Şimdi Ara

Fatih Hoca GS Yİ SATMIŞTIR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ft yi bu takımın başına kim getirdi?Bu yönetim getirmedi mi?Madem bu kadar çok seviyordunuz o zaman işsiz bir adamı yeniden hayata döndüren yönetimin hiç mi payı yok bu başarıda??

Bundan önce gelen hocalar çöp adamlarla uğraşıyordu.Şu an takıma bir bakalım gelen adamlar hep top class takımlardan gelen adamlar.Belli bir kadro kalitesi var takımın.
    Sen kimsin yönetim kurulunun başkanın telefonlarını açmıyorsun?
    Romanya maçını kazandıktan sonra neden havalara giriyorsun?

Bu oyuncular hiç hocasız bile bu ligi götürür kimse merak etmesin.

Yahu akıl var mantık var realden 6 yemişsin ligde 3 maç berabere bitirmişsin koskoca 300 milyonluk gs takımısın başarı bunun neresindeydi ?Puan durumundan haberiniz var mı?

ft köylü kurnazlığı yapıyor hem git milli takımla anlaş yüzlerce laf saydığın adamların hesabına çalış sonra gs benim ailem de tribünlere oyna yok öyle terim efendi yemezlerrrrr...

• İşsiz dedi kimlerle tartışıyoruz burada.
  • utanın be adam neler yaptı halen satmıştır diyonuz .Utanıyorum sizin gibilerini görünce .Adam bir zamanlar neydi şöyle böyle diyordunuz .Yazıklar olsun sizin gibi taraftarlara
  • Konu kirliliği yaratmayın artık yeterince konu açıldı
  • Yok yanlışın var 300 milyonluk değil bir milyar dolarlık takım gs. Bu sene kötü gittiğine katılıyorum ama farkındaysan milli takım olayları çıkıncaya kadar gs için işler iyi gidiyordu. Sonrasında sapıttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

ft köylü kurnazlığı yapıyor hem git milli takımla anlaş yüzlerce laf saydığın adamların hesabına çalış sonra gs benim ailem de tribünlere oyna yok öyle terim efendi yemezlerrrrr...

ek olarak kendini kovdur ben gitmek istemiyordum gönderdiler de sen Galatasaray taraftarına yeriz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

utanın be adam neler yaptı halen satmıştır diyonuz .Utanıyorum sizin gibilerini görünce .Adam bir zamanlar neydi şöyle böyle diyordunuz .Yazıklar olsun sizin gibi taraftarlara

Konuyu açan kişi azılı Fatih Terim düşmanı zaten ciddiye almaya gerek yok hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

utanın be adam neler yaptı halen satmıştır diyonuz .Utanıyorum sizin gibilerini görünce .Adam bir zamanlar neydi şöyle böyle diyordunuz .Yazıklar olsun sizin gibi taraftarlara

Edebiyatı bırak kardeşim??Sanane hem ?Duygusallığa gerek yok son 2 senedir çok çuvallamıştı artık.Kendi çalıp kendi oynuyor.Yahu kimi alırsan al dünya karması kur yine pozisyon veriyor yine gol yiyor ...bir takım her maça hesapsız kitapsız başlar mı yaaaa...

Başkan o kadar adam almış o kadar para harcayıp yaavv kimi istiyorsa onu almış bölgelerinin en iyi adamları alınmış.Hocanın 1 dediği 2 edilmemiş bu neyin egosu afrası tafrası kardeşim???

bu şekilde başarı gelecekse gelmez olsun?Mersin maçı rezilliği unutulur mu?Yemin ederim şu takımın son 2 senedir ne bir oyun şablonu var ne bir kadro yapısı ne bir oyun karakteri var...karambol yüklen oyunu rakip sahaya yık arka taraf hikaye..dönen her tıop orta sahayı geçen her top yüzde yüzlük pozisyon veya gol...Böyle bir futbol var mı yaaaa böyle bir möantık var mı ???Kurtulduk yemin ederim defolsun gitsin....

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

ek olarak kendini kovdur ben gitmek istemiyordum gönderdiler de sen Galatasaray taraftarına yeriz biz

Siz zaten zokayı yutmuşsunuz.. Biz burada milli takım olayları çıktığı zaman bas bas bağırmadık mı?(kaç konuya mesaj attık) bu operasyondur Terim gidicidir diye.. Daha da göremiyorsanız ben ne diyeyim.. Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur.
  • quote:

Beyler Ft yi bu takımın başına kim getirdi?Bu yönetim getirmedi mi?Madem bu kadar çok seviyordunuz o zaman işsiz bir adamı yeniden hayata döndüren yönetimin hiç mi payı yok bu başarıda??

Bundan önce gelen hocalar çöp adamlarla uğraşıyordu.Şu an takıma bir bakalım gelen adamlar hep top class takımlardan gelen adamlar.Belli bir kadro kalitesi var takımın.

Yahu akıl var mantık var realden 6 yemişsin ligde 3 maç berabere bitirmişsin koskoca 300 milyonluk gs takımısın başarı bunun neresindeydi ?Puan durumundan haberiniz var mı?

Bi bitmediniz lan!

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Siz zaten zokayı yutmuşsunuz.. Biz burada milli takım olayları çıktığı zaman bas bas bağırmadık mı?(kaç konuya mesaj attık) bu operasyondur Terim gidicidir diye.. Daha da göremiyorsanız ben ne diyeyim.. Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur.

operasyon Y.D. nin desen anlarım da yönetimin operasyonu diyorsan ne diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Konuyu açan kişi azılı Fatih Terim düşmanı zaten ciddiye almaya gerek yok hocam.

