Şimdi Ara

Fas’ta kafası kesilerek öldürülen kadın (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
5
Favori
99.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah herşeyi sebeplere bağlı yaratır. Yani herşeyin bilimsel bi açıklaması vardır. Misal ölüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Bu tür terör örgütleri Malcolm X in dediği gibi "tavukların eve dönmesidir." Emperyalist, Yahudi ve içimizdeki emperyalist uzantılarının yaptıklarının sonucudur.

Lozan'da bizi bir Yahudi Hahamı temsil etmişti.

Özkan Pazarlıyoutube
    haham haim naum bakın LOZAN için ne demiş
    https://www.youtube.com/watch?v=YlUaJ7ARpGI

İNGİLİZLER DÜNYADA HALİFENİN ETKİSİNİ KIRMAK İÇİN M.KEMAL tanınma rüşveti vererek halifeliği kaldırdı. Böyle olunca böyle irili ufaklı, başlarında meczupların bulunduğu terör örgütleri oldu. Pkk yı söylemeye zaten gerek yok.
    İslam tarihinde bu tür vahşetlerin görüldüğü çok az vak'a vardır. Masumlara saldıran bedeli ödemiştir.

Şeriata göre kim bir masumu nasıl öldürdüyse aynı şekilde gebertilir. İşkence ile şehit ettiyse işkence ile öldürülür.

hatta zulümle öldürülen edilen müslüman değil ateist olsa bile obür tarafta mükafatı var.azab çekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 22 Aralık 2018; 11:25:31 >

• Tavsiyelerinize uyarak videoyu izlemedim. Asagi yukari yorumlardan tahmin edilebiliyor. Yazik yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Bu mesaj silindi.
    Heh, dünyanın her tarafında bu tür şeyler oluyor deyip, olayı basite indirgemeye çalışan tipik dinci trollü de geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 22 Aralık 2018; 9:9:1 >
  • bu vahşetten sonra konu haliyle gerçek islam budur yok değildire gelmiş.

bir garip savunma anlayışı var bizim ülkemizde.zoruna giden saldırıya geçiyor.
    atatürk ve laik cumhuriyet sayesinde bu ülke 100 yıldır islamiyeti light şekilde yaşıyor.
    30 gün oruç+haftada 1 cuma namazı ile ülke müslümanları görevini yaptığını düşünüyor.islamiyet bizim ülkemizde gerçek halinden uzak demo versiyonunda yaşanıyor.

adamlar arap,kitap arapca geliyor yani adamların dilinde geliyor.tesfire bilmemneye ihtiyacları yok.okuyorlar ne emrediliyorsa anlıyorlar.

ama bizim ülkemizdekilere göre bu araplar gerçek islamiyeti buna rağmen bilmiyor ama bizim ülkemizde 4 dua bilen adamlar gerçek islamiyeti tasvir ediyor.

yersen...

kızabilirsiniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz olabilir şaşırmam ama gerçek islam bu be abicim.

ben bile okuduğum kitabın 3 ayetinde 1, öldürün,çaprazlama kesin,nerde bulursanız yakalayın, sonra yine öldürün.esir alın hakkınızdır helaldir koynunuza alın kölenizdir ganimettir sonra işinize gelmezse yine öldürün...

böyle gidiyor olay.

sorunca hoşgörü dini diyorlar ama ben okuduğum kitapda o hoşgörüyü göremedim maalesef.

kısacası ortadoğu halkı 1500 yıldır bu şekilde yoğuruluyor.bizim ülkemizde ise islam ülke insanına evrilmiş adetsel geleneksel şekilde yaşatılıyor.

hal böyle olunca bu tür hadiseler karşımıza çıkınca şaşkınlık öfke hayal kırıklığı gibi duygular yoğun yaşanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conrado -- 22 Aralık 2018; 9:9:0 >

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Allah cinlerin ve insanların çoğunu cehenneme atacağını söylüyor ve sahih bi hadiste cennetlikler 1000 de 1 diyor. Öğrenciler yaramaz ve akılsız olunca başarısızlık kaçınılmaz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Benim ruhumun bir sürü şeye ihtiyacı olabilir..

O ihtiyacım olan şeyleri yapmıyorum diye cehenneme gitmiyorum..

Ama namaz kılmazsam..geçmiş olsun..cehennemdeyim.

