Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyle gosterdiler hocam cesedi felan yoktu bir sekilde geri getirdiler iste yarin birgun madison da gelir 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isinamadım bi bu diziye ya sansımı yeniden deniyecegim bakalım
  • bence denemeyin ama yine de siz bilirsiniz
  • Sitelerden kaldırıldıktan sonra izleyemedim.Parayla izleyebileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.6

Bu bölümün modu bi yüksekti, eğlenceliydi.

Bölümün başında kamyonlarla getirdikleri uçağı nerden bulmuşlardı hatırlayamadım.

Mopun sopasını sökmeye çalıştığı sahne güzeldi.

Alicia'nın pervaneyle tam zombinin kafasını uçuracakken Morgan'ın yeni sopasını aynı zombide denemesi

Ne nükleer tesismiş be eri eri bitmiyor.

Dwayne de tam karısını bulmaya bu kadar yaklaşmışken Sherry'nin artık beni arama deyişi kötü oldu, o kadar umutlanmıştı herif Dorie de mektubu sakladı ama iyi mi yaptı göreceğiz.

Şu çocuk tayfanın kafa yapısını anlayan var mı? Radyasyon yüzünden annesi babası ölmüş diye bizimkilerle gelmek istemiyorlar öyle mi? İyi o zaman açık arazide durun daha güvenli olur!

Aahahahahah o balon sahnesi neydi öyle ya çok dandik bi sahneydi be iyi ki çocuklar görmeden gittiler, düşüşünü görüp iyice dalga geçerlerdi.

Keyifli bir bölümdü.

• Ciclista kullanıcısına yanıt

uçak kendi düşürdükleri uçakları
    önceki bölüm sarı saçlı gözlüklü çocuk tamir edin demişti onlarda hee mantıklı demişti

diğerleri soru değil zaten galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

uçak kendi düşürdükleri uçakları
    önceki bölüm sarı saçlı gözlüklü çocuk tamir edin demişti onlarda hee mantıklı demişti

diğerleri soru değil zaten galiba
    Haa doğru şimdi anladım, teşekkürler. Diğerleri evet soru sayılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6. sezon onaylanmış.

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    TWD'in 1-2-3 sezonları ne güzeldi be. Hatırladıkça iç geçiririm. Heyecanla bir sonraki bölümü beklerdim. 4-5-6. Sezonlar da fena değildi. 6. Sezondan sonrası facia. 7. Sezonuda izledim, izledim ama nasıl izledim bilmiyorum. Benim için o sezonda TWD bitti ve bıraktım. Yeri çok ayrıydı ben de bu dizinin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası tek sezonluk maks 8-10 bölümlük yapımları ve mini dizileri izliyorum artık. Yok öyle anime gibi 10 sezonda hâlâ bitememiş dizileri izlemek (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 21 Temmuz 2019; 22:55:18 >
  • 5.7

Çocuklar sonunda inadı bıraktı ve uçağa binmeyi kabul etti de dertler bitmeyecek gibi..

Yakıt olayını çözdüler ama daha uçak hazır değil ve nükleer santral de erimeye başladı.

Alicia da mı ölecek? ölmez herhalde artık diyeceğim ama aldı radyasyonu.

Tüm sezon şu uçağa yapabilip gitmekle geçti resmen, çıkın gidin artık arkadaş.

İlk bölümlerde bizimkilere yamuk yapan bir dayı vardı daha onu göremedik hiç.

Her bölüm geçiş bölümü gibi

• alicia
    ölürse
    diziyi izlemenin sebebi kalmaz

gerçi izlemek için pek iyi bir neden değil zaten
  • 5.8
    Evet, sonunda biraz tatmin edici bir bölüm oldu.

Arada bazı şeyler atlanıyor ya da ben unutuyorum, mesela şu santralde çalışan kadın ben zaten öleceğim salın beni falan diyordu radyasyon yediği için ama şimdi uçağa bindi gitti ne değişti?

Alicia ölmez herhalde, santraldeki kadın bir şey olmaz falan dedi ama Alicia da haklı olarak nereden biliyorsun dedi...neyse artık zamanla görürüz.

Dorie ve Dwight aha yetişemeyecek dedim ama artistik bi şekilde gelip yetiştiler uçağa. Bu arada uçak pervaneleri ne ara takıldı falan hiç göstermiyorlar. Uçakla kaçış ve uçağın kalkışı, inişi vs heyecanlıydı

Zombinin gelip tam da jeneratör kablosunu koparması, pistin ışıklarının gitmesi ve son anda bizim elemanın geri açması ucuz ama güzel sahnelerdi

Ekip tamamlandı artık, olaylardan ders çıkarırlar umarım.
    Logan herifini de sonunda gösterdiler kaç bölüm sonra...

Yakıtlar bekleye bekleye bayatlıyor, Logan'ın da dediği gibi insanlara yardım etmeye çalışırken ulaşım işi sıkıntı çıkaracak.

• 5.9
    Tüm bölüm boyunca belgesel tarzı çekim değişiklik olmuş ama sıkmadı da değil.. özellikle ara verdiği bölüm o kadar heyecanlıyken böyle bir bölüm gelince biraz sıktı.

Şu yakıtların bayatlaması olayı iş açacak gibi.

Logan'ı ne güzel paketlemişler.

Ekip artık tamam eksik de yok umarım heyecanlı bölümler gelir artık zaten sezon bitiyor az kaldı. Şu millete yardım etme işini bırakırlar mı göreceğiz. Logan haklı çıkacak mı acaba sonda dediği gibi bizimkiler dosttan çok düşman mı kazanıyor bu tutumlarıyla?

Alicia'nın bulduğu ağaçlardaki yazıları ve çizimleri falan muhtemelen Dwight'ın karısı yapıyor.

Birisi paylaşmış da olmaz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 16 Ağustos 2019; 15:18:37 >

• 10 ve 11.bölümleri izledim, bu bölümler iyice karakterlerin psikolojilerine, dramlarına, boş muhabbetlere odaklanılmış. Oysa 16 yerine 10 bölümlük sezonlar yapsanız her şey çok güzel olacak. Karakterler zaten uzun süredir tanıdığımız, bildiğimiz karakterler. 10 senelik Morgan karakterinin karısı ve çocuğu ile ilgili buhranını neden 15 milyonuncu kez veriyorsunuz ki bize? 11.bölümdeki ağaç boyayan eleman ve Alicia'nın boş meraki neydi şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allâme -- 12 Eylül 2019; 0:54:44 >
  • sezon finali ile çöp sezon bitti..zoraki kötü
    virgina morgonu vurdu ve öyle bitti sezondaki tek ilginç anı dizinin buydu..morgon ölmez ama nasıl kurtulur bilemem...
  • Facia sezon facia final ile bitti. :(
  • daha ne kadar kötü olabilir ki derken her bölümün diğerinden çok daha kötü olduğu bir sezon daha bom boş bitti
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    Hocam bu diziyi siyah beyaz görüntü verdikleri sezondan itibaren bıraktım. Gerçekten saçmaladılar. Bence sizde sonu gelsin diye izlemeyin zamanınıza yazık.

• başka şeylerle uğraşırken arkada ses olsun diye açıp dinliyorum daha vaktimi harcamıyor pek

ama çok kötü
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.