Şimdi Ara

FB - GS // Son 9 Sezonun Puan Tablosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söze gerek yok, istatistikler konuşsun.

FB - GS // Son 9 Sezonun Puan Tablosu

Ama herşeyden önce kimsenin bir maç yüzünden burnunun kanamadığı bir akşam olsun.

Bu sezon GS oynadığı futbolla, FB de yaşadığı kan kaybı ve kaotik ortama rağmen göstermiş olduğu dirençle bu şampiyonluğu haketti.

Kendi adıma bir Fenerbahçeli olarak şampiyonluğu kaybetsek dahi üzülmeyeceğim, çünkü takımım bu sezon vermesi gereken savaşı verdi ve pekçok Fenerbahçeli'nin gönlünde şampiyon oldu.
  • beni galatasarayın dış saha istatistiği korkutuyor 2 maçta 2 galibiyet . keşke arenada oynasaydık
    işin şakası bir yana hem bizim final maçlarındaki başarısızlıgımız (son zamanlarda 2 türkiye kupası ve 2 şampiyonluk son haftada kaçtı) hemde galatasarayın deplasman istatistiği korkutuyor beni
  • Bence GS ye çok yenilmişiz son 9 yılda, 4 mağlubiyet, 4 beraberlik, 21 maçın 8 inde puan kaybetmişiz bu ne yavv''''!!!!!!!
  • belli donemler olur bir buyuk takım senelerce ligi domine eder son 10 yılda fb oyleydi ama rakiplerine bu doneminde hiçbir kulvarda fark atamadı finallerde yaptıgı kayıplarla...gs nin uefa kupasını aldıktan sonra yani aziz yıldırımla beraber gs ye karsı buyuk bir ustunluk kurdugunuzu kimse tartısamazz ama artık her donemin bittigi gibi o doneminde bittigini dusunuyorum
  • Şimdi bu maçlarda istatistik bi anlam ifade etmez bana göre.Her iki takımında şansını eşit görüyorum.
  • Bence bu tablo acik gösteriyor ki iki takim arasinda da son 9 yildir Fb fark atmis. Ama eger bu final macini konusuyorsak ozaman bu tablonun hic bir önemi yok bu sene Gs Fbye oranla daha iyi bir takim ve bu sene Gs Fbye oynadigi futbolla fark atmisdir bunu kimse inkar edemez. Arenada yenildigimiz macta bile bunacik görüldü
  • İstatistikler mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama herşeyi göstermez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

İstatistikler mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama herşeyi göstermez.

Bikini istatistik gibidir, herşeyi ortaya koyar gibi görünür; gerekeni gizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemphisMafia

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

İstatistikler mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama herşeyi göstermez.

Bikini istatistik gibidir, herşeyi ortaya koyar gibi görünür; gerekeni gizler.

konunun heri değil ama arkadaşlarda yardımcı olur diye yazdım.imzandaki forma hala satılıyormu
  • Ben izmirdeyim buradaki Feneriumlarda böyle bir forma bulamadım zaten imzamıda bu linkten almıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_50708568/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemphisMafia

Ben izmirdeyim buradaki Feneriumlarda böyle bir forma bulamadım zaten imzamıda bu linkten almıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_50708568/tm.htm

kaleci kazağı diye vardı feneriumda bulamadım
  • İstatistik geçmişi yansıtır, bence şanslar eşit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

beni galatasarayın dış saha istatistiği korkutuyor 2 maçta 2 galibiyet . keşke arenada oynasaydık
    işin şakası bir yana hem bizim final maçlarındaki başarısızlıgımız (son zamanlarda 2 türkiye kupası ve 2 şampiyonluk son haftada kaçtı) hemde galatasarayın deplasman istatistiği korkutuyor beni

Bu yıl , DH'de ilk defa bir taraftar bölümünde ( GS dışında ) okuduğum yorumdan zevk aldım. Harbiden ya iyi ki Deplasmadayız
  • Ben kendimi bildim bileli ilk defa GS takımından korkuyorum. İş Kadıköye kaldıysa hep garanti düşündüm, bu sene biraz çekiniyorum ama yine de kazanırız diye düşünüyorum.

GS çünkü Barcelona gibi oynuyor her ne kadar son bir kaç maçtır bozsalarda çok ii takım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.