Madem ruhumuzun ihtiyacı düşünülüyor..tavsiye edersin biter..niye mecbur bırakıyorsun..

Alıntıları Göster
    Çalıştığımız yerlerde yükümlülüklerimiz var değilmi? Başıboş bırakırlarmı? Sana serbest diyen bir işyeri varmı? Bana kimse karışmasın dediğinde, kapının önüne koyarlar değilmi?

Bunu kabul ediyorsunda namazı neden kabul etmiyorsun?

• conrado kullanıcısına yanıt
    İşinize gelmeyince öldürün

• Bu süperdi

• Bunlara da rahatlık battı galiba.Sen kalk Norveç gibi bir ülkeden fas'a git.Lan oranın yerli bedevileri ordan kaçmaya çalışıyor.Sırf dağ turuna çıkıcam diye o risk alınır mı?Başka ülkemi yok alplere git.Daha farklı yer arıyorsan uzak doğuya git.Kuzey amerikaya git.
  • Bi kere gidin araştırın akp geldikten sonra faiz kumar fuhuş ve kadınların açık giyinme oranı artmışmı eksilmiş mi. İsmet İnönü zamanında bile fuhuş bu kadar yaygın değildi yada ecevit döneminde bile fuhuş faiz kumar bu kadar yaygın değildi. Şimdi tekrar düşünün akp tamda size hizmet etmiş

• oğuz730 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki de tam Nasrettin Hoca fıkrası oldu. Demiş ya hırsızın hiçmi suçu yok. Garibanlar ne bilsin yamyamlara yem olacak.

• siz bana ne anlatmak istediniz ben anlamadım? doğru kişiye mi cevap verdiniz yoksa okuduğunuzu anlama güçlüğü mü çekiyorsunuz? yada mavi ekran mı verdiniz neyse bb
  • Pablosky kullanıcısına yanıt
    Tamamı bunlara gelmiş çünkü hikayeleri yazanlar bunlar...
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Bu devirde aslında o taptığınız ayet denilen şeylerin birileri tarafından yazılıp servis edildiğini herkes biliyorda insanlar bu kızların başına geldiği gibi ağızlarından salyalar saçan yobazların saldırısına uğramamak için susuyor...
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Ne güzel hükmü veriyorsunuz neye kime göre ahlak kavramı hangi kıstaslara göre romayi göklere çıkarabiliyorsunuz roma dönemindeki uygululamalari da bilirsin o zaman örnek verdiğine göre ileri demokrasi ahlak timsali Roma'dan bir kaç misal verelim:

1.Ölen gladyatörlerden toplanan kanları içen Romalı zenginler, bunun kendilerine yaşam gücü verdiğine inanırdı. Kimi zaman ilaç olarak da kullanılan gladyatör kanı, özellikle epilepsi tedavisi için sıklıkla tercih edilirdi.

2.Hristiyanların kafir ve pagan olduğunu düşünen Romalılar, Hristiyanlara zulüm etmek için her türlü hakkı kendilerinde buluyordu. Bu dönemde Hristiyanlığın yayılması da otorite tarafından yasaklanmıştı

3.Antik Roma’da çiş o kadar önemli bir sektördü ki hükümet idrar satışlarını düzenlemek için özel bir vergi koymuştu. Hatta sadece idrar toplayarak geçimini sağlayan insanlar vardı. Bazıları umumi idrar kaplarında toplardı. Diğerleri ise büyük bir varille kapıdan kapıya dolaşarak insanlardan onu doldurmalarını isterlerdi.

Onunla ne yaptıklarını ise tahmin bile edemezsiniz. Örneğin, kıyafetlerini çişle yıkarlardı. İşçiler bir küveti kıyafet ve çişle doldurur ve içlerinden şanssız biri küvete girerek kıyafetleri ayaklarıyla ezerek yıkardı.

Dişlerini nasıl temizlediklerini göz önüne aldığınızda bu hiçbir şeydir. Bazı bölgelerde, insanları idrarı gargara olarak kullanırdı. Bunun dişlerinin bembeyaz yaptığını iddia ederlerdi

4.Kadınlar, Gladyatörlerin Ölü Hücrelerini Kendi Yüzlerine Sürerdi

5.Pompei inkar edemezsin Pompeii, baştan aşağı müstehcen sanat eserleriyle doluydu bu yüzden kimse görmeden önce yüz yıllarca gizli bir odaya kilitlediler. Bütün şehir görüp görebileceğiniz en çılgın erotik sanat eserleriyle doluydu. Örneğin; cinsel olarak bir keçiyi istismar eden Pan heykeli.