Düşman değilim kardeşim mantıklı ve düzeyli bir şekilde eleştiriyorum sürekli...İşte işi bilen adamlar anladılar durumu ve bileti kestiler....Yav sen başkansın oyun planına güvenmediğin bir adama 10-15-20 m a oyuncu alıp verir misin?Para bu PARA yolda sokakta toplanmıyor.Ünal başkan eminim FT olmasa güvendiği bir hoca olsa fırst class adamları alırdı bu takıma.Ama FT nin takımına para vermek denize kül saçmak gibi bişey...transferdeki başarısızlıklar ve boşa giden milyonları bir düşünün burdan Parise köprü olur...Adamı istiyorsun aldırıyorsun oynatmıyorsun sen başkan olsan ne yaparsın söyler misin?

• mantığa bak la o zaman senin mantıkla man. united da şu an kendi liginde 5 maçta sadece 7 puan topladı ve 8. sıradalar ve bizden daha pahalı bi takım napsın yani hemen hocayı göndersinlermi ? ne bekliyorsunuz bu takımın her çıktığı maçta galibiyet alıp fark atmasını falan mı ? gerçekten anlamıyorum sizi fatih hocaya değilde galatasaray'a yazık oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Düşman değilim kardeşim mantıklı ve düzeyli bir şekilde eleştiriyorum sürekli...İşte işi bilen adamlar anladılar durumu ve bileti kestiler....Yav sen başkansın oyun planına güvenmediğin bir adama 10-15-20 m a oyuncu alıp verir misin?Para bu PARA yolda sokakta toplanmıyor.Ünal başkan eminim FT olmasa güvendiği bir hoca olsa fırst class adamları alırdı bu takıma.Ama FT nin takımına para vermek denize kül saçmak gibi bişey...transferdeki başarısızlıklar ve boşa giden milyonları bir düşünün burdan Parise köprü olur...Adamı istiyorsun aldırıyorsun oynatmıyorsun sen başkan olsan ne yaparsın söyler misin?

Yok kardeşim yok senin kaç tane yorumunu gördüysem hepsinde hocayı eleştirdin.

• He ya Fatih Terim açtı sayenizde iki lokma ekmek girdi boğazına

• Senin Galatasaray'lı olduğuna inanmıyorum.
  • quote:

Duygusallığa gerek yok son 2 senedir çok çuvallamıştı artık.Kendi çalıp kendi oynuyor.

2 senede 2 şampiyonluk ve 1 cl çeyrek finali.
  • quote:

Beyler Ft yi bu takımın başına kim getirdi?Bu yönetim getirmedi mi?Madem bu kadar çok seviyordunuz o zaman işsiz bir adamı yeniden hayata döndüren yönetimin hiç mi payı yok bu başarıda??

yönetim reklam yapmak için fatih hocayı kullandı ve attı bu kadar basit.
    elano,jo,santos,kewell geldiği dönemde onlar da yıldızdı!!
    Baban seni aradığında sen telefonu açmazsan baban seni evden kovabilir bu mantıkla!!
    Camiaya çok yakın olan LEVENT TÜZEMEN telefon açmama olayının yalan olduğunu açıkladı.BİZ ARADIK O AÇMADI YAA TABİİ TABİİ ERGEN GİBİ YALANLAR YAV!!!

• ulan biz bile tepki koyuyoruz yapılana.
    adamlara bak.
    tmm her görüşe saygı gösterelimde, saçmalayana ne diyecez.
  • quote:

quote:

Edebiyatı bırak kardeşim??Sanane hem ?Duygusallığa gerek yok son 2 senedir çok çuvallamıştı artık.Kendi çalıp kendi oynuyor.Yahu kimi alırsan al dünya karması kur yine pozisyon veriyor yine gol yiyor ...bir takım her maça hesapsız kitapsız başlar mı yaaaa...

Başkan o kadar adam almış o kadar para harcayıp yaavv kimi istiyorsa onu almış bölgelerinin en iyi adamları alınmış.Hocanın 1 dediği 2 edilmemiş bu neyin egosu afrası tafrası kardeşim???

bu şekilde başarı gelecekse gelmez olsun?Mersin maçı rezilliği unutulur mu?Yemin ederim şu takımın son 2 senedir ne bir oyun şablonu var ne bir kadro yapısı ne bir oyun karakteri var...karambol yüklen oyunu rakip sahaya yık arka taraf hikaye..dönen her tıop orta sahayı geçen her top yüzde yüzlük pozisyon veya gol...Böyle bir futbol var mı yaaaa böyle bir möantık var mı ???Kurtulduk yemin ederim defolsun gitsin....

kesinlike cimbom hiç iyi top oynamıyodu.hiçbir zaman biz rahat maç izlemedik. rakip lig sonuncusu 2.lig farketmeden acayip rahat pozisyonlu maçlar geçiriyodu.heleki bana göre geçen seneki sampiyonluk tamamiyle şans.yani takım iyiye değil zaten devamlı kötüye gitti.malesef oyuncu tercihleri de özellikle yerliler berbat seçildi.

terim gerçek gslidir ama bir taktik adamı değildir.kaldı ki bir sürü çok iyi yerli de rakibe kaptırıldıı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.