Şimdi Ara

Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
313
Cevap
5
Favori
8.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • içimde kalmasın, istifa etmedi KOVULDU!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

içimde kalmasın, istifa etmedi KOVULDU!

Hocam içinde kalmasın söyle tabi :) ancak hani konu zamanından da anlaşılacağı üzere ani oldu , şaşkınlıkla öyle yazmış bulundum...

Tekrardan kusura bakmayın arkadaşlar konu başlığı için düzenleme seçeneği olmadığı için düzeltemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

içimde kalmasın, istifa etmedi KOVULDU!

Hocam içinde kalmasın söyle tabi :) ancak hani konu zamanından da anlaşılacağı üzere ani oldu , şaşkınlıkla öyle yazmış bulundum...

Tekrardan kusura bakmayın arkadaşlar konu başlığı için düzenleme seçeneği olmadığı için düzeltemiyorum

olsun emeği var böyle gitmeside doğru olmadı koyduğu egoist tavırda olmadı neyse mancini hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ]

bıraktı gitti diyenlerin hafızasını tazelemek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Fatih Terim ile yollar ayrıldı ! [ ANA KONU ]

.

Bizde yedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/fatih-terim-galatasaray-ile-neden-sozlesme-imzalamiyor_sto3924841/story.shtml

http://t24.com.tr/haber/terimden-sozlesme-aciklamasi-birileri-rahat-etsin-diye-imza-atamam,239484

Sürecin kendisine dikkat edin sonuç olan ayrılığa bakıp resmin gerisini boş vermeyin. Terim kendisine sunulan imkanları, teklifleri sitemkar bir şekilde geri çevirip kritik Milli maç sonucu nereye yöneleceğine bakıp karar vermek için uğraşırken söylediği bu söylemle (birileri rahat etsin ya da birileri rahat etmesin diye imza atacak halde de değilim) kendi ipini çekmiştir tıpkı Hamzaoğlu'nun umut hakkında ben zaten uzatacaktım sözleşmesini demeci ile haddini aşması gibi Senin üstündeki merciyi sallamaz kafana göre takılırsan varacağın durak bellidir. Neticen ense hizanı geçince kapıyı gösterirler.

Bu ufak ayak oyunları unutulmasın GS dan ağlayarak ayrılan adam daha dumanı üstündeyken Kol kola girmem dedikleriyle yan yana oturuyor imzalar atılıp o sözleşmeler ellerde medya karşında şov yapılırken 32 dişi meydanda ağzı kulaklarına varıyordu.

• İnşallah bir daha Galatasaray'ın kapısından içeri girmez.

Eleman fatih...

• Başlığı görünce korkudan titreyen tek kişi ben miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Başlığı görünce korkudan titreyen tek kişi ben miyim

Korkma titre..
  • Fena yedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyakalmışım forum sekmesi açık kalmış sabah kalktım telefonu elime aldım ilk foruma girdim başlığı gördüm "oha bi uyuduk neler olmuş" derken sonuç hayalkırıklığı

• ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Gelsin yine ortalığı duman etsin gitsin de rahatlayalım gene. Giderken ben buraya artık ancak başkan olarak gelirim dedi. Sözünün eri olduğunu kanıtlaması için bir fırsat olarak görsün bu durumu ve gelmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Gelsin yine ortalığı duman etsin gitsin de rahatlayalım gene. Giderken ben buraya artık ancak başkan olarak gelirim dedi. Sözünün eri olduğunu kanıtlaması için bir fırsat olarak görsün bu durumu ve gelmesin.

Ben latife olsun diye söylemiştim o sözü. Bir ara modaydı korkma titre. Açık seçik bir şekilde Terim'in Galatasaray'ın başına gelmesini istemiyorum Ben sistem kuracak sistemi ile bizi ucuracak. büyük bir hoca istiyorum. Futbolu bilen futboldan futbolcudan anlayan bir hoca istiyorum. Ferguson,Lucescu,Hitzfeld vb gibi.. Ha bu iş bu yönetimle asla ve kata gerçekleşmez. Galatasaray'ın dernek yapısı ile böyle bir şeyin olacağına da ihtimal vermiyorum.. Sadece bir hayal.. Yalnız şu anki durumda bjk bu senen şampiyon gibi. Fb ve GS nin durumunu göze alırısak önümüzdeki senee rahat olacak gibi. bu durumu bizim lehimize değiştirecek tek adam Terim.. bu da gözardı edilmemeli. Ha 2 nci Terim gibi egolarına yenik düşer mi? Terim bu ego demek. 2x2 yi 5 yapmaya çalışırken 3 sonucuna ulaşmak demek.. ama bu ligde de bir ağırlığı olduğu gerçeği yadsınamaz..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.