Şimdi Ara

Fazla ders çalışmaktan öldü !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11 saat hareketsiz ders çalışan Merve hayatını kaybetti

Tıpta uzmanlık sınavına hazırlanan Merve Şengil, 11 saat hiç kalkmadan ders çalıştığı için hayatını kaybetti.

24 yaşındaki Merve’nin ölüm nedeni bacak damarlarında oluşan kan pıhtısının akciğere ulaşması (akciğer embolisi) olduğu açıklandı.

Merve hareketsiz ’11 saat’ kurbanı

Tıpta uzmanlık sınavına hazırlanan Merve, 11 saat hareket etmeden ders çalışınca akciğer embolisine kurban gitti....

Merve Şengil, çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandı. Mayıs 2008 tarihinde mezun olup, beyaz önlüğünü giydi. Cerrahpaşa’da göreve başlayan Merve, Tıpta Uzmanlık Sınavı’ndan başarıyla geçip, cerrah olmak istiyordu. Hiç durmadan ders çalışan Merve, gece aniden fenalaştı.

Pıhtı akciğere ulaştı

24 yaşındaki Merve, hastaneye kaldırıldı. Merve için 45 dakika boyunca çaba harcandı, ancak kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu’ndan çıkan otopsi raporu ise Merve’nin 11 saat boyunca hareket etmeden ders çalışmasının kurbanı olduğunu ortaya çıkardı. Rapora göre; bacak damarlarında oluşan kan pıhtısı akciğere ulaştı buna bağlı olarak da genç doktor, yaşama veda etti.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Fazla_ders_calismaktan_oldu&tarih=18.02.2009&Newsid=223883&Categoryid=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FineTuneSoul -- 18 Şubat 2009; 15:24:35 >

• ders çalışmak zararlıdır biliyodum
  • inekliğin sonu
  • tüm öğrenciler eğitimi yarıda kesip recep ivedik olmalı..gece 5'e kadar tv izleyip.Öğlen 4'de kalkmak.sakal bırakmak,atlet ve şortla dolaşmak.işte lüküs hayat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

inekliğin sonu

yorum yapmak istemiyorum
  • yazık olmuş herşeyi dozajında yapmak gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: R4V3N

quote:

inekliğin sonu

yorum yapmak istemiyorum

nolur yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

quote:

Orjinalden alıntı: R4V3N

quote:

inekliğin sonu

yorum yapmak istemiyorum

nolur yap

küstüm artık yapmıyorum.

• Abi ne kadar çok istemiş belliki ben de çok istiyorum ama 1-2 saat sonra sıkıntıdan patlıycak gibi oluyorum. Hll valla bendeki istediğin 10 katı varmış.

Ayrıca ders çalışmak piskolojiyide etkiliyo daha dün dışarı çıkmayım ders çalıştıım için dayanamayıp gece 10 da çıktım gezdim de geldim.
  • oha.gif
  • 11 saat Boyunca ders çalıştığına inanmıyorum.Başka şeyler olmuş olabilir.()
  • 11 saat ders mi

tuvalete falan da mı gitmemis 11 saat
  • Allah rahmet eylesin
  • Üzerine para verseler 11 saat ders çalışamam ben be

Bu ne 11 saat

Hayatımda toplam çalıştığım ders saati 3 ü geçmez ne yapmış bu kız böyle
  • benim için öss bitmiştir, bi daha da olsa gelmem.
  • Bende bazen 5-10 saat pc de oturuyorum. Dikkat etmek gerek
  • benim için sorun yok
  • Durun hemen anneme göstereyim bu haberi
  • Üniversteye hazırlananan odtü-boğaziçi canavarları yüce insanlar günde 16-17 saat çalışabiliyolar 11 saat az bir süre ama kızın bünye kaldırmamış ..
  • benim bu zamana kadar toplasan 11 saat etmemiştir heralde
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.