Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• stadyumda yaşadıklarını görünce aklıma direk fallout 4 teki diamond city gelmişti, resimdeki tabelayıda görünce fallout 4 ten esinledikleri kesinleşti :)

• 7. bölüm bugün yayınlanmayacak mıydı?
  • Bu hafta bölüm yol herhalde. Bir gazla malum siteleri taradım ama nafile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 haziranda çıkacakmış. imdb ye bakarsanız genelde bölümlerin çıkacağı zaman yazıyor.
  • yeni bölüm 3 haziranda yayınlanacakmış Amerika'da şehitler haftası olduğu için
  • Walking Dead hayranıyım ama bir türlü izleme fırsatım olmadı. Geçen Dmax'te Morgan reyizi gördüm uyuz uyuz takılıyordu yine :D

• Madison öldüyse bu sezon izlemeyi bırakıcam. Ana karakterleri tek tek öldürüyorlar resmen. Dizide doğru düzgün bir insan kalmadı. Yeni karakterlerde sinir bozucu.

• 9. Bölüm trailerına göre, kasırga olan bölgelere gitmeleri. The Walking Dead'in geçtiği bölgeye doğru yolculuk yaptıklarını gösteriyor diyebilir miyiz?

• madison da gitti arkadaş ana karakterler bir bir gidiyor napcaz ya
  • Son bölümü izledim.

Travis'in ölümü beni çok şaşırttı. Yani bir sezon daha gideri vardı, ileride karşılarına çıkar diye düşündüm ama adam kazada ölmüş..

Morgan'ın olaya girmesiyle dizi epey sıkıcı oldu. Nick öldü, annesi öldü üvey baba öldü!! karakterleri güzel harcadılar peki kız ölürse dizi ne olacak?

sanırım bir crossover ve sonra walking dead ile tek şerit gidecek.

diziyi epey zaman önce bırakmıştım, hızlı hızlı özet geçince ne güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 12 Haziran 2018; 3:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

John reyizz.

Dandik dizi 40 yılın başında efsane bir oyuncu gördü. Harcamazlar umarım.
    favori karakterim diziye ilaç gibi geldi. revolverı çekip tak tak indiriyor hepsini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sezonun en iyi bölümüydü rip
    madison reis
  • Dizi benim için bitti

Madison öldü. Nick öldü. Alicia, Victor ve yeni süzme karakterler için bu diziyi izlemem artık.

Morgan kadarda gereksiz başka karakter yoktur sanırım. Zorla adamı sevdirmeye çalışıyorlar.
  • yeni bölüm nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Dizi benim için bitti

Madison öldü. Nick öldü. Alicia, Victor ve yeni süzme karakterler için bu diziyi izlemem artık.

Morgan kadarda gereksiz başka karakter yoktur sanırım. Zorla adamı sevdirmeye çalışıyorlar.

Madison'u bilmiyordum Nick ölünce benim için bitti dizi zaten, Sonraki bölümü ya izledim ya izlemedim hatırlamıyorum ama daha'da izlemem, Dizinin amacı ne onuda çözemedim zaten twd ile aynı yolda ilerliyor ne gerek varsa, En sağlam karakterlerin ölmesi'de cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

yeni bölüm nerede?
    Araya girdi Ağustos'da devam edecek.
  • 2.sezonun sonunda bırakmıştım başlamalımıyım tekrardan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki sezonu bitirmiştim ama kaçıncı sezondu hatırlayamadım( nick'in aylakların beyinlerinden bir parça alıp barda sattığı sezon). şu an oynayan kaçıncı sezon ve kaçıncı bölümde kaldılar yazarmısınız lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz20

önceki sezonu bitirmiştim ama kaçıncı sezondu hatırlayamadım( nick'in aylakların beyinlerinden bir parça alıp barda sattığı sezon). şu an oynayan kaçıncı sezon ve kaçıncı bölümde kaldılar yazarmısınız lütfen.
    3. sezon olabilir söylediğiniz yer şu an 4.sezon 8. bölüm yayınlandı en son araya girdi.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.