Bildirim
Fear the Walking Dead (2015) (63. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yeni sezon yine tlc de yayınlanacak mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
prison break ve the100 bitti.
ftwd ye bakarız artık :) -
the100 nasil tatile cikmadan once arsiv yapiyorum bu,diziyi sonra hayal kırıklığı olmasim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy Goat
the100 nasil tatile cikmadan once arsiv yapiyorum bu,diziyi sonra hayal kırıklığı olmasim
idare eder.
ben bu sene izlemeye başladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Towns
Yarın geliyor nihayet
aynen.
2.sezon finalini izleyip hatırlamak lazım diziyi :) -
Gecen sezon sıkıntıdan yarıda ara verdim sonra bir daha içimden gelmedi devam etmek, bu sezon 2 bolum yayınylanmıs hala ayndı dandiklik devam mı ? -
Ulan 2.bolumun ilk dakikalarinda ben sok ben iptal. Bune lan ilk dakikalarda yapılır mı bu. Ilk bolum iyiydi bu sezon iyi olur umarım.
altyazıya daha başlanmadı bile -
üçüncü sezon başlayalı 2 hafta olmuş benim daha yeni haberim oluyor arkadaş yaw -
Yeni sezon için iki bölüm birden yayınlandı ama tlc ilk bölümü yayınlayıp bıraktı neden bilen var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sezon güzel başladı. Tlc de yayınlanıyor. Birazdan 2.bölüm başlayacak. Sezon 2 bölüm ile başlamış.
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
altyazıya daha başlanmadı bile
öğlen vardı altyazı -
altyazıyı bulamadım, bulabilen varsa paylaşabilir mi? -
bunu ilk sezonda bırakmıştım nasıl arkadaşlar ilerleyen sezonlarda heyecan iyice tırmandımı. twd bitti bununla idare edebilirmiyiz yoksa bundan sonra twd yüzüne bakmazmıyız -
dun tlc de sadece 1 bolum yayınlandı degılmı -
Hayır. 2 bölüm yayınlandı.
Altyazı yayınlanmadı mı hala? -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePaşa
Hayır. 2 bölüm yayınlandı.
Ben ilk bolum bittikten sonra bekledim TLC de başka birşey başladı, yanlismi gördüm acaba?
3. Sezon hakkında;
Gelecekteki bölümler hakkında ;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X