Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz sağdan devam edin şöyle buralar hava alsın biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav işim gücüm yok şizofren morganın saçmalıklarınımı izleyecem alicia bile kurtaramaz bu saatten sonra diziyi

• 5. sezon onayını aldı
  • Başladı sanırım, bir izleyip bakayım umut var mı dizide.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar;

dizimiz başladı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

selamlar;

dizimiz başladı mı ?

Bu gece hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    izlediğim diziler ya sezona girdi yada iptal edildi.

bu haber iyi geldi.

yarına izleriz .

teşekürler.
  • Bu bölüm youtubedaki 20bin aboneli kanalların yaptığı saçma kısa filmler gibiydi 40dklık israftı.

Diziyi unutmuşum hep mi böyleydi bu sezon aşırı durgundu akbabalarla yaptıkları kısa çatışmanın dışında bir aksiyon olmadı hala daha yok bu bölümdede zombilerin üzerine help yazılı kağıtlar yapıştırmışlar alicia da kimin yazdığını bulmaya çalışıyor morganla bi binaya giriyolar ben aha bunlar pusuya düştü aksiyon başlıyor derken yardım isteyen adam aslında günler önce ölmüş. Morganıda twdye geri döndürmeye çalışıyolar yav kalsın burda twdde güzel bi sezon geliyor mahvetmesin orayı. Bu morganda diziye dayı torpiliyle girmiş gibi adamı kimse sevmiyo neden diretiyosunuz öldürün gitsin.

• hayırsever bir arkadaş bana torrent linki atabilir mi özedlen?
  • son iki bölüm acayip hoşuma gitti twd havası sezdim..bazılarına sıkıcı gelebilir ama bence güzeldi..
  • reko kullanıcısına yanıt
    10. bölümden bahsediyorsan evet başta çok sıkıcı buldum dizi çöküşe mi geçti ne dedim sonra ulan acaba neremle izledim deyip tekrar izleyince en sevdiğim bölümlerden biri oldu
  • Teaserı izledim sezonun ikinci yarısı baya hareketli gözüküyor ben diizden umutluyum

• Gerek FTWD gerek TWD ikisi için de halen ümitliyim. Önümüzdeki 2 bölüm de
    eski twd havasını yakalayacak gibi. Diğer kişilere ne olduğunu öğreneceğiz bence. Fırtına falan güzel olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KederliLahmacun -- 26 Ağustos 2018; 10:26:58 >
  • Sadece Morgan olan izlediğim en kötü bölümlerin başını çekiyor. Bugün den sonra daha izlemiyorum.

• 4.14

Uzun bir süre sonra heyecanlımsı bir bölüm izledik.

Dizi artık şu saatten sonra ölü gib, bilmiyorum nereye gider buradan. İlginç bir mantıkla hareket eden o zenci kadını çıkardılar ve kaç bölümdür bitirmiyorlar, sadece kadın yaralandı. Orada kadının eşi için kimse yardım etmedi diye böyle triplere girmiş, orada sana ister yardım etsinler ister etmesinler herifin karnına bariyer girmiş arkadan çıkmış kim kurtaracaktı onu? İnsanlara yardım edince kendini savunmayı öğrenemiyorlarmış...

Şu grubun ayrı kalma işi de uzun süredir devam ediyor.

Biracıyı 12 Monkeys olsun diğer yapımlar olsun tanıyoruz ama erken gitti.

Dizi bitik, bir sürükleyiciliği pek kalmadı, kendime neyi merak ediyorum diye sorsam tek merakım gerçekten doğuya gidebilip gidemeyecekleri.

İyi bari Alicia, bizim silahşör ile Strand'i bulmuş oldu.

• Bu morgan 6-7 bölüm oynayıp çıkacak deniyordu adam koca bi sezonu bitirdi diğer sezondada oynayacak gibi gözüküyor.
    + Sezon çöptü
  • 4. sezon resmen izleyenlere küfür etmek gibiydi. Yazık. Diziyi leş ettiler.
  • the walking dead'e yeni başladım

bu diziyi twd'nin ilk 9 sezonunu izledikten sonra mı izlemeliyim yoksa twd'nin şu sezonundan sonra gerisini izleme buna başla sonra twd mi bitir derseniz?

bir bağlantı olacak mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

the walking dead'e yeni başladım

bu diziyi twd'nin ilk 9 sezonunu izledikten sonra mı izlemeliyim yoksa twd'nin şu sezonundan sonra gerisini izleme buna başla sonra twd mi bitir derseniz?

bir bağlantı olacak mı yani?
    aralarında zombiden başka bir bağlantı yok. İstediğin gibi izle. Ama tabi twd kalitesi çok çok farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

aralarında zombiden başka bir bağlantı yok. İstediğin gibi izle. Ama tabi twd kalitesi çok çok farklı.

Alıntıları Göster
    anladım ilk twd'yi bitiriyim , boşluğa düşersem buna başlarım.

ama şuan 2.sezondayım twd'de , çok güzel gerçekten.

gerçi ileriki sezonların tadı ilk sezonlar gibi güzel değil diyorlar ama izlerim onları da büyük ihtimal şuan baya sardı

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.