Şimdi Ara

FELİPE SANTANA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FELİPE SANTANA

Merhabalar,

Santana'nın bu sezon ayrılacağı konuşuluyordu ve şuan kendi de bunu doğrular nitelikte açıklamalar yaptı şahsi görüşüm mükemmel bir stoper.Henüz 27 yaşında stoper mevkisi için genç sayılır.Bu sezon harkulade oynuyor neden ayrılmak istiyor diye sorarsanız daha çok süre alacağı bir takıma gitmek istiyor.(Asıl stoperler Hummels,Subotic)

Almanya ligini yakından takip ediyorum kesinlikle muhteşem bir stoper. Goal.com'un yaptığı habere göre ayrılmayı kafaya koymuş.Siz neler düşünüyorsunuz?

Felipe Santana, sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılacağı haberlerini doğrular nitelikte konuştu.

Borussia Dortmund'un başarılı savunma oyuncusu Felipe Santana, kulüpteki son günlerini yaşadığının sinyallerini verdi.

Sezon boyunca Mats Hummels ve Neven Subotic ikilisinin gerisinde kalan ve az forma şansı bulan Brezilyalı oyuncu çok sayıda transfer teklifi alıyor.

Ruhr Nachrichten'e transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Santana, "Çok sayıda haber çıkıyor ancak önce Jürgen Klopp ile konuşacağım. Ayrıca Dortmund'a da teşekkür etmeliyim. Beni bulup çıkartan ve önemli bir oyuncu yapan onlardı." dedi.

Malaga maçını unutamadığını belirten Santana, "Uzatmalarda attığım gol bana hayatımın en güzel anlarını yaşattı. Futbol tanrısı bize Wembley'de finale çıkma şansını orada verdi." ifadelerini kullandı.

2008'de Dortmund'a transfer olan Santana, bu sürede iki şampiyonluk yaşadı.

kaynak

• çok güzel olur gelse :)
  • gelmesini isterim
  • Atletico Mineiro'da Rever var birde, santana basın açıklaması falan yapmadan da benim aklımdaydı bu iki oyuncu, aşağı yukarı aynı yaşlarda aynı fiyatlarda iki stoper. Ama rever form olarak çok daha iyi
  • Galatasaray neden olmaeın? demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi transfer olur ancak Dortmund bırakır mı?

• Chedjou'dan kat kat iyidir,kesinlikle görmek isterim takımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam o stoper mevkisi için genç ise varane bebe sayılıyor sanırım.
    27 yasında adam futbol hayatının yarısına gelmiş demektir. Yaşlı statüsünde olmasada şurda 3 yıl sonra yaşı gelmiş olacak.
    Tecrübeli desen dortmund dan önce oynadığı takımı bilmiyorum.
    Yetenekleri yada oyun tarzı hakkında yorum yapamayacağım malesef izleme fırsatım olmadı..
  • Huemmels i de muhtemelen barca alacak diye konuşuluyor
    dortmund bu nedenle bırakmayabilir daha iyi bir oyuncu alamazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

hocam o stoper mevkisi için genç ise varane bebe sayılıyor sanırım.
    27 yasında adam futbol hayatının yarısına gelmiş demektir. Yaşlı statüsünde olmasada şurda 3 yıl sonra yaşı gelmiş olacak.
    Yetenekleri yada oyun tarzı hakkında yorum yapamayacağım malesef izleme fırsatım olmadı..

şu an itibariyla genç 20-21 yasinda stoper alma riskimiz yok. Santana hem Bundesliga sampiyonlugu gormus hem de CL tecrubesi olan ve ustelik Avrupa futbolunda an itibari ile zirveyi gormus bir futbolcu. Kendine baktigi takdirde rahat 6-7 sene oynar

• quote:

hocam o stoper mevkisi için genç ise varane bebe sayılıyor sanırım.

Merhaba,
    Tabi ki 27 yaş stoper için gençtir.Stoper mevkisi için verim 25'den sonra başlar.Stoper için çeviklik,hızdan çok tecrübe gerekir tecrübe ise 25'den sonra kazanılır.27 yaş ideal.Stoper mevkileri en az 36'ya kadar oynar.
  • Yabancı her zaman bulunur ama biliyosunuz ki ülkemizde yabancı sınırı var. Bence alt yapılardan oyuncu keşfetseniz daha iyi.
  • Gelmesini en çok istediğim adamlardan biri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın hocam belki de.. Kalecilerdeki durumun aynısı oluyorsa durum ayrı.
    Ama şuan dortmundda hummels 24. realde varane 20 yasında olunca acaba 27 genç değil mi diye düşünüyor insan.
    Teşekkürler cevap için
  • Santana'yi beğeniyorum fakat gelip gelmemesi konusunda fikrim yok.

• İnş gelsin, çok çok iyi transfer olur
  • 27 yaş bir stoper için genç bir yaş. Fizik gücü iyi ve ayağı düzgün bir stoper. Gelirse iyi olur ancak kariyerinin zirvesindeyken neden gelmek istesin diye düşünmüyor değil insan.
  • quote:

haklısın hocam belki de.. Kalecilerdeki durumun aynısı oluyorsa durum ayrı.
    Ama şuan dortmundda hummels 24. realde varane 20 yasında olunca acaba 27 genç değil mi diye düşünüyor insan.
    Teşekkürler cevap için

Hocam Çoğu futbolcu 25'den sonra hatasız oynuyor.Hummels,Varane gibi oyuncular çok yetenekli olsalar da bazı maçlarda tecrübesizliğin kurbanı oluyor.Örneğin bizim 3-2'lik Real Madrid maçında 3 golde de Varane'nin hatası vardı. 4-1'lik Real Madrid Dortmund maçında Real'in tek golünde Hummels'in büyük hatası vardı.Barcelona Münih maçlarında Pique hatalarla oynadı Stoper ne kadar yetenekli olursa olsun başta tecrübe gerekli.Bence stoperlerin en verimli yılları 25-35 yaşları arasıdır.Arada istisnalar olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

27 yaş bir stoper için genç bir yaş. Fizik gücü iyi ve ayağı düzgün bir stoper. Gelirse iyi olur ancak kariyerinin zirvesindeyken neden gelmek istesin diye düşünmüyor değil insan.

Geçen yıllar için kesinlikle öyle düşünülür.Fakat artık Galatasaray üst bir Avrupa takımı olduğunu gösterdi.Çoğu oyuncunun hayali her sene ŞL'de oynuyor olabilmek.Galatasaray bence iyi bir tercih.
  • FELIPE SANTANA
    “GALATASARAY NEDEN OLMASIN?”

- Yani Galatasaray seni transfer etmek istese kabul eder misin?
    Neden olmasın, Galatasaray büyük bir takım. Takım arkadaşlarım İlkay ve Nuri Galatasaray’ı, Türkiye’yi ve diğer takımları anlatıyorlar. Türkiye hakkındaki haberler de hep iyi. Buradaki Türk dostlarım da bana çok iyi davranıyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_74984897/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.