Şimdi Ara

Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
5
Favori
9.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ThePro66

Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ]

Bıyığına tüküreyim bu ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Valla ben hiçbir şey anlamadım, bu takımı kuran, 2 yıl şampiyon yapan çeyrek final oynatan sıfırdan hatta tarihinin en kötü döneminden çıkartan adamı niye kovarlar ki ?

takımı şampiyon yapıp CL de çeyrek oynatan ünal aysal mı yoksa FT mi onu tartışmak lazım. en basitinden elmander ile adnan polat zamanında anlaşılmıştı, aynı şekilde de selçuk'la da mesafe kat edilmişti. Hocanın hakkını yiyemem ama yoktan şampiyonluk çıkaran Gerets gibi bir adam varken de vazgeçilmez diyemem. Fatih Terim milli takım için Galatasaray'ı ihmal etti, hatta amacının tekrar avrupa'da takım çalıştırmak olduğunu düşünüyorum. Bu arada başarısız transferlerini de hiç konuşmuyoruz. Artıları eksileri var ama kimse vazgeçilmez değil ama Türkiye yerli antrenör her zaman bir adım öndedir.

#9 - Johan Elmandeer!

• Taraftarlar Florya'da eylem yapacak, toplanılıyor deniyor twitter'da. Doğru mu beyler?

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Taraftarlar Florya'da eylem yapacak, toplanılıyor deniyor twitter'da. Doğru mu beyler?

Doğru.

ÇOK BÜYÜK Bİ HATA YAPTILAR HOCAYI YOLLAYARAK
  • Yaa görende takım bırak çok iyiyi, iyi top oynuyor sanacak. Hoca eski hoca değil. Bir gariplikler var bu işte. Dünyaz üzerinde başarılı olan takımların Fatih Terim'i yok. Onlar nasıl başarıyorsa bizimde başarmamız lazım.
  • Terim kendi isteğiyle bu sonucu yaratmıştır. Milli takım alternatifinin ortaya çıkması ile savaş baltasını çıkardı ve kendisini gönülden sevenleri umursamaksızın o baltayı salladı.

Terim elbette ki başarı adına çok ama çok önemli bir isimdi bizim için ama kurulan kadro zaten kağıt üstünde şampiyonluk benim diye bağırıyor. CL ise, büyük rakiplerin ekonomileri düşünüldüğünde şans yardımıyla "olduğu kadar" ilerlenebilecek bir platform. Yanlış bir isim olmadıktan sonra başarılar devam eder. Benim üzüldüğüm nokta Terim'in egosuna yenilerek kendisine inananları üzmeyi tercih etmesidir.

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: ThePro66

Bıyığına tüküreyim bu ne.

Çok güldüm ya

• Şoktayım ya olacak gibi değil ulan denmedi mi yapılanma var önümüzde ki 10 seneyi düşünüyoruz falan filan Terimle yıllarca gideceğiz noldu ? yolladılar adamı bakalım kimi getirecekler eğer bu saatten sonra kulüp düşüşe geçerse Ünal Aysal bitmiş benim gözümde maçlarda ki tezahüratları merakla bekliyorum.
  • unal aysal unal aysal yapan fatih terimdi fatih hoca dısında kimse takımı bu kadar çabuk toparlayamazdı ama unal aysal çok zeki bir şekilde gondermesinede bildi. ve bir çok şeyin altından daha unal aysal çıkacak.

olan gs ye oldu bu sezon ortasında kimi getireceksin 1 sezon kayıp olacak muhtemelen.

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

fatih terim hatayı ta milli takımın basına gecerken yaptı,ama bu adamın kredisi her ne olursa olsun sonsuzdur benim gozumde

Demirörenin açıklamaları doğru ise bırak sonsuz krediyi nefret ile anarım bundan sonra

Tecrübeli hoca Sarı-Kırmızılı ekipte geçirdiği 8 sezona toplam 16 kupa sığdırdı. Fatih Terim idaresinde UEFA Kupası'nı kaldırarak Avrupa'da en önemli başarısını elde eden Galatasaray, 6 lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 kez de Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

yahu yapmayın ne nefreti, Yıldırım Demirören kaale alınacak adam mı yani. 8 sezon görevde kalıp 6 şampiyonluk yaşatmış bir teknikdirektör, UEFA kupası almış. yapmayın abi Fenerbahçe Alex in heykelini dikti. Sizin Fatih Terimin köprüsünü, gökdelenini falan yapmanız lazım

Hocam yaptıklarına,büyüklüğüne,kalitesine lafım zaten yok ama YD gibi bir adamın teklifini reddemiyorsa üstüne gizli saklı 3+1 sözleşme imzalıyorsa.Aslolan Gs'dir kovulmadan gitmem falan diyen adam sözleşmeyi kabul etmiyorsa,bu başka bir şey.Sevdiğim bir söz var "Mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu "diye bu söz ft için bire bir uyuyor gerçekten.İşin açıkcası hazmedemiyorum.