Üstüne üstlük şehir hayat kadınlarıyla doluydu. Bugün Pompeii şehrinde gezindiğinizde Romalıların her günü doyasıya yaşadıklarını gösteren şeylerle karşılaşabilirsiniz: Yolun üzerine kazınmış ve en yakın geneleve yolu gösteren penis.

6.Roma, tarihteki ilk popoyu gösterme gösterisine ev sahipliği yapmıştır. Yahudi bir papaz olan Flavius Josephus, Kudüs’teki bir ayaklanmayı anlatırken popo göstermenin ilk tasvirini yapmıştır.

Hamursuz Bayramı (Yahudi Bayramı) sırasında Romalı askerler, insanların ayaklanma ihtimaline karşılık Kudüs’ün dışına konumlandırılmıştı. Amaçları barışı sürdürmekti ama bir asker bundan daha fazlasını yaptı. Josephus’un kendi sözleriyle anlatacak olursak asker “kıyafetlerinin arkasını kaldırdı, yüzünü başka tarafa çevirdi,utanmaz bir şekilde yere çömeldi ve insanların tanrılarına adakta bulunduğu yerdeberbat kokan bir koku saldı

7.Romalılar Yemeye Devam Edebilmek İçin Kusarlardı.

https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/antik-romalilarin-igrenc-aliskanliklari-sasirtiyor/

İnsanların yaptıkları kendi bildiklerini ahlak kurallari olarak dayatmasi kadar saçma birşey yok evrensel ahlak kurallari kime hangi topluma göre geçerli

Acaba neye dayanarak dini olanin ahlakı olmaz diye bir genellemeye başvurabiliyorsunuz şu anda mahalle ağzı kimde acaba lafu güzaf yapacaksin sonra karsidakini suclayacaksin güzelmiş.Ben müslüman olmayan yada dinsiz olduğu için kimseye ahlaksiz diyemem dinsiz olmak ahlaksızlığı gerektirmez siz neye binaen inanan kimseleri ahlaksızlıkla itham edebiliyorsun dinin öğretileri emirleri ortada verdiği hükümler belli hangi vasifla bu yargıya ulaştıniz.Size tavsiye önce bir şeyi reddetmek için inkar ettiğiniz her ne ise öncelikle onun her noktasını bilip ondan sonra eksiği noksani varsa ortaya koyamak esastir görüyorum ki sizdeki düz mantik din adi altında İslam'a ne çamur atsak yeridir diyenlerdensiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 tsk personeliyle ilgili malum olayda bile bu kadar ağlayan olmadı bunda islama saldırma fırsatı var tabii böyle fırsat kaçar mı?

Allah'ın laneti hepinizin üstünde olsun.

• Zaman gçtikçe azalarak tükeneceksiniz !
  • Maalesef insanlar yaşadıklarını din zannediyor veya gördükleri olay üzerine dini bina edip Saldırmaya başlıyor.

İslamı başına herzaman hariciler bela olmuştur ki Allah rasulu s.a.v bunlar için Cehennemin köpekleri demiştir.

İslam tarihi okumamış ve İslam nedir iman nedir bilmeyenler sallayıp savurmuş.

Hz. Ali R. A kimler öldürdü veya Hz. Hüseyin in boynunu kesip öldürenler kimler di? Hz Osmanı kadledip öldüren kimledi?

İslam aleminin en büyük tehlikeli gurubu hariciler dirki onlar kendilerinden başka kimseyi Müslüman görmezler.

Allah Rasûlu s.a.v onların yanında kendi namazınızı kıratınızı ve amelinizi sorgularsınız fakat onların imanı Boğazından Aşşağı kalbe ulaşmamıştır der.

O yüzden Harici köpeklerin Amelini islağma Bağfaştırıp İslama sataşanlar kendinizi avutursunuz.

Bu olayların arkasında Batının İslama fobinin ve Müslüman görünümlü ajanların oyunları mevcut.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.