Şimdi Ara

Fazla ders çalışmaktan öldü !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kıza Allah rahmet eylesin. Kendinizi onun yerine koysanıza Cerrahpaşa Tıpı kazan ve mezun ol. Sonra böyle şansız bir şekilde vefat et.

Ayrıca bilgisayar başında çok duranlarında dikkat etmesi lazım.
  • o da az çalışaydı. 11 saat kıpırdamadan ders mi çalışılır
  • Ben 16 saat kıpırdamadan bilgisayar oynuyorum birşey olmuyor. Demek ders çalışmak bilgisayardan daha zararlı.
  • mantıksız geldi..11 saat hareketsiz duruyo bu bi kere çok zor,bi de insan anlar bişey de hareket eder..uyumuş mu ders çalışırken? dicem,yine pek mantıklı olmayacak.
  • T.U.S. kaldırılsın
    pratisyenler uzman maaşı alsın
    filistin-israil barışı imzalansın hayat bayram olsun
  • böhöhö
  • Ders yoluna niyazi olmuş boştan yere
  • Kafayı yemiş ufaktan..
  • Valla ben 30 dkka çalışsam hemen sıkılıp pc yada bişilerle uğraşmam gerekiyor.Ama 11 saat bizim gibi tembellere çok geliyor.Yıllardır günde 10 -15 saat çalışanlar var.Kimi 2 dkka kitap okur ölür kimi 11 saat ders çalışır ölür.Ecel gelmiş bahanesi ders olmuş.Allah rahmet eylesin.Bu haberi çocuklarına sürekli ders yaptırma çabasında olan ailelere gelsin ve allah yakınlarına sabır versin.AMİN

• Haftasonu o saate yakın çalışıyorum bir günde . . Azaltmam gerek ,
    Allah rahmet eylesin , :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 18 Şubat 2009; 20:15:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost

tüm öğrenciler eğitimi yarıda kesip recep ivedik olmalı..gece 5'e kadar tv izleyip.Öğlen 4'de kalkmak.sakal bırakmak,atlet ve şortla dolaşmak.işte lüküs hayat

Aaah aaah...

Saat öğlen 2-3 gibi kalkacaksın arkadaş. Evin güzel olacak bahçesinde havuzu...Arkada güzel müzikler çalacak tatil havasında...Baba parası gırla tabi...Gece sabahlara kadar pc oynucaksın öğlende kalkıp mosa gidiceksin traş olmaya. Tabi altında bi E92 M3. ( Ben 2010 Camaro tercih ederim tabi ) , allah...Varmı ötesi? Her gün bağdat hergün taksim anasını satıyım. Her gün Mcden yiceksin.

Ben yazın kısmen yaptım bunu. Öğlen 4 te kalkıp burger dan mc den y emek alıyodum. Öküzler gibi yeyip 1 litre kolayıda hayvanlar gibi dikiyodum kafaya, sonra ver elini Battlefield 2...

NE ZEVK BEA...

• quote:

Haftasonu o saate yakın çalışıyorum bir günde . . Azaltmam gerek

tabi tabi
  • Ohanza. Ders çalışırken ölmek? Çok boş geliyor. Allah rahmet eylesin diyelim.
  • Hem inek hem gerizekalı olunca sonucu bu oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

Ben 16 saat kıpırdamadan bilgisayar oynuyorum birşey olmuyor. Demek ders çalışmak bilgisayardan daha zararlı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Am İ Evil?

Hem inek hem gerizekalı olunca sonucu bu oluyo

bilmediğin insanlar hakkında neden ileri geri konuşuyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

Ben 16 saat kıpırdamadan bilgisayar oynuyorum birşey olmuyor. Demek ders çalışmak bilgisayardan daha zararlı.

• Allah rahmet eylesin ailesine de sabır versin aile için çok acı birşey. O kadar okumuş başarmış. Gelmiş burda da en fazla lise çağındaki çocuklar dalga geçiyor...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.