Şimdi Ara

Felsefe Konuşmaya Geldik Antiislam Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saygıdeğer üyeler, Felsefe başlığı altında felsefe tartışmaya geldik fakat çok farklı bir şeyle karşılaştık. Bölümün adı İslamofobi veya Antiislam vs. olmalı bizce... Din üzerine de değil direk İslam üzerine oynanıyor. 😂 Objektif bir bakış sunduk. Saygılar, iyi forumlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• arap coğrafyasında şintoıizmin saçmalıklarına dikkat çekip sizden bravo mu alalım..

din eleştirmeni hangi toplumdaysa o topluma ait çarpıklıkları eleştirir.

arjantinde islamı ortadoğuda hinduzimi eleştirirken alınacak tepki ve bravolar aynıdır.

ona ait inancı eleştirmediğiniz için mızrağı göremeyen andavallar bravo çekerken

ona ait inanç dururken başkasını eleştirdiğinizi gören aydınlar!! protesto çekecektir.

dinlerin hepsi saçmalık sözüne "he valla" deyipte "ama islam değil" diyen müslimler gördüm..

sen hikayesin..
  • Konuşalım öyleyse
  • herkes özgürce açar.

Sende onları çürüten bir konu aç madem yalan konuşuyorlar öyleyse kolayca çürütmen lazım argümanlarını.
  • arap coğrafyasında şintoıizmin saçmalıklarına dikkat çekip sizden bravo mu alalım..

din eleştirmeni hangi toplumdaysa o topluma ait çarpıklıkları eleştirir.

arjantinde islamı ortadoğuda hinduzimi eleştirirken alınacak tepki ve bravolar aynıdır.

ona ait inancı eleştirmediğiniz için mızrağı göremeyen andavallar bravo çekerken

ona ait inanç dururken başkasını eleştirdiğinizi gören aydınlar!! protesto çekecektir.

dinlerin hepsi saçmalık sözüne "he valla" deyipte "ama islam değil" diyen müslimler gördüm..

sen hikayesin..
  • Abi senin felsefe bröven var mı? Benim yok. lagada lugada konuşuyom.
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    Sayın dostum kimsenin bu tür konu açmasına karşı çıkmadım. Bu tür konuları da ilgiyle okuyorum zaten. Neci olduğumu belirten bir şey de demedim, yalan konuşuyorlar dediğimi nereden çıkardınız?

• Dostum düşüncelerimi belli eden bir yazı yazmadım, neye göre yargılıyorsun? Nasıl bahsettiğin “siz” grubunun içine katabildin beni? 😂 Ateist, deist veya Hristiyan yetmedi Budist bile olabilirim. Neden bu kadar saldırgansın? Kim hikaye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoilist -- 4 Şubat 2019; 17:33:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoilist

Dostum düşüncelerimi belli eden bir yazı yazmadım, neye göre yargılıyorsun? Nasıl bahsettiğin “siz” grubunun içine katabildin beni? 😂 Ateist, deist veya Hristiyan yetmedi Budist bile olabilirim. Neden bu kadar saldırgansın? Kim hikaye?
    Çünkü ateyistleri eleştirdin

Sen kim köpek

İşte bunu yapamazsın dostum
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Ateist olsa da Türk yine Türk 😂

• quote:

Ateist olsa da Türk yine Türk 😂
    Youtube a top 10 people getting triggered yaz gelir forumdakilere sarılmak istersin
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    İzledim de şimdi çok haklı tepkiler bence

• zoilist kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şunlara Türk deyip de pirim vermeyelim. Anadolunun halkı işte boş ver Ayrıca felsefe bu bölümü terk edeli uzun zaman oldu.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Fark ettim onu kardeşim 😂 Hoşgeldin

• quote:

Dostum düşüncelerimi belli eden bir yazı yazmadım, neye göre yargılıyorsun? Nasıl bahsettiğin “siz” grubunun içine katabildin beni? 😂 Ateist, deist veya Hristiyan yetmedi Budist bile olabilirim. Neden bu kadar saldırgansın? Kim hikaye?

Amanda düşüncelerini belli etmezmiş. hani miş miş benim bebeğim.
    agu agu..

• Reavero kullanıcısına yanıt
    Napak hacı 😂😂 Ateistim desem müslümanı hristiyanı saldıracak, Müslümanım Hristiyanım desem ateisti...

• aynen öyle hocam. tatlı tatlı konuşmak varken millet birbirine saldırıyor. militan ateist ya da karikatürize tipler çok. her tartışmayı kendi üzerlerine alıyorlar burada fikirleri çarpıştırmak gerekiyor kendimizi değil anlatamadım bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 5 Şubat 2019; 3:32:30 >
  • Din felsefesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Din felsefesi?
    Müslümanlar kafa kesiyor işid var demek en iyi ihtimalle teolojinin konusudur

Felsefe ise bulunamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Müslümanlar kafa kesiyor işid var demek en iyi ihtimalle teolojinin konusudur

Felsefe ise bulunamadı

Alıntıları Göster
    Müslümanlar neden kafa kesiyor, Işid neden var soruları da felsefeyi ilgilendirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Müslümanlar neden kafa kesiyor, Işid neden var soruları da felsefeyi ilgilendirir.

Alıntıları Göster
    Bu sorunların da sorulduğuna inanmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.