Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

anladım ilk twd'yi bitiriyim , boşluğa düşersem buna başlarım.

ama şuan 2.sezondayım twd'de , çok güzel gerçekten.

gerçi ileriki sezonların tadı ilk sezonlar gibi güzel değil diyorlar ama izlerim onları da büyük ihtimal şuan baya sardı

Alıntıları Göster
    şimd aklıma geldi ftwd nin son sezon fragmanında twd den bir eleman vardı (adını vermiyeyim spoilera girmesin) bir bağlantıda o var ama ne tarz bir bağlantı bilmiyorum, izlemedim son sezonu. ondan öncesinde bir alakaları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 5 Ekim 2018; 17:50:13 >

• Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Nick iyiymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon Finali

Şu zenci kadındaki mantığı çözebilen var mı? Kocama kimse durup yardım etmedi o yüzden herkesi öldürmeliyim, bu nasıl bir mantıktır?
    "Önceki hayatımda bana hep yardım ettiler o yüzden zayıf kaldım orada kocamı kurtaramadım." böyle düşünüyorsa da mantıksız değil mi?

Adi kadın gidip antifriz dökmüş bi de suların içine.

Alicia da silahşör olma yolunda iyi ilerliyor :D güzel kurtardı orada Al'i.

Morgan'da da ne güç ne azim var öyle be, herif nerden nereye o bacakla gitti.

Doğuya gitmeyeceklerini tahmin ediyorduk zaten, güzel organize olmuş gibilerdi son sahnelerde insanlara yardım etmek için ama tabii ki zenci kadın gibi çılgın olanlar çıkacak karşılarına ve sonrasında gelsin olaylar olaylar.

Şuan için ben memnunum diziden, kendi dünyasında bir şeyler yapmaya çalışıyor beni izlettiriyor.

• quote:

gerçi ileriki sezonların tadı ilk sezonlar gibi güzel değil diyorlar ama izlerim onları da büyük ihtimal şuan baya sardı

Alıntıları Göster
    Twd ilerleyen sezonlarda çok durağan bir hal alıyor bırakan çok kişi var ama dizinin ortamı gerçekten çok iyi sırf o ortamı görmek için bile izlenir, Ftwd ise benim için bitti geçen sezon ilk iki sezon çok iyiydi ama hatta üçüncü sezonda çok iyi ilerliyordu ama bazı olaylardan sonra bıraktım izlemeyi.

• 4. sezonu çok beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt

Kocası o şekilde öldüğü için deliriyor. O yüzden.
  • 2. Sezonun ortalarindayim twd gibi artik her bolum sadece bir oyuncuyu gostriyo tum dizi boyunca bu boyle devam mi edicek yoksa ileride birlesicekler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 4 Kasım 2018; 22:24:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben 6. Sezon dahil beğenerek izledim. 7-8 beğenmedim. Ara ara tabiki güzel bölümler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar 3. Sezondayim travis karakterini nasil bukadar kolay harcayabildiler dizi nereye gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 18 Kasım 2018; 1:39:20 >
  • arkadaslar bulundugum yerde torrenti calistiramiyorum.Nasil izleyebilirim acaba?

• travis gitti derken nick ardindan madison gitti dizi nerden nereye geldi kadro degisti resmen ama heyecanli bolumler oluyo bazen izlettiriyo kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 18 Kasım 2018; 1:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

arkadaslar bulundugum yerde torrenti calistiramiyorum.Nasil izleyebilirim acaba?
    katapress.stream arama kısmını arasında nokta olacak şekilde kullan.

fear.the.walking.dead

• sadece zombi koysalar dizi izlettirecek kendisini ama öyle bir şekilde içine ettiler ki, ancak atlaya atlaya izliyorum

• heyecanlanmayın arkadaşlar..

yeni sezon ne zaman başlayacak bilgi var mı ??
  • dizi ne zaman başlıcak
  • The walking dead bittikten sonra baslar buyuk ihtimalle haziran gibi

• 5. sezon fragmanı, dizi bugün yayınlanacakmış.
  • Merakla bekliyorum. Geçen sezon çok güzeldi.

• Dizi başlamış olmasına rağmen buraya bir tane bile yorum gelmemiş. Dizi ölmüş, ağlayanı yok
  • fear.the.walking.dead.s05e01.1080p.web.h264-tbs alt yazı arıyorum bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.