Şimdi Ara

FAVORİ MARKALARINIZ(ÖZELLİKLE TÜRK MALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son dönemde ara verdiğim spor hayatına fitness antrenörü olarak geri dönmeye karar verdim.Forumu takip edenler spor salonumun iflas etiiğini bilirler.Zaten eczacı olduğum için çok da sallamamıştım ama bu sefer kendim spor yapmak için geri döndüm ve hayatıma kalite getirmeye karar verdim.
    Bu başlıkta aklınıza ne gelirse sektör artı marka yazalım ve elimizden geldiğince TÜRK markalarını övelim fakat sırf türk diye de rekabet olan alanda yabancıları yazalım.
    Benim listem ki cogunu forumu tarayarak oluşturdum.Kalitenin yanında fps olayınıda belirtelim lütfen.Mesela gömlek için vakko demeyi herkes bilir ama önemli olan şık fpssi varken pahalısına çokda gerek olmadığıdır.BİRDE KESİNLİKLE KULLANAMAM DEDİKLERİNİZİDE BELİRTİRSENİZ

Sektörlerin yanına açıklama yazarsanız çokda güzel olur.

BAŞ KISIM VAZGEÇİLMEZ SON KISIM ASLA OLMAZ DEDİKLERİMİZ

Eleştrilere açığım çoğunu deneyip tecrübeyle sahip olduğum ürünler umarım burada paylaşımlarla yaşam standardımızı artırabilirz.
    Bilgili arkadaşların takıldığımız yerde tecrübelerini aktarmasını isteriz
    Örnek takım elbise tavsiye ederken drop ve 160 miktarları markaların kalıbları
    Monitor tavsiye ederken panelin kim tarafından üretildiği gibi

SÜT :MOOVA uht olmasına rağmen süt kokan tek marka.MİSS ve DOST ürünleri kalite sıfıra yakın

GÖMLEK:KARACA indirimlerle çok iyi oluyor.KIĞILI tamamen sildim.

SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ:RAKİPSİZ OSAİS MESS UPDA OLUR -FLAXWEED de olur üzgünüm Türk malı rakibi yok bence.

ENERGY İÇECEĞİ:A101DEKİ İXİR ve ŞOKDAKİ drain ÇOK BAŞARISIZ.BURN amerikada ve almanyada satılmıyor nedenini bilen varsa çok merak ediyorum ve bu yüzden almıyorum.REDBULL kesinlikle fakat 3.5 lira ŞUAN TÜRKİYEDE TEK İÇİLEBİLECEK ROCKSTAR ve EĞER bulursanız MONSTERDIR bence merak edenlere değerlerini paylaşabilirim.

KAŞAR:Çok deniyorum şuan 10 farklı ürün denedim editliycem buradaki bilgilerde çokda işime yarar.

TAKIM ELBİSE:NETWORK rakipsiz daha ucuzu olarak altınyıldız denenebilir.KIĞILI fenerbahçlei olmama rağmen defactodan farkı yok

İNTERNET SAĞLAYICI:SUPERONLİNE çok iyi.TTNET bana uzak allaha yakın

UYDU YAYIN:DİGİTURK olan belgesel kanalları bana yetiyor maçlarlada tadından yenmiyor sd görüntüde fena değil.DSMART ilgisiz

CASUAL GİYİM:MAVİ fakat pahalı olduğu için çok giyemiyorum ama kesinlikle desteklenmeli COLİNS buda Türk malı ama %50 indirime girdiğinde 2 saat kendimi zolayıp tek ürün alamamıştım.

PROTEİN TOZU:OPTİMUM söze gerek yok.HARDLİNE çok eksikleri var.

AYAKKABI:DOCKERS BY GERLİ fakat takım elbise altına marka arayaşım var.

SPOR AYAKKABI :NEW BALANCE bence işin hakkını veriyor.ADİDAS ayakkabı konusunda çok sıkıntıları var.

BEYAZ EŞYA:İNDESİT ben bu markayı tercih ettim sadece ucuz ve avrupa üretimi diye fakat pişman olmadım.BOSCH uzak duralım belki servisi kendine çeki düzen verir telefonda resmen azarlıyolarmış.

EKRAN KARTI ve ANA KART:ASUS yılardır makine toplasam ekran kartıyla anakart asus seçerim bilmiyorum neden.

TABLET:ASUS TF101G im 3 senedir eksikliğini histteğim bi durum olmadı.

