Şimdi Ara

Bugün hiç ders çalışmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normalde günlük olarak düzenli bir şekilde çalışıyorum ama bugün nedendir bilinmez hiç ders çalışasım yok. Masaya oturunca elim ayağım sabit kalmıyor hep bi hareketlilik var oturamıyorum bile neden böyle oldu acaba? Normalde bu kadar fazla olmazdı ara ara tabiki oluyordu ama bugün diğer günlere göre daha fazla oluyor. Bu normal midir?

• Hocam bardak dolmuş. Pipetten yardır gitsin rahatla biraz hava da sıcak zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: navi markelof

Hocam bardak dolmuş. Pipetten yardır gitsin rahatla biraz hava da sıcak zaten
    Bugün mola günüm olacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sundayman Ali

Bu mesaj silindi.
    12. sınıfa yeni geçtim
  • aynen öyle. Ben mezuna kaldım ve 1 - 2 hafta tatil yaptım ardından 6 Temmuz'da başlayacağımı söz verdim fakat dün gece hava öyle sıcaktı ki ancak gece 3'de uyuyabildim. Kalktıktan sonra ise hiç ders çalışasım yoktu fakat yarından itibaren kesinlikle başlıyorum. Hatta sırf bugün akşam 22 - 23 gibi yatağa gireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 6 Temmuz 2020; 13:11:6 >
  • Zaten haftada bir gunu tatil yapin. Yoksa max 2 hafta sonra tukenirsiniz. Ve benim yaptigim en buyuk hatalardan biri de 1 gun 11 12 saat calisip ertesi gun 5 6 saat calismakti sanirim. Onun yerine iki gunde dokuzar saat calissam belki daha iyi olacakti. Tavsiyem cok calismak degil de surekliligi devam ettirmek.
  • Hocam kasma zaten şimdiden. Sona doğru yılıyorsun öbür türlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bişey B kullanıcısına yanıt
    Nasıl kasma ya tyt var 11 baştan tekrar ediyorum bir sürü şey var nasıl kasmamam gerekiyor?
  • Şöyle ki yazdan başlayıp çok çalışan arkadaşlarımdan bazıları sonlara doğru yılıp kendi seviyesinden aşağı sonuçlar çıkardığı oldu. Ya da yazın hiç çalışmayan kişiler de başarılı olabiliyor. Elbette yazın çalışmak avantaj sağlar. Ama günde 8 9 saat falan çalışmak şimdiden gereksiz diye düşünüyorum.
    Tyt ayt den kaç net yaptınız? Bir de ben 50k ve altı bir sıralama istiyorum yaz için tavsiyeniz var mı bu sıralamayı isteyen birisi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkellyum -- 6 Temmuz 2020; 15:0:8 >
  • Son 1.5 ay bıkarsın hocam biraz sakin.
    Hedef sayısalda 1k falansa normal o zaman.
  • Günde 5+ saat fazla mıdır?
  • Hocam şu kadar çalışma fazladır azdır diyemem. Sadece kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın.Ama gözünüzü de korkutmayın bitmeyecek şeyler değil bunlar. Beni sorarsanız 11de pek çalışmadım, yazı bomboş geçirdim, kapağını bile açmadım. 12de de fazla çalışamadım(aşk meşk mevzuları oldu maalesef) 40k yaptım. Sonra bu sene mezuna kaldım işte. Yazı yine boş geçirdim ve bu sene baya baya inekledim. 100tyt 70+ ayt bekliyorum. He beklediğimden düşük geldi belki evet ama çalışabilceğim kadar da çalıştım. Konular bitti denemeler bitti. Pişman değilim. Elimden geleni yaptım, sınavda dikkat hataları oldu. Yapcak bir şey yok, gönlüm rahat. Önemli olan da gönlününüz rahat olması zaten.
    Yani 12 de başlayıp bu kadar yüksek netler yapılıyor onu anladım yazınızdan. Benim bu yaptığım 12 deki o fazla olacak yükü azaltmak oluyor galiba. Teşekkürler yanıt için
  • Ben de ama zaten calismam gerekmiyor cok guzel bi his nasip ins
  • Hocam yaz aylarındayız şimdisi için fazla.
    Ben şahsen 12 geçerken ki yazda sadece lti bitirip halletmiştim tümünü.
    11 den diğer konularım da sağlamdı.
    Ağustosta başlarsınız bence düzgünce tabi hedefe göre değişir.
  • Aynen. Şu an çalışman yükünü hafifletir, belki de sonradan yapacağın stresi azaltır. Bomboş geçirsen bile yüksek netler yapılabiliyor, bunu bil strese sokma kendini. Ama yıl içerisinde bazen ulan yazın biraz çalışsaydım dediğim de olmadı değil.
  • Hocam ben her pazar dinleniyordum ve sınava kadar yaptım da.Öneririm.Bir günü kendinize ayırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD6BD9CFF

Hocam yaz aylarındayız şimdisi için fazla.
    Ben şahsen 12 geçerken ki yazda sadece lti bitirip halletmiştim tümünü.
    11 den diğer konularım da sağlamdı.
    Ağustosta başlarsınız bence düzgünce tabi hedefe göre değişir.
    It derken bölümünüz Dil mi? Dilde yine yapılır ama sayısal olduğum için ekstra çalışmam gerekiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.