Şimdi Ara

fem denge lys mat denemeleri beni bitirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bunu çözebilen var mı bilmiyorum ama bu denemeler beni yıktı ve çözmeye başladığımdan beri panik halindeyim. moralim bitik en kötüsü ise panik hali. en en iyisi 25 doğru 5 yanlıştı yaptıklarımdan. en basit konuyu bile absürtçe sormuşlar. ne yapmamı önerirsiniz bana.

• Denemeye devam etmeni öneriyorum bide yanlış çıkan veya yapamadığın konuları tekrar etmen lazım
  • Hocam aynen ya. Ne yapacağımı şaşırdım. Konulara sıfırdan çalışmayı bile düşünüyorum. Moralim sifir sifir sifir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi bende de oyle oldu en som 31 yaptim ayni durumdayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler denge boyleyse orta seviye deneme ne alalim bana arkadasim verdi denge ama daha bakmamistim normalden zorsa hic yapmiyim zaten isler kötü

• Hocam hiç bir yayın ösym'nin hazırladığı sorular kadar basit soru hazırlamıyor. Ygsde gördük hayvan gibi çalıştığım kendimi hazırladığım zor sorulardan eser yoktu. O yüzden piyasadaki kolay yayınlarıda çözmekte yarar olduğunu düşünüyorum. 50 mattan 10 tanesi zor ve belirleyici olur max. Oda senin işlem yeteneğine kalmış.

• Dostum gerçekten bazı mat1 soruları bile çıldırtıyor hele 7.deneme mi neydi trigo sorularına bile yorum yapadığım oldu (ki düşük net yapan biri değilim)8.denemede karmaşık sorusunu çok uğraştım buldum çözümüne bakayım dedim çok daha kolay yolu varmış bu denemeyi kesinlikle öyle çöz bitir denemesi değil
    Baştan sona çözemediğin her soruyu öğrenip not al aklına yaz dipnot düş çünkü fem denge=2014lys belki daha1 tık zor bile olabilir ama çok kaliteli mesela bir soruyu çok uzun yoldan buldun çözümüne bak adam kısayolu veriyor bazen özellikle türev grafiği verip integrale geçme sorularında çözen adam çok güzel ek bilgiler veriyor

2015 2014 gibi bir lys gelirse netlerin dengeye paralel olur.
    Son olarak çok çok zor bir deneme değil ayarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi del ray -- 19 Mayıs 2016; 0:26:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barış ayt mat deneme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar fem denge matematik nerden temin edebilirim? Izmirde hiç bir yerde yok gibi sitelerdede yok

• del ray kullanıcısına yanıt
    2014 ve 2015i iyi analiz etmiş biri olarak denge kesinlikle en kötü 2013 kıvamında belki daha zor
  • Yani çok mu zor? Diyosun

felaket düzel olmasa da cidden zor.ösym sınavlarının üstünde bence
  • Ya böyle yazdıkça mutlu oluyorum ben yahu

Böyle I am unstoppable moduna bağlıyorum

• Bence bu setin ismi Denge değil ''Dengesiz'' olmalıymış. Aslında sorular çok güzel ve kaliteli fakat anlam veremediğim bi tıkanıklık yaşıyorum ben de. Ben ilk sınava girdiğimde sene 2011di 42 doğru 4 yanlışım vardı matta. Geoda da 22 doğru 3 yanlış. Lisede en iyi dersim matematikti ve tembel bi adamdım sırf çok sevdiğim için ve dersleri çok iyi takip ettiğim için matım iyidi test çözmezdim hiç. Fakat benim zamanımda lys matematikte bu kadar ygs sorusu sormuyolardı resmen beynim afalladı bu denemelerde 14-15 tane ygs sorusu var bu nası iş anlamadım. TM'ler için mi koyuyolar nedir arkadaş. neredeyse bütün yanlışlarım ygs kısmından gelicek. Bol Bol deneme çözmemiz gerek tek bildiğim budur. Dengeymiş Apotemiymiş Arçelikmiş Bekoymuş hiç bakmayın deneme yardırın arkadaşlar. Ne kadar çok soru tipi öğrenirseniz o kadar iyi olur. Boşverin bu kadar takmayın böyle şeylere çalışan her zaman kazanır. Şimdi bu denemelerle yara almanız sınav günü yara almanızdan iyidir. İnsan basamakları böyle çıkıyor.

hocam denge netleriniz beklentinizin altında gelince o kadar takmayın çünkü ortalama 30 35 arası yapan arkadaşım lysde 41 net yaptı 15kya girdi geçen sene
  • Öyle abartılacak kadar zor değil tam ayarında bir deneme

• Tam beklentim gibi yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: del ray

Tam beklentim gibi yapıyorum

50 mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .eylül . kullanıcısına yanıt
    Naptın anam yavaş

• Kaçıncı denemeden sonra zorlaşıyor?
  • PusLu1 kullanıcısına yanıt
    6 da patladim ben. İlk besi cozup kolay demistim bir de. Kimse de demiyor ki bi devamini coz oyle konus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.