Şimdi Ara

Fear the Walking Dead (2015) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
42
Favori
52.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Video gözükmüyor hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon yine tlc de yayınlanacak mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • prison break ve the100 bitti.
    ftwd ye bakarız artık :)
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    the100 nasil tatile cikmadan once arsiv yapiyorum bu,diziyi sonra hayal kırıklığı olmasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

the100 nasil tatile cikmadan once arsiv yapiyorum bu,diziyi sonra hayal kırıklığı olmasim

idare eder.
    ben bu sene izlemeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towns

Yarın geliyor nihayet

aynen.
    2.sezon finalini izleyip hatırlamak lazım diziyi :)
  • Gecen sezon sıkıntıdan yarıda ara verdim sonra bir daha içimden gelmedi devam etmek, bu sezon 2 bolum yayınylanmıs hala ayndı dandiklik devam mı ?
  • Ulan 2.bolumun ilk dakikalarinda ben sok ben iptal. Bune lan ilk dakikalarda yapılır mı bu. Ilk bolum iyiydi bu sezon iyi olur umarım.

• altyazıya daha başlanmadı bile
  • üçüncü sezon başlayalı 2 hafta olmuş benim daha yeni haberim oluyor arkadaş yaw
  • Yeni sezon için iki bölüm birden yayınlandı ama tlc ilk bölümü yayınlayıp bıraktı neden bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sezon güzel başladı. Tlc de yayınlanıyor. Birazdan 2.bölüm başlayacak. Sezon 2 bölüm ile başlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

altyazıya daha başlanmadı bile

öğlen vardı altyazı
  • altyazıyı bulamadım, bulabilen varsa paylaşabilir mi?
  • bunu ilk sezonda bırakmıştım nasıl arkadaşlar ilerleyen sezonlarda heyecan iyice tırmandımı. twd bitti bununla idare edebilirmiyiz yoksa bundan sonra twd yüzüne bakmazmıyız
  • dun tlc de sadece 1 bolum yayınlandı degılmı
  • Hayır. 2 bölüm yayınlandı.

• Altyazı yayınlanmadı mı hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePaşa

Hayır. 2 bölüm yayınlandı.

Ben ilk bolum bittikten sonra bekledim TLC de başka birşey başladı, yanlismi gördüm acaba?

• 3. Sezon hakkında;
    Ruh hastası bir psikopatın insanları "deney" uğruna nasıl öldürdüğünü gördük. O insanları bir amaç için kullanabilirdi ki zaten öyle olması gerekiyordu fakat kendi zevki için işler yaptı. Daha sonra gelen kardeşi ise bu psikopatla tamamen zıt,melek gibi bir adam. Helikoptere,arabalara binip gittiklerinde sorunsuz varırlar herhalde o kadar donanımları var dememe kalmadı helikoptere ateş açıldı Travis'in kendini atmasına sevindim çünkü sorunsuz bir yolculuk yapsalardı bile bölgeye girişte Nick'in sevgilisine yaptıkları gibi bir muamele yapabilirlerdi. O sırada da gözü dönen Nick değil Madison olurdu. Herşeyi anladım ama helikopterdeki sarışın kız nasıl öldü anlam veremedim.

Gelecekteki bölümler hakkında ;
    Bir ara söylenti vardı FTWD'den bir oyuncu TWD'den devam edecek diye. Bu kişi kesinlikle Madison olur. Çok sağlam bir karakter,gerektiği yerde çok iyi rol yapabiliyor. Carol'a benziyor. Fakat Madison duyguları daha körelmemiş,ilerleyen bölümlerde duyguları köreldikten sonra daha da sağlam bir karakter olacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.