LAPTOP:GRUNDİG almayı planlıyorum.Ama toshibada aklımı çeliyor.LENOVA HP ACER bunlara bakmadım bile.

TELEFON:SONY EXPERİA Z2 yi bekliyorum.HTC ve iphone 6 için yorum alabilirm.SAMSUNG bakmam bile

YORUM BEKLEDİĞİMİZ KONULAR:
    Su -ERİKLİ içerdim fakat son yayınlanan listede içinde ne arasanız çıkmış BUZBAĞI o listede birinci içen var mı özeliklle buzbağı ve TAŞKESEN markalarını içenlerden yorum bekliyorum.
    Eğer çok eleştiri gelen dallar olursa bende listeyi değiştiricem
    Bide TORKU ürünleri nerede satılır ve neleri tavisye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errorman_cem -- 21 Nisan 2014; 11:38:49 >

• Torku var severim ürünlerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Msi Ge60 & Ge70 Kullanıcıları Kulübüm

|| Msi Ge60 412TR => Intel Core i7 - Nvidia GTX 660M - 750 GB 7200RPM HDD - 8GB DDR3 1600Mhz RAM - 15.6" Full HD LED Non-Glare Display - Killer Gaming Networking - THX Tru Studio Pro ||
    || SONY NXT SERIES XPERIA P ||
  • Şölen çikolatları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: .:Prophet26:.

Torku var severim ürünlerini

Ya Erzurumdayım Torku satan bir yer bulamadım .Bu akşam sırf bişeylerini almak için Migrosa gidicem orada vardır.
    Kendi listemin altında çok mesaj gelen ürünleri editleyip DH top brands yapmayı dşünüyorum .Byölece herkesde faydalansın
    ama evet TORKU biyerlere yazmalıydım ama yalan yok hiç bişeyini denemedim.

Samsung hariç çoğuna katılıyorum.

Mıtsubishi

Subaru

Milka

Sony(erickson) Fan

Logitech

Lescon,Lotto

AMD
  • Telefon: apple

Bilgisayar: apple-asus

Cikolata: milka-toblerone-bolçi

Yatak: istikbal

Televizyon: lg

Giyim: mavi-hm-colins-polo-pull bear-jack jones

Ayakkabı: vans-nike-new balance-lacoste

Su: erikli-nestle

İçecek: lipton ice tea

Valla kusura bakmayın ama türk markaları kullanılıcak kadar iyi değil. Begendiklerimi yazdım aklıma gelirse yazarım daha

Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Telefon: apple

Valla kusura bakmayın ama türk markaları kullanılıcak kadar iyi değil. Begendiklerimi yazdım aklıma gelirse yazarım daha

Ya o kunda mesela şöyle
    bilgisayar konsuunda apple-asus ya
    asus türk olsa ben düşünmeden applea çizik atardım gibi.

Mesela çikolota konusunda kesinlikle türk malı düşünmem.Zaten çok az yiyobiliyorum belki ayda 50 gr oda onuda almışken kimse kusura bakmasın.

Ama alternatifimizin olduğu alanlarda biraz özverili olalım.Mesela mavi varken gidip tommy almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Telefon: apple

Ya o kunda mesela şöyle
    bilgisayar konsuunda apple-asus ya
    asus türk olsa ben düşünmeden applea çizik atardım gibi.

Mesela çikolota konusunda kesinlikle türk malı düşünmem.Zaten çok az yiyobiliyorum belki ayda 50 gr oda onuda almışken kimse kusura bakmasın.

Ama alternatifimizin olduğu alanlarda biraz özverili olalım.Mesela mavi varken gidip tommy almam.

Hocam türk malı olan bolçi nin cikolataları harika. Tavsiye ederim.

Ben genelde kıyafetlerde hosuma gideni alırım. Mesela girerim maviye bakarım güzel bisey varsa alırım. Fiyat konusunda fazla cimri davranmam. Sonucta dünyaya bidaha gelmiyoruz. Kendimize bakmamız lazım. Ykm de güzel şeyler oluyor. Alısveris yapıcagım zaman ilk önce ykm yada boyner gibi yerlere giderim. Her markanın baya çeşidi oluyor. O yüzden genelde ykm den alırım ne alıcaksam

Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB

• Denenecek markalar listesine yeni bir bilgi teşekkür ederim forum bunun için var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.