Eyvallah hocam, ben Fatih Terim , Yildirim Demirorenin teklifini degilde, kendisine gelen milli takim teklifini kabul etti olarak yorumluyorum. Tabi GS taraftari olmadigim icin ben baska duygularla siz baska duygularla bakiyor olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen takımı 2 sene şampiyon yap sonra bi kötü sonuç al ve seni yollasınlar her türk takımı bunu yapıyor neden

İşin şakası bir yana Fatih Terim istifa etmedi, Ünal Aysal tarafından kovuldu. Zaten sene başında istediği kukla yönetimi kurmuştu.

Şu saatten sonra Lucescu yada Mustafa Denizli falan gelmediği sürece GS'nin şampiyonluk şansı çok azaldı.

Ünal Aysal için sonun başlangıcı denilebilir bence kendi ayağına sıktığının kendisi de farkında ancak başkanlık koltuğuna yapışmak gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum.

Adam profesyonel şirket yönetir gibi yönetmek istiyor GS'yi, gerektiğinde yönetim kurulu başkanlığını da devrederim ama şimdi kararları ben vereceğim demenin peşinde.

Kendine göre haklı sebepleri olabilir ama futbol salt mantık kaldırmaz, işin içinde duygular da olacak.

• Şampiyonluklar, kupalar sadece teknik direktör başarısıyla kazanılmıyor. Fatih Terim 8. olan takımı alıp şampiyon yapmış. Sanki aynı kadroyu aldı, sezonun yarısını Ali Sami Yen'de diğer yarısını TT Arenada 10.000 kişiye karşı oynadı ve şampiyon oldu. Başarı komple bir olaydır ve Galatasarayımızın 2 yıllık başarısında Fatih Terim'in, Ünal Aysal'ın, futbolcuların, taraftarın ve daha bir çok kişinin katkısı vardır. Fatih Terim'e de verdiği emeklerden dolayı teşekkür edilir ve yollar ayrılır bu kadar basit. Hiç bir kişi Galatasaraydan büyük değildir ve olmayacaktır. Bu Ünal Aysal içinde geçerli.

Fatih Terim geçen sene her fırsatta kendini itibarsızlaştırmaya çalışan TFF'ye salladı durdu. Sonra TFF'nin milli takım teklifini kabul etti. Bu teklif aşaması nasıl gelişti, neler oldu bilinmez ama bu teklifi kabul ederek zaten kendisi için aslolanın Galatasaray olmadığını gösterdi. Daha o gün takımdan ayrılması gerekirken Ünal Aysal 4 maç için izin verdi ve 2 yıllık sözleşme önerdi. Ama Fatih Bey bu teklifi kabul etmedi. Neden? Çünkü kendisini bu kulubün başkanından daha yüksekte gördü, egosuna yenik düştü.

Milli takımla ilk maçına çıktığı andan itibaren Fatih Terim'in kalması zarar verecekti ve verdi de. O yüzden gitmesi hepimiz için hayırlı oldu. Aramızda Fatih Terim'i çok sevenler, gidişine üzülmüş olanlar olabilir. Ama aslolan Galatasaraysa bu karar son derece doğru bir karardır ve her Galatasaraylının bunu söyleyebilmesi gerekir. Biz kişilerin değil renklerin sevdalısıyız.

• yapacak bişey yok

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

fatih terim hatayı ta milli takımın basına gecerken yaptı,ama bu adamın kredisi her ne olursa olsun sonsuzdur benim gozumde

Demirörenin açıklamaları doğru ise bırak sonsuz krediyi nefret ile anarım bundan sonra

Tecrübeli hoca Sarı-Kırmızılı ekipte geçirdiği 8 sezona toplam 16 kupa sığdırdı. Fatih Terim idaresinde UEFA Kupası'nı kaldırarak Avrupa'da en önemli başarısını elde eden Galatasaray, 6 lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 kez de Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

yahu yapmayın ne nefreti, Yıldırım Demirören kaale alınacak adam mı yani. 8 sezon görevde kalıp 6 şampiyonluk yaşatmış bir teknikdirektör, UEFA kupası almış. yapmayın abi Fenerbahçe Alex in heykelini dikti. Sizin Fatih Terimin köprüsünü, gökdelenini falan yapmanız lazım

Hocam yaptıklarına,büyüklüğüne,kalitesine lafım zaten yok ama YD gibi bir adamın teklifini reddemiyorsa üstüne gizli saklı 3+1 sözleşme imzalıyorsa.Aslolan Gs'dir kovulmadan gitmem falan diyen adam sözleşmeyi kabul etmiyorsa,bu başka bir şey.Sevdiğim bir söz var "Mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu "diye bu söz ft için bire bir uyuyor gerçekten.İşin açıkcası hazmedemiyorum.

Eyvallah hocam, ben Fatih Terim , Yildirim Demirorenin teklifini degilde, kendisine gelen milli takim teklifini kabul etti olarak yorumluyorum. Tabi GS taraftari olmadigim icin ben baska duygularla siz baska duygularla bakiyor olabilirsiniz.

Hocam ben imzayı 74 de attım diyor adam 4 maç için geçiyor ama 2 yıllık sözleşme teklifini geri çeviriyor?Anlayamıyorum anlayamayacağımda

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.