeklerın ayrıymış diye duydum..

ve Finali tavsiye edermisiniz acaba ? Altyapısı kötü olan birine destek saglarlarmı ?

sahsen 11. sınıfta finaldeydim. o kadar kalabalıktı ki sınıflar 25 kişi falandı. ben de fem düsünüyorum . bu arada dedikleri gibi kız erkek ayrı mesela bizim burda kız binasıyla erkek binası ayrı. kız binasının 20 metre aşagisinda erkek binası var
  • Valla iyi sınıftaysan iyi hocalar geliyo fem de. Kötü sınıftaysan da ona göre hoca veriyolar işte. Bi de çok paragözler habire para para para. Mesela zaman denemesini kimine 30 liraya yapmıslar. Kimine 250 liraya. Ne halt yedikleri belli degil. Eger iyi sınıfa girebileceksen kesinlikle feme git. Herşeyi yapıyolar. Ama kötü sınıfa düşersen gitti paraların boşa.
  • Zorla.namaz kildirmak zorla sohbet diye bisey yok olsaydi benim bir suru namaz kilmayan akadasim yurtlara evlere gelmezdi. yurt programlarina katilirsan gunde 10 saat ders calistigin oluyor yararlanabilene cok iyidr fem kiz erkek ayri olmasi da kafani baska seylere yormamani saglar adamakilli calisir kazanirsn

• ben 6 senedir Fem'in benzeri olan körfeze gidiyorum. Fem'i bilmiyorum ama bizde öyle zorlama falan hiç olmadı. Biz inerdik top oynayıp,film izlerdik. Namaz kılanlar ayrı bir odaya geçerdi, biz ayrı bir yere gider orada ne yapıyorsak yapardık. Sonra namaz kılanlar gelirdi devam ederdik. Kızlar ve erkekler ayrı değildi. 11. sınıftayım hala değil. Ve de başarılılardan sonrasını önemsememeyi çoğu dershane yapıyor. Sadece bu dershanelere özel bir şey değil bu.
  • İlköğretimden beni femde olan bir insan olarak diyorum ki merkez şube değilse gitme. Ben bursanın ilçesindeydim tamamen rezilikti. Bizde kız katı erkek katı vardı erkekler üst kata çıkmazdı. Bayan hocalar erkek hoca ve öğrencilere öcü gözüyle bakarlar erkek hocalarda kızlara aynı şekilde. Ha sen peşlerinden koşarsan onlarda ilgilenir ama gel gör ki dindar bir aile yapımdan dolayı sohbeti hoca efendisi ablası yurdu bitmedi bitmedi. Her seferinde yurda ve ablalara ders çalışmaya diye giderdik bize hiç bilmediğiimiz adamları ve fetullah güleni anlatırlardı hoca efendiymiş peh. Sinirden ağladığımız zamanlar olurdu eve ders çalışmaya gitmek isterdik bırakmaz dersanede sohbet yapardı. Kısacası fem bu sene kendinden nefret ettirdi. Kimyacısı rezildi adam organik anlatmadı ya okursunuuz evde dedi. Allah razı olsun fizik ve geometricimiz hem insanlık namına hem öğretmenlik namına çok iyi insanlardı ama rehber öğretmenimiz resmen zindan etti bize orayı herşeye trip atardı. Ha şöyle güzel bi yanı oldu ne çalıştıysam karsıılğını aldım kaynaklar muazzam tek artısı bu. İyi düşün taşın iyi araştır o şubeyi eskiden gitmiş arkadaslarından fikir al hocaları falan öğren. Sonuç olarak iyi bir sınıfta olursan ve kendini farkettirirsen ilgilenirler yoksa harcanırsın. Mutlaka hocaların peşinden koşup sürekli soru sorup gözlerine girmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly18 -- 4 Temmuz 2013; 20:21:23 >

• Syntas kullanıcısına yanıt
    Sayısallarla daha cok ilgilenildigi dogrumu hocam finalde ? Eşit Ağırlık ögrencilerini pek onemsemıyorlarmıs dıye duydumda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.