|
SHARP AQUOS KARARMA SORUNU
TV BOX TAVSİYESİ
Merhaba 2013'de aldığım Sharp Aquos tevizyonun artık bir smartlığı kalmadı.Bu yüzden bir tv box almak istiyorum. Kullanma amacım başlıca bein connect, youtube, netflix, ve ip tv gibi uygulamaları kullanmak. Gözüme Google Chromecast, Amazon Fire Stick ve Mi Box S cihazlarını kestirdim. Google ve Fire Stick Türkiye'de yok. Yurtdışından getirticem. Benim favorim Google chroemcast ama emin olamıyorum sonra pişman olmayalım. Google Chromecast'ı Türkiye'de kullananı fire stick ve mi box s kadar çok görmedim. Fire stick için türkçe dil desteği ve türk uygulamalarının olmaması can sıkıcı.Bu işin ehli arkadaşlar bana ne önerirsiniz?
https://www.mediamarkt.de/de/product/_google-chromecast-mit-google-tv-2685527.html
SİSTEMİME GÜÇ KAYNAĞI TAVSİYESİ
Merhaba sistemde gigabyte b450 s2h anakart,AMD Ryzen 7 3700x işlemci,16 gb ram,asus RX 580 8gb ekran kartı var.Bu parçalar daha önceki sistemden kalan thermaltake 500w 12V kanalından 22Amper veren güç kaynağına bağlı.Sistemi oyun ve parformans için topladım.Muhtemelen bu psu sistemi beslemeye yetmeyecek.Sistemi daha fazla riske atmadan 750 watt 80+ gold psu almayı düşünüyorum.
Seçtiğim ürünleri aşağıda paylaştım.
Sizin marka,sessizlik,watt,80+ gold,silver,bronze için önerileriniz var mı? Ayrıca modüler olması ne kadar önemli?Teşekkür ederim
Silinsin
Merhaba Windows 10 pro 64 bit için retail key almak istiyorum.Daha önce bir siteden aldığımda internetteki sitelerde paylaşılan kullanılmış bir key verilmişti.Güvenilir bir yer önerisi olan var mı?
i5 3330 ekran kartı tavsiyesi
Merhaba sistemimde 8 gb ram, intel i5 3330 işlemci, 500w psu var.Mevcut ekran kartım powercolor hd 6950 1 gb edition.Bu kartın yerine hangi kartı takmamı önerirsiniz. Oyunlarda dar boğaz yapmadan kullanmak istiyorum.Özellikle eurotruck simulator 2 çok oynuyorum.ama son güncellemelerden sonra bayağı kasmaya başladı.
Monütör ve modeme elektrik gelmiyor
|
RX 590 İ5-3330
|
|
SİLİNSİN
Meslek: Makine Mühendisi
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 418
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.722 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.133 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic