Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zombi oluyordu zaten
  • Yeni sezon nezamandı
  • 3. sezondan görseller:

• Gençler birinci sezonu izleyip bırakmıştım devam edeyemmi sizce nasıl gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Gençler birinci sezonu izleyip bırakmıştım devam edeyemmi sizce nasıl gidiyor

bende ikinci sezonunu yarısındfa biraktım. üşeniyorum açıkçası
  • Dünya zombi tarihinin kara lekesi dizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezonu izlemeyen arkadaşlar bence son iki bölüm için izlenir, daha da bir şey demiyorum.
  • Dizinin eski zamanlari daha heyecanliydi. Daryl'nin bu sekilde tutsak olmasi ve macera yasamamalari dizinin heyecanini kacirdi.

• 2. sezonu beğenmedim nedenlerine gelirsek

1) Chris'i boşu boşuna harcadılar.
    2) Çocuk oyuncağımı bu kan sürüp kamufle olmak
    3) Koloni basıp zombiye dönüşen silahlı çete nasıl ölüyorsunuz arkadaş dipçik atarak bile kurtulurdunuz ordan.
    4)Luciana başlarım senin inancına ama mantıklı ol

Beğendiklerim

1) Alicia <3
    2) Travis'in 3 kişiyi gebertmesi efsaneydi
  • dizinin orjinalinden iyi fear walking dead
  • 2. sezon iğrençti. Ne zamandır bu kadar kalitesiz ve uyduruk bir dizi izlememiştim. Oyuncular berbat. Amatörlüğün dibine vurmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

2. sezon iğrençti. Ne zamandır bu kadar kalitesiz ve uyduruk bir dizi izlememiştim. Oyuncular berbat. Amatörlüğün dibine vurmuşlar.

Aynı şeyleri hissediyorum. Karakterler de acayip uyuz edici. Chris olsun, Madison olsun suratlarını görmek bile insanı sinir etmeye yetiyor. İzlediğim en iyi dizi için net bir karar veremem ama en kötüsü için cevabım net bu dizidir herhalde.
  • İzleyenlerin %90 tahminim 1. Sezonda bırakmıştır diziyi. Twd neree ftwd nereee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane bir dizi nerdeyse twd den bile daha güzel geldi benim gibi bir twd hayranı için şimdi 3. bölümü bitirdim resmen 2. ve 3.yü izlerken kanım çekildi böyle bir gerilim böyle bir olayların içinde bulunma hissi yok gerçekten olağanüstü fevkalade kötü yorumlara aldanmayıp keşke daha önce başlasaydım Bir de ordu felan olaya el attı bastırılacak mı yoksa
  • DİZİYİ UNUTTUK BE BU KADAR ARA VERILIRMI KI ARKADAS
  • İlk 3 bölümden sonra çok kötü, 2.sezon facia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 19 Nisan 2017; 13:9:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

DİZİYİ UNUTTUK BE BU KADAR ARA VERILIRMI KI ARKADAS

gerçekten bende unuttum şimdi konuyu görünce hatırladım yahu ben bu diziyi izliyordum ama kaçıncı bölümde kaldım ki dedim şimdi spoiler yemeden nasıl öğrenicez ki
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.